Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Doufám, že pán Smutný/někdo udělá recenzi/nějaký článek po půl roce, jak hra obstála dlouhodobě.
  • Hehe, zajimave, kdyz jsem hned na zacatku, jeste v prosinci, zminoval, jak desne je hra koridorova, tak se na mne snesli biodroni s tim, co si predstavuju pod pojmem koridor. O tri mesice pozdeji uz SWTOR nikdo jinak nez koridorovy prusvih nenazve.
  • Abychom mohli uvést věci na pravou míru. *5*

Je to prostě WOW-like krávovina.
  • a k tehle hre neni vypnuta diskuze proc?
  • Super, zase se to bude hrát ještě o chlup příjemněji *4*
  • Ellendway
    MoP má raid gear za daily questy? Můžeš mi prosím ukázat zdroj, ze kterého to máš?
  • Já s ním souhlasím, taky nemám ještě padesátku, zato kupu třicítek :) A jedna z nich se teda k padesátce pomalu blíží. Užívám si to, baví mě to, hraju s pár kamarády, tu s tím, tu s oním, nikam nespěchám. Byl jsem kdysi v progress gildě ve WoWu, jeli jsme naplno, byl jsem oficír a na to, jak jsme se probojovávali Black Templem, nikdy nezapomenu, ale... je mi teď o nějakých pět let víc, mám kapku jiné priority a představa, že trávím čtyři večery v týdnu od osmi do půlnoci ve hře, mě malinko děsí :)
    Možná že to v Biowaru vymysleli PRÁVĚ pro staré WoWkaře. A pro mne to vymysleli dobře. Jasně, na padesátce uvidím, jestli to stojí za to, na druhou stranu... nějaký tři kila měsíčně mě nezabijou, tak co bych si to předplatné nenechal a sem tam si nezahrál? *5*
  • Ringwraith
    Pouze zmiňuju fakt, že využiješ většiny příležitostí jak ukázat svou morální nadřazenost.

Teď skoč tady:
    http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/snuska-informaci-o-medal-of-honor-warfighter-58613/
    Jeden slovák tam hnusně nadává a jeden týpek zase označuje všechny slováky za parazity. Nebude moc těžký vypadat líp než oba dva.
  • Cahir
    Ahá, takže forma vítězí nad obsahem?? Smutné... Ale asi máš pravdu ty, jelikož už jsi se něco napařil (a o přestávkách jsi určitě řešil příklady z kvantové fyziky), zatímco mi ostatní "jsme ještě byli v ústavu".
  • Cahir
    Připadá ti normální kritizovat cokoliv tak, že ve výsledku poukážeš pouze na to, že ty máš velký IQ, péro, svaly, auto apod. a ostatní nikoliv? To je nějaká kritika? To je pouze vymaštěnec, co má potřebu upozorňovat na svojí internetovou nadřazenost (ač to v reálu hapruje).

Jsem rtuťovitý mužíček a takovýhle přístup mě holt rychle vytočí...
  • Podle toho, co se tu pohybuju pokud se nepletu, Brambic má chabou češtinu protože je Polák. A čeština je i pro ostatní slovanské národy poměrně těžký jazyk na učení.
  • Víceméně souhlas. Jen teda ty questy patří spíš k tomu lepšímu v dnešní době (nelze srovnávat s peckami v singlu).
    Ještě bych přidal do
    + dobré řešení způsobu craftingu
    - ale nulová použitelnost a variabilita výrobků v endgame (má opravit patch)
    - do očí bijící nedodělanost zejména vesmírných bitev (Vivat HEROshit engine) nedodělanost PvP a nedodělanost Guildovních funkcí.
    Dobré jako tutorial pro začínající hráče v oboru MMO, casual hráče na hoďku denně, sólisty a fandy SW a adventur.
    pokud bych měl soudit hlavní přínos do žánru - BW ukázal, že s dostatečným Hype se dá prodat i singleplayer s coopem a chatem jako MMO v systému zaplať plnou cenu za beta verzi víceméně singleplayer hry a dále plať měsíční poplatky, ať máme z čeho financovat další vývoj, opravy chyb a drobné patche.
  • Ringwraith
    Hero Engine není prací Bioware.

Bioware ho licencovali od Simutronics Corporation v nějaké alpha verzi. Dál se říká, že Simutronics je od toho odrazovali a pak se od SWtOR distancovali, že neodráží jak má jejich engine vypadat a fungovat. Ale to "jen říká".

Pravdou zůstává, že jeho verze použitá Bioware v SWtOR je prostě špatná. Stačí se podívat na oficiální fóra, kolik lidí má problémy.
  • Já nechápu proč hraješ MMO... Až vyjde Diablo, pokud ho budeš hrát, taky budeš hrát chvilku za toho a pak zas chvilku za toho? Já nevím já si vždy vzal jednu postavu a to jsem prostě hrál s tou jsem se mazlil, tu jsem si hýčkal. A o tom jsou MMO hry.

2Vrook: Ano WoW: TBC to byla ta nejlepší doba. Každej přesně měl tu svojí vymazlenou postavu a tu si hrál. Cesta vzhůru byla dlouhá a namáhavá. Prostě si musel "makat", dnes má každý všechno. Nejlépe jen za dělání daily questů. Raidovací gear z daily questů (v MoP to tak má být), může mi někdo vysvětlit na co takovej hráč ten gear potřebuje? Teď se zase ozvou hlasy, že jsem elitář a Bůh ví co. Ale co je na tom, že když tu hru hraju hodně tak mám dostat něco navíc? No WoW jsem přestal hrát chvilku po vydání citadeli ve WotLK, na Cata jsem se vrátil a před prvním patchem jsem zase leavnul. Prní dny Cata mi připomněly TBC. Po sérii neuvěřitelných nerfů jsem opět skončil. Raid Finder je výsměch všemu... To nemá cenu ani komentovat.

Zkoušel jsem RIFT, čekal jsem opět feeling TBC. Opět se dostavil do té doby než opět přišli nerfy. A dungeon finder... Atd. I hned co to přišlo jsem zrušil předplatné. A to jsem se připojoval na forech k těm co leavnou když to představí...

Nehrál jsem Swotor. Ale moc dobře si dokážu představit jak to vypadá... Nechci to ani zkusit, jelikož bych byl zklamanej jako vždy. Éra TBC (a částečně Everquestu) je pryč. Dnes budeme platit nějaký podivný MMO, kde nezáleží jestli tu hru hrajete nebo ne. Hlavně, že platíte a my vám dáme všechno.
  • Pro lidi co hledali Scifi alternativu k WOW s nižší obtížností ale hlavně co nejvíc stejný, aby se nedejbože nemuseli učit něco jinýho, je to super. Pár dobrých myšlenek jsem tam našel, za dva měsíce jsem dohrál příběh za troopera, za týden jsem namaxoval crafting v Biochem/Bional/Diplomacy, proletěl několikrát veškeré letecké mise i když Tyrian před 20 lety nebo minihra Viking ve starcraftu byla zábavnější - a prošel jsem všechny FP na normal (a asi 1/3 na Hard mode) a aktivně vyzkoušel PvP.
    Grafika JE HNUSNÁ stejně jako animace, protože Hero engine je opravdu zprasený. Lagy na top strojích (taky jeden mám) jsou důsledkem tohoto nepovedeného experimentu s vlastním nepovedeným engine.
    Je fajn, že přidělali v novém patchi 1% z věcí, co tato hra postrádá a co mělo být součástí při jejím vydání. Zvládli už v patchi aspoň i guildovní banku nebo je guilda stále jen víceméně "společný chat + seznam členů"? - ve věci jako společné guildovní sídlo a loď první 2-3 roky ani nedoufám. Co "epické vesmírné bitvy"? Stále na úrovni výherních automatů hospod třetí cenové skupiny?
    Ne, tohle opravdu není MMORPG. Je to COOP adventura se zajímavým příběhem a gigantickým rozpočtem. Je to dobrý tutorial pro lidi, co chtějí do MMORPG proniknout a v čemkoli složitějším se ztrácejí. A pak samozřejmě hra pro tu část SW Fans, co je právě toto pojetí jejich oblíbeného světa neotráví.
    Před 2 týdny mi skončil 2. měsíc subskribce. Neprodloužil jsem a totéž asi 20 lidí z naší 30 členné guildy.
    Aktuálně to, co mne nejvíce ze SWTOR zajímá, jak velký propad v subskribcích budou mít po půl roce od vydání (tedy květen/červen) - kdy bude mít příběh za hlavní char a alt z opačné strany barikády dohraná majorita předplatitelů. Pak začne teprve to hlavní lámání chleba "co se SWTOR bude vůbec dále." Otázkou je zda se pravdivá čísla ale vůbec dozvíme....
  • dybowicz.r
    Záleží na úhlu pohledu. Pro mě je totální vymaštěnec člověk ,který se snaží kritizovat a napíše slova jako "kdiž" a "příběch". Rádoby chytrý koment bez pointy... aneb troll brání trolla.
  • Zatím jeden z nejlepších příspěvků jaké jsem tu četl a především pravdivý. *3* +1
  • Kam všichni spěcháte? Od preorderu jedu skoro každý den a ještě nemám lvl 50, mám ale kupu altíků. Každý den si dám jinou postavu, trošku popoženu příběh a výbavu. V novém patchi mě láká nejvíce legacy systém, co provede se všema těma postavama, které si budou "příbuzné".
    Pro mě je ta hra pomalu jak droga, další měsíce si budu muset promyslet, protože vyjde nový Mass Effect a já bych na něj nerad jen nečinně koukal. *4*
    Nelíbí se mi ale některé reakce zdejších "ublížených pařanů". Měli byste co nejdříve změnit slovo "já chci" na "přál bych si", tu hru nehrajete sami!
  • Tak, tak.
  • Ringwraith
    Můj detektor na tyto samolibé egoistické kok*ty je velice citlivý...

Taky si říkám. Většinou když je možnost někoho seřvat a dokázat svou morální nadřazenost, tak býváš první, kdo to udělá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit