Přejít na výpis diskuzí
Chystané novinky v dalším patchi Star Wars: Old Republic
26.2.2012 | Petr Poláček
106 příspěvků
-
- vsude droidi
- illum
- grafika
+ companions
+ voicing
+ pekne bitvy a souboje
+ lightsabers
- kopie wowu se stejnym systemem ( coz uz lidi podle mne nechteji ) -
- dead open world
- design gearu
- corridorovost
- slabe dungy
- prumerne pvp a battlegroundy
- interface
- slaby pribeh, nizka epicnost
- space missions ( nuda )
- tuctove skilly a talenty
- celkove lehka obtiznost -
Hráč zvyklý na open world PvP z jiných MMO asi nic, ale pokud někdo s MMO začal u SWtOR (a vypadá to, že spousta hráčů začla), tak jsou kontrolované arény ideální.
-
ja bych pridal akorat jeste moznost mit treti quikslotbar dole a to je tak jedina vec co se mi honi hlavou nejcastejs,jinak mi prijde hra uz sama o sobe dobra a jenom par malickosti,jako je moznost si treba vybrat na kterou pvp mapu pujdu.ale jinak mi treba prijde hrozne vyvazeny system itemu. clovek porad meni equip a skoro nikdy nic nevydrzi vic jak par levelu. celkove oproti wow,kde clovek si zasel dung a pak mu ta vec stacila snad na 5 levelu, je to prijemna zmena ze clovek neustale meni svuj equip i vzhled.snad bych pridal treba vic helm,ale tak to asi chce jeste cas.
-
WZ budou až v patchi 1.2. A hlavně doufám že nic jako areny neudělají. Nechápu co by "pořádný" pvp hráč dělal v aréně.
-
nech pridaju nejake zaujimavejsie warzony nez tie nudne co su momentalne tam, a hlavne nech pridaju nejaku obdobu arena systemu z WoW nech je tam nieco aj pre poriadnych pvp hracov *14*