Přejít na výpis diskuzí
Chystané novinky v dalším patchi Star Wars: Old Republic
26.2.2012 | Petr Poláček
106 příspěvků
-
Mam opacne zkusenosti vicemene..jiste mnoho hracu odchazi(jako u kazde hry),mnoho jich taky treba po nejake dobe meni server(kvuli bud moc male nebo velke vytizenosti)ale co jsem na fleet tak stale je tam odpoledne min 150 lidi,vecer o 100 vice
-
Taky přihodim trochu masa do mlýnku...
+ Dabing a kecací styl ála ME, grafika prostředí, klasy, příběh, questy, relativně animace, companioni, 2 PvP mapy (což je zároveň i mínus a headball nesnášim), pár "interaktivních" flashpointů, předměty které lze modifikovat (což mě velice potěšilo, člověk pak neni nucen měnit při lvlení equip), počáteční chytlavost...
- hrozně moc věcí, ale když už byl WoW zkopírován, tak ty macra přidat opravdu mohli (specielně u tak zprasenýho interface), naprosto nehorázný trade network kdy i WoW AH bez addonu je geniální, PvP ála WoW - stun stun a ještě jednou stun a opět ten kecací ME styl (z důvodu že člověk nikdy netuší co ze sebe char vyloudí a přitom by stačilo aby tam člověk viděl celé věty, které jsou na výběr), plasticita xichtů a málo možností při tvorbě charu (namátkou už základní 4 typy postav - svrbínek, hubeňour, nabušenec, vyhazovač, kde je sakra normální tělo a nebo typický český pivní pupkoun - tedy já nebo prostě opravdu špek).
Tvorba charu mě opravdu zklamala, čert vem to tělo, ale obličeje - specielně když v Oblivionu (překvapivě ve Skyrimu už to nejde)/ME sem byl schopnej udělat svůj xicht...
PS: Doufám že v W40k Dark Millenium žádný nezranitelnost/OOC ability nebudou, to je hnus kterej by v PvP neměl bejt použitelnej. Ve WoWu mám roguna na 85ce, takže vim o čem mluvim, není nic nudnějšího než zlikvidovat protivníka, který v podstatě nemá možnost cokoli udělat, proto sem hrál od jisté doby jen unstealthed combata - a překvapivě to šlo, tedy od Cata už pak ne... -
Tak jsem se vcera pro zajimavost nalogoval do hry a z 60 (drive aktivnich) clenu guildy jich bylo online 7 (v 20 00), kdyz nepocitam alty tak je to pokles o 60 procent. Je mozne, ze byl vcera nejaky spec. den, ale podle online lidi ne. Na wz jsem cekal 12 minut, drive me to hazelo hned. Nejsem nejaky hater, mne se hra libi, ( bohuzel na ni nemam tolik casu), uspech bych bioware pral, ale normalne se bojim. Jestli to takhle vypada i jinde..?
-
Lidi tady, podle toho, co pisou, chteli inovativni systemy. Neco, o cem se dopredu vedelo, ze nebude v takovy mire, aby to v originalite konkurovalo hram jako Tera, GW2 (o tyhle hre nemam zadny info, takze ani nevim, v cem bude originalnejsi) a po pravde, ja sem za to rad. Shodou okolnosti jsou to ty samy lidi, kterym se proste do kramu hodi, ze hra ma nejaky nedostatky, nikdy neplanovali ji hrat, pripadne ji sli hrat jen jako dalsi MMORPG a cekali od toho neco, co to proste neni... Jenze, co si tyhle lidi neuvedomujou je to, ze hra je delana pro fanousky star wars, pro lidi, kterym se proste libi blastery a svetelny mece daleko vic nez normalni mece a klasicky firebally. Jedinej opravdu vaznej nedostatek (skoro bych rekl, ze na nem zavisi preziti celyho TORu) je neoptimalizace enginu, vsechno ostatni jsou detsky nemoci, ktery se daji s trochou premejsleni fixnout. Nenechte se nakazit zdejsi komunitou hateru a hrajte si klidne dal, co vas bavi. Ohledne enginu, bude to slozity, ale delaji na tom a jenom cas nam ukaze, jak to dopadne.
-
V 95% toho co pises s tebou souhlasim. Tady ne - udelat vesmirny bitvy misto arcade simulatoru vyherniho automatu z hospody neni jednoduche pokud herni engine na kterem to delas pro to vubec neni uzpusoben. Nemyslim si ze se vubec nekdy dockame MMO vesmirnych bitev v SWTOR. To je kompletni predelani Hero engine na neco pouzitelny tedy prace tak na dva roky. A za dva roky tu Coop singlovku s integrovanym chatem dohraje kazdej - takze kdo vi kde v te dobe SWTOR bude a kolik bude mit platicich hracu....
-
Takze mam platit dve kila pade za mesic a prat si aby to konecne fixli a jelo to na mym HW tak jak ma?
-
Tak v tom případě doufám že se tam potkáme
-
Ani já si nepřipadam jako no-lifer a Karaggu máme na Nightmare. Už nám chybí jenom SOA na Nightmare a to jenom proto, že se buguje jako prase (despawn při 6k HP byl fakt dobrej). Jinak HMs raidujeme 2x tejdně cca 3 hodinky. 3. den clear na normal (taky tak 3 hodinky) pro lidi co nemaj columi. Sem zvědavej na tu novou Operation, na to že tohle byl jejich první počin to bylo dobrý (až na ty buggy).
-
Trefa do černého! Kde to mám podepsat...
-
Že to píšeš zrovna ty, který tady uráží lidi a povyšuje se na vyšší evoluční úroveň. Už konečně odleť ať můžem dojít odpočinku!
-
Ty to vis nejlip no.
-
No, nastesti tu mame jeste tebe... mam stejnej nazor jako Cahir, zatimco ty se radis mezi lidi, ktery se svym "velkym penisem" (do uvozovek si dosad, co na tebe sedi nejvic) radi ohaneji.
-
Tak bych řekl že BW malinko zaspal.
Ten Patch měl být venku tak před měsícem.
Ještě před týdnem jsem byl největším zastáncem SW:TOR, pak jsem se zamyslel nad tím proč si ty lidi vlastně tak stěžujou. Heuréka, taky jsem na to přišel.
Když už rozjíždím čtvrtého alta, najednou si říkám že když vidím po čtvrté tu samou planetu, něco je asi špatně a vlastně mne to už moc nezajímá že tady je krásná scéna, tu je dobrý quest. SW:TOR Je jeden z nejlepší single playeru co jsem za poslední dobu hrál, každá postava má skvostný příběh (Co jiného od BW čekat), po čas expení je hra docela zábavná a companioni taky přidaj trochu svého :)
Na 50 ale končí všechna sranda,commpanion najednou ztráci využití,hra se strhne jen do hloupého a nudného honění za lepším equipem, u většiny MMO se říká že hra na Max lvl teprve začíná (Já si teda nikdy nevšiml ale budiž), tady bohužel velice závratně rychle končí.
V guildě mám ted 108 členů, z toho je průměrně aktivních 30 během dne , hraje nás tak 60 a zbytek bych to viděl na alty.
Takže vlastně nejlepší věc co člověk s rakatou může dělat je slackovat na fleet a kecat s lidma na TS.O poměrně velikém zklamání taktéž svědčí že se mi podařilo více méně půlku guildy přesvědčit aby šla hrát TERA Online, Reapers zase naopak čekaj na GW 2, jediný kdo zůstanou TORU věrní budou AF.Rozhodně si předplacení hry nezruším, těch 300 měsíčně je nic a dejme tomu že jednou za měsíc se lognu a mrknu co se stalo nového.
Třeba z toho budem mít za půl roku i fajnovou hru.
Nikdo naflameujte že hru pomlouvam a že hra vyšla nedávno, je tu spousta věcí které se dali vyřešit v testech... -
GW2 je snad asi jedina nadeje na slusny mmorpg v dohledny dobe :/
-
Bylo by to pekny, ale osobne neverim, ze budou delat nejaky velky zmeny. Svoji politiku uz ukazali vydanim Kaonu v jednom z minulych patchu.
-
Proto třeba pak lidé zvolí malou pauzu, oni to tam doplní a pak se všichni pořádně roztřílíme *1* -- snad dokonce guilda bude mít svůj vlastní křížník...
-
To s tou grafikou, to si nemyslím. To už spíše tak rok 2008 a vznik Klonových Válek, tam je možné tu podobnost najít. Tak nějak ta grafika postav, to je jak v Advent Rising, které už pamatuje nějaký ten rok. Ale scenérie, pokud jde o pestrost, taková Balmora nebo Nar Shadaa, to je pastva. Tam bych i oželel fakt, že Coruscant je věrná kopie Nar Shadaa, jen je světlejší - avšak ty barvy na tom huttském měsíci, to je takové las vegas a kapské město v reálu. Sice můj počítač nesouhlasí s jakým kódem je to vše sepsáno, že by mohl jet plynuleji, ale dušují se, že to opraví. Držím palce, tak trochu mi ta fleet nejde podle představ *4*. Je fakt, že procesor je stařík, ale AMD je dříč.
Včera jsem také uvažoval, mít to grafiku jako Mass Effect a nebo Mafia 2, to by byla bomba. Avšak když jsem si včera pustil Star Trek online, tak jsem "zaplakal" nad tím, jak to vypadá. V té grafické stylizaci, i když i sami tvůrci snad říkali, že ten rpg engine není ideální, tak jej překoná asi jen GW2 a to je panečku zase o třídu lepší. Co jsem viděl ty poslední videa z bety nebo od Total Biscuita (nebo jak si říká), tak jsem valil bulvy tak, jako on - jeho komentář byl jen: "toto bude určitě moje nová mmo". *5* -
Space bitvy - dalsi ohromnej potencial, kterej skoncil jako neco, co vubec nema smysl delat nebo nedejboze jeste do toho cpat kredity. Jaky paradni pvp a battlegroundy z toho mohly byt a verim, ze by ani nedalo moc prace to udelat.
-
Hmm, ty vesmírné bitvy jsou i na pohled seriózně "underwhelming".
Přece jen v roce 2012 okopírovat letitého Star Foxe... -
To je zase pravda, ze se u toho kazdej clovek urcite dokaze zabavit jinak. Ja az takhle nikdy neintrikoval :) bud jsem byl jako sorcerer a juggernaut totalni svine, kdy kazdej quest giver skoncil jako elektrickej tanecnik nebo jsem byl za troopera cestnej vojak mirek dusin. V konecnym dusledku jsou to ale stejne vetsinou 2 varianty : zabijes jen za dark side points nebo nechas zit za nejakej profit + light side points. Kdyby to melo nejakou peknou grafiku treba stylu alespon mass effectu, tak by me pravdepodobne uz jen ty rozhovory udrzely na mnohem delsi dobu, ale tohle ma mimiku tak na urovni the sims 2 ( to jsem mozna prehnal ). Proste je rok 2012 a swtor je hra z roku 2002.