Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Copak záchody, hrozně mě ve dvojce potěšil redesign normandy2 v rámci "klenby": zatímco v ME1 byl strop posetý bílými užitečnými kontrolkami, na které nikdo pořádně bez štaflí nedosáhl (http://images.wikia.com/masseffect/images/3/31/Normandy-PilotBridgeView.png) ve dvojce se poučili a snížili počet těhle výmyslů, zároveň odstranili nejefektivnější využití drahého lodního prostoru - schody.
  • Zayl
    No kolik dílů bys ještě chtěl Reapery zastavovat? 3 jsou akorát.

Další můžou klidně udělat prequel. Rachni wars, Krogan rebellion atd atd. Nebo to posunout. Ve sci-fi je úplně jedno o kolik do budoucnosti skočíš.
  • muhahaha
  • Jazz
    Yuhů, 'Máš Defekt 3' je tu!
  • Spíše to bude PETA, která ho na tebe nasadila. Tak bacha na něj!!!!
  • zx_spektrum
    Nevím jestli přeceňuju hráčovy možnosti ovlivňovat příběh, a nebo budou muset mezi ME3 a další hrou udělat v příběhu aspoň 100 let mezeru ve které se všechno vyžehlí.
  • Amylee.Anderson
    A v kajutě kapitána šlo spláchnout :D
  • +1
  • Děláš pro BIS? CIA? EA? No ták, kdo tě poslal abys to vyzvídal, hm?! Hehe, zvířátka ne, neboj :)
  • Nemyslím trvalé, štve mě už když bych ho měl nainstalovat. *15* Ne, tam to neberu tak radikálně, ale stejně nemám rád když mě k něčemu nutěj, teď už to je asi jinak, steam si pamatuju ještě stařičkýho
  • KokyMetalGear
    http://games.tiscali.cz/tema/mass-effect-3-bude-nejukecanejsi-z-cele-trilogie-57291
  • KokyMetalGear
    možná, že jsem zaměnil slova za řádky... už přesně nevim. ale číslo sedí
  • Cahir
    Ono podle mě ale ve výsledku ani tak nejde o příběh, jako o to, jak je podán. Bioware jsou recyklátoři až hanba, ale rozhovory mají hlavu a patu, působí přirozeně, všichni se chovají v rámci možností logicky (rozuměj ve shodě se svým psychologickým profilem), nechybí humor a odlehčení... a to vše je něco, co v herním průmyslu rozhodně neplatí za standard (přestože by mělo).

Snesu přepálenou a patetickou epojej, pokud neuráží mou inteligenci.
  • prostě to chtějí uzavřít tak proč se omezovat. pokud bude něaké nepřímé pokračování maximálně tam budou něaké odkazy na původní trilogii.
  • pravda špatný příklad.
  • smejki
    skyrim je spíš čtecí než kecací.
  • Na kecání tu mám FNV :-) Skyrim fakt ne :-)
  • smejki
    pwned!
  • smejki
    ty počty slov se mi nezdají. DLCčka na Fallout: New Vegas mají víc slov (Dead Money 80k, Honest Hearts 35k). Nepleteš si to spíš s nicneříkajícími řádky textu?
  • A nekdo nam narazil. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit