Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zx_spektrum
    To je fajn, Citadela ve dvojce byla trošku zklamáním, na to jak gigantická ta stanice má být, ale i na těch načítacích videích bylo vidět, že v citadele člověk byl jen v jedné okrajové části. Kompletní Citadela by asi bylo zbožné přání, ale aspoň to z 1 a 2 dohromady a něco k tomu...

Jinak taky má někdo pocit, že větou "Tentokrát můžeme jednotlivé konce hry vymýšlet bez ohledu na to, zda na cosi v budoucnosti naváže" to trochu schazují? Prostě říkají, bez ohledu jak dopadnete, my si uděláme výchozí pozici v další hře jak se nám zlíbí... No jo, člověk by toho chtěl moc *1*
  • KokyMetalGear
    přeci jenoum v 1 stačil Vládce na to, aby pomalu zlikvidoval sám celou citadelu a musela ho sundat celá flotyla. snad to nebude stylem shepard jako malej človíček si troufne na reapera a ten červ měl kliku, že ho reaper reroztrhl vejpůl *1*
  • co bys chtěl víc prosim tě?ANO příběh je trapný v zakladu (zlí emzáci přijdou včechny vyhubit a hrdina je musí zastavit)ale to jakym způsobem bioware ten příběh vyprávějí jakou tomu umí dodat atmošku je vyjmečné a opravdu nevim co ti vadí na rozhovorech mě se zdají košaté až až pokud chceš opravdu ukecakou hru máš tu skyrim nebo the old republic.
  • To nezní špatně. Tak snad se vytáhnou i v příběhové části... Obři červy baštící obří roboty mně nezaujali *3*
  • Ve Skyrimu záchody byly taky....kdo hledá, najde:)
  • anubys.us
    To máš pravdu :) Dost často jsem tam šmíroval :DD Ale nikde nikdo :(
  • No ten nárust je daný recyklací kodexu, který byl ve druhém díle stejný jako v prvním, plus nové lokace. Dialogy budou podobné:D
  • KokyMetalGear
    někde bylo psáno ,že ME3 má 40 000 slov. pro srovnání ME1 mělo 10t a ME2 20t. takže o pestrost dialogů bych se nebál *3*
  • Ať si je třeba Citadela mega obrovská... Mně zajímá jestli konečně Bioware zanechá typické šablonovitosti, kdy jeden scénář recykluje pořád dokola a jediný co se mění je míra epičnosti (která fakt neklesá). V to že rozhovory mohou býti bohatší už ani nedoufám....
  • exmaxx
    *4* Dik. Na netu je snad opravdu vsecko...
  • Cahir
    Bohužel, ale na internetu existuje rozsáhlá databáze savů: http://www.masseffectsaves.com/

Tam si určitě vybereš.
  • exmaxx
    Mam presne opacnej "problem" - jednicka a dvojka dohrana na konzoli a trojku bych si zahral na PC. Nejde ten save nejak preposlat? *4*
  • Cahir
    Divili? Máš tam snad něco se zviřátkama?
  • Cahir
    Já tipuju, že se bude v příštích dílech dost skákat v čase.
  • exmaxx
    Jj, ale ve dvojce zas naopak z Citadely nenechali ani kousek *4* No jsem moc zvedavej, co z ty trojky vyleze...
  • exmaxx
    *1*
  • Cahir
    Tak pozor, ve dvojce hajz*y na Normandy byly. Dokonce to bylo i tak vychytaný, že když šel Shepard na dámy, palubní počítač ho zpražil.

Takže "Fuck Skyrim in the face!"
  • Se steamem neni nutne pripojeni
  • Amylee.Anderson
    A budou tam záchody?
  • To delate chybu. Zrovna v pripade ME2 byla vetsina DLC misi naprosto plnohodnotymi misemi se vsim vsudy, snad az na jednu vyjimku. DLC typu novy skin na zbran samozrejme sem vubec nepocitam, to je trapnost nad trapnost, mluvim ciste o pribehovych misich.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit