Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěl jsem si to odpustit, ale neodolal jsem :)) Takže mi do sbírky přibyla Magicka a Borderlands
  • sem vyžvejklej na 2 roky dopředu ..... xD
    Teď na mě ve škole, že bude zkouškové ..... Tak to nevím teda :)
  • Amylee.Anderson
    Prej "hadry" :D Já si nekoupila nic, protože nemam kartu, ale jeden hodný člověk mi koupil hru za 2€ :)
    • Si porid paypal, ne, ty trdlo :-).
      • Jazz
        Jo a jak tam ty prachy dostane, trdlo ?
        Nasere si je tam ne ? *11*
  • Tak ja som ako zacinajuci steam uzivatel nakupil toho viac..Complete valve pack+gta pack+oblivion+fallout atd atd atd...spolu 56 hier za 151€..steam ma presvedcil ze ked si mozem kupit od nich hru za 2-5€ vo vypredaji tak sa mi neoplati ju stahovat
    • no ale za to bys mohl mit cigarety
      • Za 151€ by mohol mať grupák s mladými prostitútkami, ale 56 hier zabaví dlhšie *3*
        • smejki
          pwned *1*
    • pekne *4*
  • No ja akorát Warband a Supreme Commander Gold, ešte som mal zásoby z minulých vianoc, takže som nemal potrebu moc míňať...

BTW, mám na výmenu Portal 2 za niečo zaujímavé, teda ak sa ešte vôbec nájde niekto, kto tú hru chcel a nemá ju *4*
  • Podla mňa veľmi dobré ceny mali tento rok. Ja som kúpil Terrariu, L4D2 a Magicku + v prvý deň som vyhral CS: Source a teraz s uhlím v náručí čakám na to stupídne vyžrebovanie výhercov.
  • Iba DLC Missing Link, takze som na seba patricne hrdy :) Ale v podstate to co som chcel uz davno mam, alebo to v nasom regione neni dostupne (ahoj Cenega, dufam ze tento rok zbankrotujes). A mam jednoduche pravidlo, nekupim kazdu kravinu len pre to ze stoji 2€ *6*
  • Na tohto ročné "Steam Vianoce" som mal vyhradených zhruba 100€ (just in case) ...bohužiaľ to ide s touto steamáckou akciou každoročne dole vodou...pred dvoma rokmi to bolo niečo neskutočné...minulý rok dosť meh...tento rok imho epic fail...jediné čo som si kúpil bol Splinter Cell: Conviction a Portal 2
    • Ludo
      a nebude to skor tym, ze vela hier mas uz kupenych predom?
      • Nie, práveže len málo z tohtoročných ponúkaných hier skutočne mám...prišlo mi toho fakt veľmi málo atraktívneho...je to len môj názor..ak sa niekto nabalil cez Vianoce hrami na celý rok tak super :)
  • já sem si pořídil Dungeon defenders, dungeons of dredmor, magicka(all dlc), CS1.6 a condition zero, ale hlavně Portal 2
  • Tak já jsem si udělal radost orange boxem. Half life 2 jsem ještě nehrál a to je hřích :).
    Poslední den mě to ještě nedalo a po době rozhodování sem koupil batmana arkham city, dohromady jsem utratil něco kolem 700 Kč. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit