Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sugyn

Byl,  je a doufam, ze nebude. jedna vec je autenticnost a druha je realismus.

• Soubojový systém pro masochisty. Byl příšerný.  Ale protože nevyhodili jeho autora, velké změny nečekám. 

• KrPa

vazne si redakce stezuje ze soubojak byl krkolomny? ze neslo bojovat proti vice nepratrelum? a co kdyz je to tim, ze je to vlastne pravda! neuveritelne! to snad kazdy bere za realitu hollywoodke filmy...

• Já očekávám tunu klišé, jak je u Vávry zvykem. A možná přibude i vynášení odpadků, protože to je prý hrozná zábava. 

Hudba ale bude hezká, na soundtrack se těším. Abych skončil pozitivně. 

• Lol Vávra vubec není kontroverzní. Pokud s ním nesouhlasím tak mi přijde akorát jako pitomec. Ale kdoví, třeba to ani není Vávra.

• Sjee

S bugama na tom byla jednička extrém no, Cyberpunk sem při vydání neměl problém dohrát, ale u KDC, sem skončil u několika bugu kvůli kterým nešlo pokračovat v hlavní lince.

• Inquisitor

Ale válec si musíš půjčit od národního výboru.

• BohumilCisar

Chci, aby to kromě na PC, PS a Xbox vyšlo i na orchestrion.

• Tak já bych chtěl hlavně tentokrát volby obtížnosti už ze startu, protože představa, že můžeš mít jednu fixní obtížnost, a aspoň trochu přitom něčím nenaštvat 80% hráčů, je zcestná.

Pro mě byl z KCD nejlepší zážitek při hraní na Hardcore, se všemi malusy zapnutými. Úplně boží. Pro jiného by to byl strašný oser.

Proto jsou volby obtížnosti tak důležité.

• zanek.s

Jednodušší soubojový systém, aby si šermování užili i takový kopyta jako já 😉 Celou hru jsem řešil lukem, nebo pícháním (mečem). 

• Souboj s Prckem jsem dal na první pokus. Hodně jsem předtím bojoval s lapky a trénoval boj. Dal jsem si pred tím také nějaký lektvar na posílení. Asi jsem byl přelevelovaný.

Jinak souhlasím, že technický stav nebyl dobrý a souboje byly trochu těžkopádné. Obtížné pokud bylo více protivníků  najednou. 

• michaelfoucault

Chachá, přesně :D.

• nic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit