Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zakoupil jsem a musím říct, že fajne.Mám moc rád SimCity 4. I na mojem vysloužilém PC( Q9300 2.8GHz, 8Gb, 8800GT) to do populace 5000 šlapalo na High bez škobrtnutí. :D
    To že si člověk může upravovat parky, budovy atp. je opravu parádní a každý si může přizpůsobit město podle svývh představ. Jsem zvědav na další vývoj, přece jen v SC4 s mody je více možností.
  • Tilwaen
    Neodpustím si malé rýpnutí - korektor má dneska dovolenou? :-)

Jinak podle recenzí vypadá Cities: Skylines opravdu dobře. Paradox je studio, kterému lze úspěch jenom přát.
    • ucho
      Ten je na dovolené snad vždy. Těch chyb je v poslední době nějak moc. Čárky tady zase lítají.

"Zvláště, pokud je hra skutečně zaujala." - Proč tady psát čárku? Tam přeci být nemusí a je tam rušivá. Jinak celý ten odstavec je na tom s čárkami trochu špatně.
      • Tak tomu rikam megachyba stoleti!!!! *8* *15* *15*
        • ucho
          Tak si přečti ten odstavec, o kterém mluvím ;)
          • aby ses neposral
            • ucho
              Stolici mám pravidelnou a vždy po ránu, tedy tvé obavy jsou liché.
            • Chim
              Skvělý argument. Tleskám, gratuluji, obdivuji...
  • Zdravím.
    Myslíte, že bude na tuto hru čeština? Jestli má cenu to kupovat...
    Děkuji.
    • Uz se na ni pracuje, ale tady opravdu neni potreba a hra je to vyborna;)
      • To je super nebo moje angličtina není vůbec dobrá, kdy bude k dispozici a kde jí pak najdu, díky
  • hra je to dost onicem, po dni stravenem budovani mesta uz tam nenico hrat a hra je v podstate ukonce

pramalo obsahu a ani ne moc sofistikovaneho
    • Možná. Ale má dobré jádro a další obsah bude přibývat.
      • chci hru kterou si zaplatim a ne to co tam nabastli nekdo nakolene polofunkcni polocheatersky prvek
        • ALe ta hra je dobrá už teď. Rozhodně lepší než SimCity 2014.
          A pokud si ji nechceš kupovat teď, ta si ji kup za rok v nějaké slevové akci se všema DLC.
          • Musím souhlasit s 3EK. Hra se napovrch tváří skvěle, ale....Simulace je jen nasimulovaná. Lidičky tam sice jsou, ale naprosto k ničemu. Když "Pepa Novák" sedí x měsíců doma a pak x měsíců v práci a to pořád dokola a ani nepotřebuje mít do té práce silnici...
            Postavil jsem industriální zónu úplně odstřiženou (rozuměj nepřipojenou na silniční síť) a hle fabriky fungujou, mají zaměstnance, akorát po čase jim dojdou suroviny. Nic se ovšem neděje, zbourám opuštěnou fabriku a vyroste nová a jede se dál.
            Postav zóny, rozmísti pojicejní stanici, hasičárnu, školu, park...o nic jiného nejde.
            Teď se mi stalo, že zaboha nemůžu rozjet elektrárnu na uhlí...v první městě v pohodě, v dalším je za chvíli bez uhlí...nevím no
            Co se týká obsahu - podprůměr, podpora modování je jedna z mála věcí, které stojí za vyzdvihnutí
            Co se týká obsahu - podprůměr.
            Přijde mi to celé jako "Early Access"
            • To max: Zkoušel jsem. S velikostí města mám bohužel velký problém. Kdyby to bylo aspoň tak 4x větší, tak by se nad tím dalo přemýšlet
            • zkuste nové simcity. ano, hra mela nepovedený start ale tvurci hru patchovali a ted funguje multiplayer i simulace ekonomiky. jiste, hra není o stavení velkych mest, ale spíš o mikromanažmentu malých ctvrtí. i pres to se dá s dizajnem "mesta" vyhrát a postavit neco hezkého
            • Ano. Obsah tam chybí. Toho jsem si všiml asi po dvou hodinách hraní. Proto doufám, že Paradox bude pokračovat v rozšiřování hry. Hra se očividně zaplatila. Což je dobře, protože jinak bychom skončili se simulacema měst asi na dobro. Takhle to má alespoň budoucnost s tím, že Skylines 2 nebude dělat tým 10 lidí, ale bude jich třeba 3x tolik. Sice si můžeme říkat, že nechceme utrácet hry které vypadají nedodělané, ale Europa Universalis, Crusader Kings nebo Hearts of Iron jasně dokazuje, že Paradox umí dělat klenoty, ale bez finančního úspěchu se to prostě neobejde.
  • Jack1947
    Ano, pasivně agresivní nebo neagresivní přístup který by nikoho (platíčí) neomezoval... to schvaluji s tím souhlasím. *3* To posvěcuji.
  • ale notak necenzurujte redakce, ted muj prispěvek vyjde na zmar.
  • Co se týče realistického zobrazení, komplexnosti a robustnosti, nesahá Cities Skyline Cities XXL ani po kotníky, co se makroekonomické simulace týče, nesahá Cities Skyline Capitalism 2, potažmo Capitalism Lab ani po kotníky. Ale je to rozhodně lepší než aktuální SimCity. Kdo hrál akorát SimCity, nerozumí matematice, hospodářství, ekonomii a jeho vrchnolnou strategií bylo hrát Rome Total War, jistě bude potěšen, pro náročnější hráče Cities Skyline rozhodně není.
    • walltar
      Myslím, že to je celkem dané žánrem... Ale jinak v Cities XL sem žádnou komplexnost nenašel. Jen celkově mrtvou simulaci, kde si můžeš postavit pěkné město.

Ale C:SL není simulátor... je to City Builder. Prakticky hra velice inspirovaná Sim City a tak ji vždycky prezentovali. Osobně mě hra baví, i když rozumím ekonomice. Hlavně protože sem od ní nikdy nečekal žádnou složitou simulaci.
    • A jakou lepsi hru stejneho zanru by jsi doporucil?
      • Žádnou. Je to jen tragéd, co ze sebe dělá něco lepšího. Zakomplexovanej přistřiženej mamrd.
  • tak ted si budou moci hrat na starostu i svateční hrači pro ktere bylo simcity moc težke
    • no, ono na tom ani moc práce nebylo, je to na hre videt
      • Muzes prosim uvest nejake konkretni pripady?
        • stačí mi abych videl ten obrazek
          • Mas pravdu. Ted jsem koukal na obrazek a vypada to fakt podobne. Zase je tam nejaky mesto a v nem jezdi auta a jine dopravni prostredky.... a to jeste buhvi jestli protoze na obrazku z obou her stejne jenom stoji a nic nedelaj. Diky za varovani.
            • walltar
              To je jasný Sid Meier's railroads
            • To je Transport Tycoon, Cities in Motion nebo ten mod Cities Skylines? Ja to z toho obrazku nepoznam. Vsechno to vypada stejne.
            • walltar
              A přitom ona to je vlaková simulace!

http://i.imgur.com/5sB9gyf.jpg
  • Na to, že to dělalo 15 lidí, je to super hra. Jen tak dále. Doufám, že vyjde Cities 2 z trochu lepší grafikou, katastrofami atd..
    • mě fascinuje že máš město kde pobíhá třeba půl milionu človíčku, každý má svoje jméno, adresu, práci, jezdí za zábavou, nakupovat, chodí do školy a celé to běží úžasně svižně a bez sekání, to tedy klobouk dolů, kór jestl na tom opravdu dělalo 15 lidí
      • A ty veris tomu, ze ti tam tech 1/2M NPCcek pobiha stale? Pocti si neco o tom, jak se ty veci delaj. Ve skutecnosti ti hra simuluje chovani maximalne nekolika desitek NPC, ktery prave vidis.
        • walltar
          Hra simuluje všechny, kteří někam cestují až do počtu 64 tisíc ...

Myslím, že si pleteš Cities XXL a Cities Skylines.
        • Ghost47
          Simuluje všechny, ono stačí NPC sledovat v okamžiku změny stavu (přijde domů/odejde do práce/přijde do práce/odejde z práce). Mezi tím se nic nepočítá, na dobu cesty je jen zatížení trasy o 1 auto/člověka větší.
          Tam, kam se dívám, to podle těch informací ty lidičky kreslí - ale u většiny z nich to 99% času není potřeba.
      • jj na to že je to mod do cities in motion je i tech 15 lidí moc
        • Neználek jako vždycky *6*
        • V Cities in Motion jsi nestavěl město, ale pouze řešil dopravu, ty hry jsou diametrálně odlišné
  • Hodně jsem se těšil a o to větší bylo zklamání. Obsahu málo, komplexnost se vytrácí a bugy jsou všude kam se podíváš. O přirovnání k simulaci ani nemuže být řeč. Postavil jsem vodní přehradu a nějakou dobu se věnoval stavění jednotlivých čtvrtí, když jsem pak po nějaké době oddálil mapu byla púlka mapy pod vodou *9* . Hru jsem si stáhnul (s koupí jsem váhal a dobře jsem udělal), hrál několik hodin a odinstaloval.
    • Možná to bude tím, že přehrada zadržuje vodu a ta se pak hromadí :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit