Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Copak, poznal ses v tom? *1*

(*joke*)
  • miker17
    no toto....!Ay Caramba
  • neverim, u nas v guilde aktivne zustala hrat tak pulka, ale i z tech zbylych neaktivnich se sem tam nekdo pripoji... ta hra neni vubec spatna, jen ji chybi takovy to mmo navykovy hrani :) imho a po padesatce te uz nicim neprekvapi (a neudrzi)
  • Ringwraith
    Sorry, ale tohle jsem nepochopil. Kdo koho vytrollil v tomto diskuzním vlákně?
  • Vrook
    >couple months later
    >still trolled
    ...
    Fakt.. tiscali games community confirmed for easiest to troll
  • Já už s tím taky seknul a nejsem sám guilda měla celkem 100 hráčů zbylo jich 5 aktivních.
  • Fajn, ale takhle ti může posloužit jakákoliv single player hra ne?:)
  • Ringwraith
    Tak je to tvoje chyba! Bioware dělali co mohli a ty jsi jenom nevděčnej! Buď rád za to co máš a nevymrčuj.

Tohle by ti odpověděl zarytej Biodrone na oficiálních SWtOR fórech.
  • MMO-CHAMPION nějaký první blue post:) Stačí hledat, ale máš mít emblemy za daily questy:) Takže asi tak. Už ne jen za první heroic dne.:)
  • Tahle hra asi nebude v češtině což
  • ´ja jsem to hral 1- 3 hod. denne a 50ku mam jako skoro posledni z guildy :)
  • Ringwraith
    Nepamatuji se, že bych od tebe někdy viděl nějakou normální diskuzi.

Pouze ono zmíněné nadřazování se.

Ano, všichni jsme tady zamindrákování debilové, jen ty jsi skvělej. *3*
  • Cahir
    Je vidět, že jsi mi neporozuměl. Já totiž na rozdíl od některých zdejších kolegů (včetně tebe) nemám potřebu používat své příspěvky jako záminky k tomu, abych mohl ukázat, jak jsem chytrej, nadřazenej, odlišnej a tak dále.

Normální diskutér (na diskuzích s určitým rématem) diskutuje proto, aby se něčeho dobral v daném tématu.

Zamindrákovaný deb*l (můj pracovní název) diskutuje proto, aby mohl světu dát na odiv svou "jedinečnou" osobnost... A jsou to zpravidla ti, kteří při kritice hry úplně zbytečně píšou o hráčích s "malým iq", o "milovnících světelných penisů" atd. Někdo by si mohl myslet, že je to jen rýpání se v detailech, ale takovéhle "detaily" o člověku prozrazují mnoho.
  • Ringwraith
    Máš hrát pomaleji. Vem si příklad z borců, co píšou níže.

Dáš si 2-3 hoďky denně a všichni budou šťastní. Ty si hru dýl užiješ a Bioware dostane víc peněz za měsíční poplatky.
  • Expeni je celkem dobre, i kdyz hodne stereotypni, story line to celkem tahne, presto kazda planeta vypada jako vygenerovana ze stejnych segmentu, trosek, textur a to se kolem 40 levelu stava trochu frustrujici... no nicmene po dosazeni 50. lvl me ted cekal mesic delani daily q. ( uplne stejnych jako expicich) abych mel odpovidajici gear .. a na to nemam silu, kdyby tam aspon nekde bylo nejaky prijemny misto shromazdovaci, odpocinkovy, kraftici s eventy apod. ale ne, jen osklivej fleet ..
    me to mrzi, ale ja na tu hru uz nemam energii, a presto, ze mam predplaceny jeste dva mesice uz se do ni nevracim a je to uleva *9*
  • Ja na tom jsem podobne. Hraju od releasu a mam lvl 36. Hraju to sem tam dve tri hodky max a hodne me to bavi, uzivam si story, planety atd. Mam kamose co bud nemaji praci nebo jine konicky/rodiny a sedi u toho 10 hodin denne. Ted uz je to prestava bavit...se jim nedivim :) Ja si to budu jeste dlouho uzivat a mezitim budou pridavat dalsi content a vylepsovat to..idealni pro mne :)
  • Ty musis byt dusevne nemocny, jinak opravdu nevim co jineho by te k takovemu vyjadreni vedlo. Chudaci lide, kteri se pohybuji ve tvem okoli. Doporucuju ti na diskuze ani nechodit, jinak z toho driv ci pozdeji dostanes infarkt a bud to neprezijes(coz by byla lepsi varianta) a nebo ano, ale tvuj psychicky stav jeste zhorsi a potom uz by te museli zabanovat. *3*
  • Ringwraith
    To by bylo dozajista pikantní, ale Dan Vávra se v jednom podcastu vyjadřoval ve smyslu, že mu MMO nic neříkají.
  • Jsi jak kolovrátek, všichni už tvůj názor znají. I když, teď mě napadá - netrpíš zapomnětlivostí?
  • Já jsem čekal i na článek od pana Vávry - něco jako u Skyrimu. Tisic a jedna největších chyb SWToR. Pokud by psal stejně přísně jako na Skyrim tak stovka by mu nestačila....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit