Přejít na výpis diskuzí
Citadela bude v Mass Effect 3 větší a pestřejší
12.1.2012 | levis
66 příspěvků
-
Mam krabicovku nfs the run a musel som pri instalacii zadat cdkey do originu inak to neslo a pri spusteni hry musim mat origin zapnuty. takze aj krabice (podaktore) od EA potrebuju origin.
-
Ja uz dlouho zadnou novejsi hru od EA nekupoval (naposledy Crysis 2), ale myslim si, ze krabicovky stale Origin nevyzaduji. Jedine snad Battlefield 3 kvuli multiplayeru (a z toho plynouci nutnosti neustaleho overovani originalni verze hry)... Jistej si tim ale nejsem, tak jestli se tu najde nekdo se zkusenostmi s novejsimi tituly od EA?
Jinak ja bych se v pripade ME3 a pripadne nutnosti Originu asi uchylil ke cracku. DLC ignoruji (hral jsem vzdy pouze ta DLC, ktera jsou soucasti originalni hry jako bonus) a nehodlam s jejich nakupem zacinat takze ani v teto veci nebude problem. *4* -
Větší ? já se občas ztratil i v jedničce *2*
-
Ale tak co si budeme rikat, na zaverecny dil se tesim a to jakoze hodne. *2*
Trochu se desim s jakou "novou" hrou prijdou kdyz se timto uzavira "Shepard trilogie". -
Jsem zvědavý jestli bude možné v nějaké budoucí Mass Effect hře použít savy s této trilogie. Jen kůli nejdůležitějším událostem.
Už jen 56 dní! *1* -
Těším se, to jo, ale doufám, že to nebude chtít origin. Nemám rád tyhle nucený propojování a to ani se steamem a nic. Bojím se, že by jejich nenechavé očka našla moje po*no a to by se hodně divili.
Jako jasně, koupil bych to jinak na konzoli, ale zase bych rád propojil s mými save. :(