Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WZ budou až v patchi 1.2. A hlavně doufám že nic jako areny neudělají. Nechápu co by "pořádný" pvp hráč dělal v aréně.
    • Ringwraith
      Hráč zvyklý na open world PvP z jiných MMO asi nic, ale pokud někdo s MMO začal u SWtOR (a vypadá to, že spousta hráčů začla), tak jsou kontrolované arény ideální.
  • Kdybych měl přemýšlet o konci v této hře, tak bych opravdu potřeboval důvod. Zatím jej nemám, postava na max. levelu žádná, na serveru dost lidí, stále spousty obsahu na prozkoumávání. A příběh mě nezajímá jen u jedné postavy, ale všechny ve hře obsažené. V řeči čísel, může se jednat o 8 her v jednom balíku. Chápu, že lokace se dosti opakují, ale jaká jiná mmo vás donutí dělat alty a je to prospěšné pro jejich vývoj, ne jen, že slouží jako banka nebo zdroj nějaké profese, kterou nemůže mít jiná postava? Ten legacy systém v novém patchi 1.2 mě zajímá ze všeho nejvíce. Můžete mi říkat altoholic, mě to nevadí. Ty 2-3 hodinky po práci, kdy se potřebuje člověk odreagovat s touto hrou bohatě stačí. Dnes si např. střihnu trochu jedi sentinela, protože sith juggernaut byl včera v jednom ohni. Má teď poměrně dost velký rested bonus, tak to půjde jako po másle. Zítra kdo ví, jedi shadow nebo bounty hunter?. Co to pak provede po patchi 1.2, to je to lákadlo, které mě drží nad vodou.
    Takže takové ty silové řeči, že jsem se zbavil závislosti na SWTOR neuslyšíte. Jediný počin, který by mohl mé tvrzení ohrozit je Guild Wars 2, ale to ještě nevyšlo. Avšak jako kovaný Guild Warsista z prvního dílu to bude povinnost. Mimochodem zkoušel jsem jiné MMO, ale po těch hvězdných válkách to prostě není nějak ono. Buď vám chybí ten příběh nebo ten svět.
    Jediné co mi opravdu vadí, ale to je už život v mmo, že ne všichni jsou hold gentlemani - ať už na chatu nebo v herním světě, na podobné výstřelky jsem už hold starej.
    Uvidíme se na The Red Eclipse *3*
    • Taky jsem si myslel, ze me altovani u toho dele udrzi. Napoprve ten voicing do toho cloveka celkem vtahne, jenze napodruhe uz se ten nechutnej stereotyp projevi jako nikde. Lvi podil na tom ma velka linearita, kde clovek nema prakticky zadnou moznost volby mezi planetama a jeste aby udrzel jakz takz krok s doporucenym levelem, tak nesmi plnit bonusy u questu, nedelat space mise a nehrat pvp, jinak ma vsude o 3-4 vyssi level a stane se z toho aoe fest s nulovou obtiznosti ( kdyz se nevynecha zadnej quest/dung ). Odlisny class questy me u toho neudrzely - sith sorcerer ani warrior nic, co by me vzalo.

Podle me ohromnej potencial byl v dark/light side. Kdyby se hraci s odlisnym presvedcenim mohli mlatit navzajem nehlede na frakci, to by byl teprve mazec ( samozrejme jen na pvp serveru ). Jenze na to holt dnesni bioware nema koule s necim takovym riskovat. Takhle je light/dark side akorat k tomu, ze bud hrac muze vypadat jako zombie nebo ne. Ani ty shardy nemuseli rozdelovat na pvp/pve. RP hraci to teda asi berou jinak, ale ja byt RP hracem, tak me zas neskutecne sere absence chatovacich bublin.
      • Máš pravdu, je potřeba pak ale volit tu správnou cestu, aby se ti z toho nestal ten stereotyp nebo alespoň takový ten okatý stereotyp. Z počátku jsem na to šel špatně, kdy se ti to opravdu jen opakovalo, ale vyplatí se pro lepší zážitek aplikovat různé anomálie, takže buď budeš jako sith light side, kdy spolu s tou padawankou nasadíš masku největšího sitha a děláš dále pro Darth Barase, ale přitom jsi takový agent světla mezi tou temnotou. Je paráda sledovat ty obličeje Jediů, když jim Sith přednese jejich vlastní kodex a ušetří jejich život. Toho sentinela plánuji taky na dark side a jsem zvědavý, kam se bude linka ubíhat, respektive, abych se snažil moc na sebe neupozorňovat. Jedi Shadow je klaďas, agent je parchant, bounty hunter dobrák, ale nějakou tu vraždu taky pro kredity a pověst udělá. Sith sorcerer je do morku kostí ta nějvětší zrůda, o kterou se pokouším a smuggler s trooperem, oba kopou za republiku a to tak, že bych to chtěl v tom legacy nějak svázat - že má trooper "sourozence", který prostě krade a dělá problémy -- ale to asi nepůjde. Celkově mě to třeba zklame celé, kdo ví, ale zatím se královsky bavím. Ani za jednu postavu to neumím naplno, přeci jen to střídání herních stylů se projeví, takže pvp mám vynechané - tam si prostě budu muset zvolit. Příběhové linky všech těch charakterů mají něco do sebe, ta omáčka okolo, to je trochu křest, někdy i ten mezerník dávám, hlavně u postav, kteří nemluví basicem, ale nějakým tím jejich hatla-matla opakujícím dialogem. Úkoly však ve způsobu řešení buď jako shadow nebo scoundrel jsou diametrálně odlišné a tím je to trochu ještě zábavné.
        Takhle v té hře krom toho legacy systému ještě očekávám někdy v budoucnosti, jestli to systém umožní, kdyby ty vesmírné "bitvy" byly spíše řešeny způsobem Freelancer nebo Darkstar one, takové ty koridory, to je už pěkně ohraná záležitost, to uznávám.
        • Ringwraith
          Hmm, ty vesmírné bitvy jsou i na pohled seriózně "underwhelming".

Přece jen v roce 2012 okopírovat letitého Star Foxe...
          • Bylo by to pekny, ale osobne neverim, ze budou delat nejaky velky zmeny. Svoji politiku uz ukazali vydanim Kaonu v jednom z minulych patchu.
          • Space bitvy - dalsi ohromnej potencial, kterej skoncil jako neco, co vubec nema smysl delat nebo nedejboze jeste do toho cpat kredity. Jaky paradni pvp a battlegroundy z toho mohly byt a verim, ze by ani nedalo moc prace to udelat.
            • V 95% toho co pises s tebou souhlasim. Tady ne - udelat vesmirny bitvy misto arcade simulatoru vyherniho automatu z hospody neni jednoduche pokud herni engine na kterem to delas pro to vubec neni uzpusoben. Nemyslim si ze se vubec nekdy dockame MMO vesmirnych bitev v SWTOR. To je kompletni predelani Hero engine na neco pouzitelny tedy prace tak na dva roky. A za dva roky tu Coop singlovku s integrovanym chatem dohraje kazdej - takze kdo vi kde v te dobe SWTOR bude a kolik bude mit platicich hracu....
            • Proto třeba pak lidé zvolí malou pauzu, oni to tam doplní a pak se všichni pořádně roztřílíme *1* -- snad dokonce guilda bude mít svůj vlastní křížník...
        • To je zase pravda, ze se u toho kazdej clovek urcite dokaze zabavit jinak. Ja az takhle nikdy neintrikoval :) bud jsem byl jako sorcerer a juggernaut totalni svine, kdy kazdej quest giver skoncil jako elektrickej tanecnik nebo jsem byl za troopera cestnej vojak mirek dusin. V konecnym dusledku jsou to ale stejne vetsinou 2 varianty : zabijes jen za dark side points nebo nechas zit za nejakej profit + light side points. Kdyby to melo nejakou peknou grafiku treba stylu alespon mass effectu, tak by me pravdepodobne uz jen ty rozhovory udrzely na mnohem delsi dobu, ale tohle ma mimiku tak na urovni the sims 2 ( to jsem mozna prehnal ). Proste je rok 2012 a swtor je hra z roku 2002.
          • To s tou grafikou, to si nemyslím. To už spíše tak rok 2008 a vznik Klonových Válek, tam je možné tu podobnost najít. Tak nějak ta grafika postav, to je jak v Advent Rising, které už pamatuje nějaký ten rok. Ale scenérie, pokud jde o pestrost, taková Balmora nebo Nar Shadaa, to je pastva. Tam bych i oželel fakt, že Coruscant je věrná kopie Nar Shadaa, jen je světlejší - avšak ty barvy na tom huttském měsíci, to je takové las vegas a kapské město v reálu. Sice můj počítač nesouhlasí s jakým kódem je to vše sepsáno, že by mohl jet plynuleji, ale dušují se, že to opraví. Držím palce, tak trochu mi ta fleet nejde podle představ *4*. Je fakt, že procesor je stařík, ale AMD je dříč.
            Včera jsem také uvažoval, mít to grafiku jako Mass Effect a nebo Mafia 2, to by byla bomba. Avšak když jsem si včera pustil Star Trek online, tak jsem "zaplakal" nad tím, jak to vypadá. V té grafické stylizaci, i když i sami tvůrci snad říkali, že ten rpg engine není ideální, tak jej překoná asi jen GW2 a to je panečku zase o třídu lepší. Co jsem viděl ty poslední videa z bety nebo od Total Biscuita (nebo jak si říká), tak jsem valil bulvy tak, jako on - jeho komentář byl jen: "toto bude určitě moje nová mmo". *5*
            • GW2 je snad asi jedina nadeje na slusny mmorpg v dohledny dobe :/
        • MrSanta
          Light side Sith Warrior je dobrej, krapet jsem si s ním pohrál v betě a jednou, v předaleké budoucnosti, se snad k němu dostanu. Přece jen Republika má u mě přednost. Můj main (a vlastně jediný charakter) je Vanguard, lvl 41 a light-side. Je to docela sranda, už několikát jsem dostal sprdnuto od generála Garzy za LS řešení problémů *15*
  • Taky přihodim trochu masa do mlýnku...

+ Dabing a kecací styl ála ME, grafika prostředí, klasy, příběh, questy, relativně animace, companioni, 2 PvP mapy (což je zároveň i mínus a headball nesnášim), pár "interaktivních" flashpointů, předměty které lze modifikovat (což mě velice potěšilo, člověk pak neni nucen měnit při lvlení equip), počáteční chytlavost...

- hrozně moc věcí, ale když už byl WoW zkopírován, tak ty macra přidat opravdu mohli (specielně u tak zprasenýho interface), naprosto nehorázný trade network kdy i WoW AH bez addonu je geniální, PvP ála WoW - stun stun a ještě jednou stun a opět ten kecací ME styl (z důvodu že člověk nikdy netuší co ze sebe char vyloudí a přitom by stačilo aby tam člověk viděl celé věty, které jsou na výběr), plasticita xichtů a málo možností při tvorbě charu (namátkou už základní 4 typy postav - svrbínek, hubeňour, nabušenec, vyhazovač, kde je sakra normální tělo a nebo typický český pivní pupkoun - tedy já nebo prostě opravdu špek).

Tvorba charu mě opravdu zklamala, čert vem to tělo, ale obličeje - specielně když v Oblivionu (překvapivě ve Skyrimu už to nejde)/ME sem byl schopnej udělat svůj xicht...

PS: Doufám že v W40k Dark Millenium žádný nezranitelnost/OOC ability nebudou, to je hnus kterej by v PvP neměl bejt použitelnej. Ve WoWu mám roguna na 85ce, takže vim o čem mluvim, není nic nudnějšího než zlikvidovat protivníka, který v podstatě nemá možnost cokoli udělat, proto sem hrál od jisté doby jen unstealthed combata - a překvapivě to šlo, tedy od Cata už pak ne...
  • MrSanta
    Já jsem hodně zvědavej na ten vylepšený crafting. Já rád craftit. A i to ostatní mě samozřejmě zajímá *1*.
  • nech pridaju nejake zaujimavejsie warzony nez tie nudne co su momentalne tam, a hlavne nech pridaju nejaku obdobu arena systemu z WoW nech je tam nieco aj pre poriadnych pvp hracov *14*
    • hej 2x operative + heal = nie...
  • ja bych pridal akorat jeste moznost mit treti quikslotbar dole a to je tak jedina vec co se mi honi hlavou nejcastejs,jinak mi prijde hra uz sama o sobe dobra a jenom par malickosti,jako je moznost si treba vybrat na kterou pvp mapu pujdu.ale jinak mi treba prijde hrozne vyvazeny system itemu. clovek porad meni equip a skoro nikdy nic nevydrzi vic jak par levelu. celkove oproti wow,kde clovek si zasel dung a pak mu ta vec stacila snad na 5 levelu, je to prijemna zmena ze clovek neustale meni svuj equip i vzhled.snad bych pridal treba vic helm,ale tak to asi chce jeste cas.
  • Tahle hra asi nebude v češtině což
  • Tak jsem se vcera pro zajimavost nalogoval do hry a z 60 (drive aktivnich) clenu guildy jich bylo online 7 (v 20 00), kdyz nepocitam alty tak je to pokles o 60 procent. Je mozne, ze byl vcera nejaky spec. den, ale podle online lidi ne. Na wz jsem cekal 12 minut, drive me to hazelo hned. Nejsem nejaky hater, mne se hra libi, ( bohuzel na ni nemam tolik casu), uspech bych bioware pral, ale normalne se bojim. Jestli to takhle vypada i jinde..?
    • Mam opacne zkusenosti vicemene..jiste mnoho hracu odchazi(jako u kazde hry),mnoho jich taky treba po nejake dobe meni server(kvuli bud moc male nebo velke vytizenosti)ale co jsem na fleet tak stale je tam odpoledne min 150 lidi,vecer o 100 vice
  • Tohle tzv. MMORPG (čti placený singleplayer) může zachránit jen okamžité snížení IQ a nároku 90% herní populace.
    • Cahir
      A kolik má herní populace IQ? A jaký má IQ vliv na preference hráčů? A víš ty vůbec, co to je IQ a co se od něho odvíjí?

