Přejít na výpis diskuzí
Chystané novinky v dalším patchi Star Wars: Old Republic
26.2.2012 | Petr Poláček
106 příspěvků
-
Light side Sith Warrior je dobrej, krapet jsem si s ním pohrál v betě a jednou, v předaleké budoucnosti, se snad k němu dostanu. Přece jen Republika má u mě přednost. Můj main (a vlastně jediný charakter) je Vanguard, lvl 41 a light-side. Je to docela sranda, už několikát jsem dostal sprdnuto od generála Garzy za LS řešení problémů *15*
-
Já jsem hodně zvědavej na ten vylepšený crafting. Já rád craftit. A i to ostatní mě samozřejmě zajímá *1*.
-
Máš pravdu, je potřeba pak ale volit tu správnou cestu, aby se ti z toho nestal ten stereotyp nebo alespoň takový ten okatý stereotyp. Z počátku jsem na to šel špatně, kdy se ti to opravdu jen opakovalo, ale vyplatí se pro lepší zážitek aplikovat různé anomálie, takže buď budeš jako sith light side, kdy
spolu s tou padawankou nasadíš masku největšího sitha a děláš dále pro Darth Barase, ale přitom jsi takový agent světla mezi tou temnotou. Je paráda sledovat ty obličeje Jediů, když jim Sith přednese jejich vlastní kodex a ušetří jejich život . Toho sentinela plánuji taky na dark side a jsem zvědavý, kam se bude linka ubíhat, respektive, abych se snažil moc na sebe neupozorňovat. Jedi Shadow je klaďas, agent je parchant, bounty hunter dobrák, ale nějakou tu vraždu taky pro kredity a pověst udělá. Sith sorcerer je do morku kostí ta nějvětší zrůda, o kterou se pokouším a smuggler s trooperem, oba kopou za republiku a to tak, že bych to chtěl v tom legacy nějak svázat - že má trooper "sourozence", který prostě krade a dělá problémy -- ale to asi nepůjde. Celkově mě to třeba zklame celé, kdo ví, ale zatím se královsky bavím. Ani za jednu postavu to neumím naplno, přeci jen to střídání herních stylů se projeví, takže pvp mám vynechané - tam si prostě budu muset zvolit. Příběhové linky všech těch charakterů mají něco do sebe, ta omáčka okolo, to je trochu křest, někdy i ten mezerník dávám, hlavně u postav, kteří nemluví basicem, ale nějakým tím jejich hatla-matla opakujícím dialogem. Úkoly však ve způsobu řešení buď jako shadow nebo scoundrel jsou diametrálně odlišné a tím je to trochu ještě zábavné.
Takhle v té hře krom toho legacy systému ještě očekávám někdy v budoucnosti, jestli to systém umožní, kdyby ty vesmírné "bitvy" byly spíše řešeny způsobem Freelancer nebo Darkstar one, takové ty koridory, to je už pěkně ohraná záležitost, to uznávám. -
No, podle mého skromného názoru příspěvek Cahira je naprosto normální a má hlavu a patu. Tvůj příspěvek je akorát výkřik do tmy rádoby elitního člověka, který píše příspěvky hodné idiota.
-
Kazdy vikend cely brezen a duben
-
Taky jsem si myslel, ze me altovani u toho dele udrzi. Napoprve ten voicing do toho cloveka celkem vtahne, jenze napodruhe uz se ten nechutnej stereotyp projevi jako nikde. Lvi podil na tom ma velka linearita, kde clovek nema prakticky zadnou moznost volby mezi planetama a jeste aby udrzel jakz takz krok s doporucenym levelem, tak nesmi plnit bonusy u questu, nedelat space mise a nehrat pvp, jinak ma vsude o 3-4 vyssi level a stane se z toho aoe fest s nulovou obtiznosti ( kdyz se nevynecha zadnej quest/dung ). Odlisny class questy me u toho neudrzely - sith sorcerer ani warrior nic, co by me vzalo.
Podle me ohromnej potencial byl v dark/light side. Kdyby se hraci s odlisnym presvedcenim mohli mlatit navzajem nehlede na frakci, to by byl teprve mazec ( samozrejme jen na pvp serveru ). Jenze na to holt dnesni bioware nema koule s necim takovym riskovat. Takhle je light/dark side akorat k tomu, ze bud hrac muze vypadat jako zombie nebo ne. Ani ty shardy nemuseli rozdelovat na pvp/pve. RP hraci to teda asi berou jinak, ale ja byt RP hracem, tak me zas neskutecne sere absence chatovacich bublin. -
Kdybych měl přemýšlet o konci v této hře, tak bych opravdu potřeboval důvod. Zatím jej nemám, postava na max. levelu žádná, na serveru dost lidí, stále spousty obsahu na prozkoumávání. A příběh mě nezajímá jen u jedné postavy, ale všechny ve hře obsažené. V řeči čísel, může se jednat o 8 her v jednom balíku. Chápu, že lokace se dosti opakují, ale jaká jiná mmo vás donutí dělat alty a je to prospěšné pro jejich vývoj, ne jen, že slouží jako banka nebo zdroj nějaké profese, kterou nemůže mít jiná postava? Ten legacy systém v novém patchi 1.2 mě zajímá ze všeho nejvíce. Můžete mi říkat altoholic, mě to nevadí. Ty 2-3 hodinky po práci, kdy se potřebuje člověk odreagovat s touto hrou bohatě stačí. Dnes si např. střihnu trochu jedi sentinela, protože sith juggernaut byl včera v jednom ohni. Má teď poměrně dost velký rested bonus, tak to půjde jako po másle. Zítra kdo ví, jedi shadow nebo bounty hunter?. Co to pak provede po patchi 1.2, to je to lákadlo, které mě drží nad vodou.
Takže takové ty silové řeči, že jsem se zbavil závislosti na SWTOR neuslyšíte. Jediný počin, který by mohl mé tvrzení ohrozit je Guild Wars 2, ale to ještě nevyšlo. Avšak jako kovaný Guild Warsista z prvního dílu to bude povinnost. Mimochodem zkoušel jsem jiné MMO, ale po těch hvězdných válkách to prostě není nějak ono. Buď vám chybí ten příběh nebo ten svět.
Jediné co mi opravdu vadí, ale to je už život v mmo, že ne všichni jsou hold gentlemani - ať už na chatu nebo v herním světě, na podobné výstřelky jsem už hold starej.
Uvidíme se na The Red Eclipse *3* -
Pevně doufám že máš pravdu že beta začíná tento pátek ale spíš bych typovat že až ten další ale kdo ví
-
Změna je život.
-
Z toho by jsi měl mít naopak radost, ne? Musí to pro tebe přece být žně...
-
Obávám se, že Skyrim, WOW a SW:TOR jsou počiny nesmrtelné...
-
Jesteze v patek zacina beta GW2, to by se tu mohly zacit konecne objevovat jine clanky nez porad dokola SWWoW
-
Já mam lvl 50 přes 2 měsíce a stále mě to baví, operace na HM nejsou zas tak lehký... Karaggu HM jsme v guildě ještě nezabili, nejsme totální nolifeři, kteří by to hrálí 4+ hod denně... Ta hra je dělaná pro normální hráče co chodí do práce/školy a nesedí u toho celej den ;)
-
Nesedí mi ty 3 kila.
Něco přes litr instalačka, k tomu měsíc v ceně (ne zdarma ale v ceně). Pokud nejsi typ hráče co jen proběhne jednu příběhovou linku, ale chce hru pořádně prozkoumat a zkusit víceméně všechny aspekty tak je to třeba 150 hodin. No a protože je to placenej COOP single tak pokud nejsi navíc člověk co tím chce trávit třetinu dne každý den ale logneš denně na jednu dvě hoďky, máš to cca na tři měsíce.
tzn 1200+0+300+300= 1800. Což je o fous více než tvé tři stovky.
Běžný single si navíc můžeš za půl roku třeba klidně zahrát znova, když máš chuť. Tady sice taky, ale zacáluješ další 300,-. A nebo možná ne, třeba to za toho půl roku už bude F2P... *1* -
Swtor ale nestojí tři kila kámo:) To jsou jen poplatky:) Si trošku pleteš:)
-
no singlovka asi těžko, řekni mi kterou novinku koupíš za 3 kila a vydrží ti déle jak 5-6 hodin hraní?
-
Aha, já myslel, že máš na mysli někoho tady v diskuzi.
No jo no, težko říct, jestli Dan Vávra chtěl přímo trollit, ale určitě mohl očekávat ten výbuch v diskuzi...
Zajímalo by mě, jak by diskuze vypadala, kdyby ten článek vydal teď... když už od vydání Skyrimu něco uběhlo a lidi nejsou tak hotoví. -
To je pravda, kolego! *14*
-
Tady nikdo nikoho. Ale ten článek o skyrimu byla prostě troll thing. Já se pobavil dvakrát. Jednou když jsem ho četl a podruhý, když jsem četl reakce v diskuzi. A dozvuky tady jsou ještě dnes..
-
No toto *8*