Mimochodem, začínám si být jistý, že každý, kdo se v diskuzi ohání inteligenčním kvocientem je ze stejného ranku, jako ti, kteří se ohání velkým pinďourem. Můj detektor na tyto samolibé egoistické kok*ty je velice citlivý...
      • Že to píšeš zrovna ty, který tady uráží lidi a povyšuje se na vyšší evoluční úroveň. Už konečně odleť ať můžem dojít odpočinku!
      • Ty musis byt dusevne nemocny, jinak opravdu nevim co jineho by te k takovemu vyjadreni vedlo. Chudaci lide, kteri se pohybuji ve tvem okoli. Doporucuju ti na diskuze ani nechodit, jinak z toho driv ci pozdeji dostanes infarkt a bud to neprezijes(coz by byla lepsi varianta) a nebo ano, ale tvuj psychicky stav jeste zhorsi a potom uz by te museli zabanovat. *3*
        • MrSanta
          No, podle mého skromného názoru příspěvek Cahira je naprosto normální a má hlavu a patu. Tvůj příspěvek je akorát výkřik do tmy rádoby elitního člověka, který píše příspěvky hodné idiota.
      • Ringwraith
        Můj detektor na tyto samolibé egoistické kok*ty je velice citlivý...

Taky si říkám. Většinou když je možnost někoho seřvat a dokázat svou morální nadřazenost, tak býváš první, kdo to udělá.
        • Cahir
          Připadá ti normální kritizovat cokoliv tak, že ve výsledku poukážeš pouze na to, že ty máš velký IQ, péro, svaly, auto apod. a ostatní nikoliv? To je nějaká kritika? To je pouze vymaštěnec, co má potřebu upozorňovat na svojí internetovou nadřazenost (ač to v reálu hapruje).

Jsem rtuťovitý mužíček a takovýhle přístup mě holt rychle vytočí...
          • Ringwraith
            Pouze zmiňuju fakt, že využiješ většiny příležitostí jak ukázat svou morální nadřazenost.

Teď skoč tady:
            http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/snuska-informaci-o-medal-of-honor-warfighter-58613/
            Jeden slovák tam hnusně nadává a jeden týpek zase označuje všechny slováky za parazity. Nebude moc těžký vypadat líp než oba dva.
            • No, nastesti tu mame jeste tebe... mam stejnej nazor jako Cahir, zatimco ty se radis mezi lidi, ktery se svym "velkym penisem" (do uvozovek si dosad, co na tebe sedi nejvic) radi ohaneji.
            • Ringwraith
              Nepamatuji se, že bych od tebe někdy viděl nějakou normální diskuzi.

Pouze ono zmíněné nadřazování se.

Ano, všichni jsme tady zamindrákování debilové, jen ty jsi skvělej. *3*
            • Cahir
              Je vidět, že jsi mi neporozuměl. Já totiž na rozdíl od některých zdejších kolegů (včetně tebe) nemám potřebu používat své příspěvky jako záminky k tomu, abych mohl ukázat, jak jsem chytrej, nadřazenej, odlišnej a tak dále.

Normální diskutér (na diskuzích s určitým rématem) diskutuje proto, aby se něčeho dobral v daném tématu.

Zamindrákovaný deb*l (můj pracovní název) diskutuje proto, aby mohl světu dát na odiv svou "jedinečnou" osobnost... A jsou to zpravidla ti, kteří při kritice hry úplně zbytečně píšou o hráčích s "malým iq", o "milovnících světelných penisů" atd. Někdo by si mohl myslet, že je to jen rýpání se v detailech, ale takovéhle "detaily" o člověku prozrazují mnoho.
        • Tak, tak.
  • Hra je skvělá, ale dokud tam nebude funkční Ilum pvp, je to pro mě a mé kamarády docela problém :( slideshow na jakémkoliv počítači není super :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit