Přejít na výpis diskuzí
Co přinese patch verze 1.4 pro Elder Scrolls V: Skyrim
21.1.2012 | levis
227 příspěvků
-
no ted mastim skyrim a musim rict , ze je to hrozna droga, uz abych ty questy vsechny dokoncil, takhle dlouho jsem snad jeste u zadny hry nevytuhnul.
-
Jestli to ještě někdo hraje tak doporučuju veleinteligentní quest dobytí pevnosti Kastav :) questaři v Bethesdě nejšpíše prodělali lobotomii
-
-
Blbými questy trpí všechny bethesdí hry
Třeba guilda zlodějů je taky pošušňáníčko. Pětidílný rozbor jeho zhovadilosti here:
http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=14422
http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=14425
http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=14411
http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=14458
http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=14464
ty lapsy jsou až neuvěřitelné. -
-
Ani ta Companion ("válečníci") linie není zrovna vrchol scénáristického umu. Já doufám, že vydají nějaké pěkné, velké DLC které do Skyrimu vloží nějaký propracovaný a dlouhý quest pro nás, plechovkáře.
-
-
-
Podnět pro redakci/programátory: nešlo by přidat možnost schovat příspěvky uživatelů, které si zvolím? V každé diskuzi s trolem.diskuznim se dá demence přehazovat vidlema, tak že bych prostě jeho výplody přeskočil...
-
-
Už jsem nad tím taky uvažoval v příspěvcích... Byla by to paráda a myslím že redundance by se markantně zmenšila
-
-
Ja jenom vidim tady ten jeho vytlemeny xicht, a vopouštim diskusi, ale kurňa človek si tady xe prečist diskusi o svi oblibene hre, a von tady Kri*l diskusni, a hned je po nalade a du delat neco jinyho... *1*
-
-
Mně v první řadě hlava nebere, co musí mít člověk v hlavě když jasně vidí, že na něj není nikdo zvědavý a přesto mávaje nad hlavou svobodou slova pořád leze ostatním na nervy.
Kouzlo internetu. Takový člověk dojde jednou jedinkrát do hospody, kde rozdává ,,moudra", jednou dostane přes držku a je klid. Stejný člověk přijde na internet, považuje se za rebela a prudí a prudí. -
-
Akaaaa škoda môžem ti dať iba jedno plusko !!! *14*
-
-
Vrať se k CoDu.
-
-
...ďalši pacient...
-
-
Všichni jsme zde přece pacienti, pan Rybka osobně to posvětil!.
-
-
-
-
-
-
nechapu proc sem porad cpou ty trapne clanky o wowku, zaprve je to silene neaktualni tedka psat o nejakym meste, za dalsi to nikdo nehraje a za treti je wowko blbost a za ctvrte to na takovejdle web vubec nepatri a za pate to vedej a proto k tomu ani radeji neotevrou diskuzi a za seste si kazdej muze vschno o wowku najit na wowwiki a za sedme je wowko trapna hra a za osme: ano hral jsem wowko takze za devate vim ze je to blbost a za desate proc jsem to teda hral kdyz je to blbost a za jedenacte protoze jsem proste blbej a delam blbosti
-
-
Jo, hlavně nechápu proč u toho není povolená diskuse, protože bych jim tam napsal, že mě vážně nezajímá každá blbost, co se stala ve WoW. Když už, tak ať udělají nějakou syntézu všech zajímavostí a ve stručnosti to sem pošlou, ale tyhle obsáhlý studie o tom, co měl Thrall v pátek k obědu jsou vážně o ničem. *5*
-
-
Nech je cítit se důležitě, oni dobře ví proč tam ty diskuze nejsou :-D však to ještě tak před pěti "články" bylo povolené.
-
-
Ano je to zbytečné o tom psát, když se stejně od wowka neutrhnou, natož číst něco na webu. *1*
-
lol ty jsi kkt *1*
-
A za dvanácté za 11té je správně.
-
LOL, tak to je kvalitní názor! *1*
-
-
Tak hra má své mouchy, ale od dob Oblivionu je to 100krát lepší. Sice vidět draka, co přede mnou couvá, tak to sice hrdinovi zvýší sebevědomí, ale na sestřelení je to katastrofa:-D
-
Já si počkám na goty se všema dlc. Tam už bude snad většina věcí v jejich enginu vychytaná. Ale už tu bude jednoznačná jistota, že už další patch nepřijde.
-
jeste nez jsem do tehle diskuse vlezl, vedel jsem ze tu najdu aspon jednoho troubu, co bude kafrat na to ze se Bethesda stara o svoji komunitu, vydava patche a podporuje moddery aby si mohli jejich hru pretvorit ke sve predstave dokonalosti. Nekteri nezklamali ;)
-
-
Kdyby ta pre-alfa verze, kterou se Bethesda opovážila vydat s velkou pompou jako finální produkt, nedostávala všude desítky jak na běžícím pásu, nikdo by neřekl ani popel. *4*
-
-
tohle je fakt jen pokus o idiocký flame a nic jiného. sám víš, že prostě lžeš a nebo minimálně strašně přeháníš.
Jaká prealfa verze? Víš, co to vůbec znamená?
Skyrim je na tom ve srovnání s jinýma hrama ještě docela dobře. Na 10/10 fakt není (dal jsem 8/10), ale úplná srajda to prostě není a být nemůže. Kdo má rád tenhle žánr, nemůže prostě SKyrim jen tak odmítnout. Teda pokud není naprosto zaujatý. -
-
Já jsem ho "jen tak" neodmítl... Připadal mi graficky přebarvičkovaný a přeblurovaný, navíc hrozně konzoloidní už z trailerů, takže se mi nelíbíl (v porovnání s Oblivionem). Na popud haterů jsem si to však stáhl a zkusil dvakrát zahrát.
Konzoloidní ovládání "předčilo" veškerá moje očekávání a velmi mě odrazovalo už od začátku (hraní na xbox gamepadu nastřídačku s klávesnicí a myší, obojí naprd). Úvodní část hry rovněž nenadchla (hledání cesty na svobodu při útěku před drakem). Po půl hodině hned v prvním městě mi začaly titulky u rozhovorů běhat tak rychle, že to bylo nečitelné, což s mým ztlumeným zvukem je docela problém (záhadně to však zezačátku hry fungovalo bez obtíží). Když mi posléze ještě odlétával kůň někam do háje pokaždé, když jsem z něj sesedl, tak to už byl vrchol všeho... Nehledě na to, že ovládání koně je hrůza a děs.
Jinak svět Skyrimu je hrozně plytký a prázdný, nemá to žádnou atmosféru... V tomhle je Gothic úplně jinde. -
-
ty ten svuj skyrim nazor musis sirit snad i v pekarne kdyz jdes pro roliky / mame kdyz ti rika at prestanes tloustnout u toho pocitace / sefovi kdyz ti rika at makas misto zaplavovani chatu svejma napadama/ ... no ne?
jinak je dost pravdepodobny, ze vetsina tvych vytek, za tu dobu cos s tim zacal, si navzajem silne protireci -
-
No ne? No ne. *3*
-
-
Kůň ti zdrhne když z něj slezeš pokud jsi ho ukradl. *7* Pokud si ho koupíš tak sice tvrdne na jednom místě jak trubec a ty si musíš zapamatovat kde je, ale když použiješ Fast Travel tak se portne i s tebou.
-
-
Jenže on nezdrhnul... On odletěl, chápeš? Pokaždé odletěl s tím, že se jeho podobizna rozmázla na obrazovce při onom odletu. *1*
-
Že se bavite s tim pacientem lol, nic nehral, jenom se tady vytlemuje a rehta jak ho tady baštite-čistej pošššuk. Dokavaď sem budou chodit tydle vocasi, ja nemam duvod k registraci.
Kritizovat cizi praci, jo to už je borectvi a ješte se s tim zviditelnovat, ne nic neni dobry, nebo kone kone lezou po sklalach a hra je prišerne zabugovana a furt dokola -seš ubohej slintal...
-
-
Hmm, titulky řeší rozbalení jednoho z esp souborů, ale to je nepraktické a navíc tam taková hloupá chyba vůbec neměla být.
A začátek Skyrimu si pěkně podali v Extra Credits:
http://penny-arcade.com/patv/episode/skyrims-opening -
-
Video pěkné ale nemluví tak trochu k věci.
Opening k FPS a openworld RPG musí být diametrálně rozdílný, už jen z toho důvodu, že FPS je hra na několik hodin, Skyrim an několik desítek hodin. Pokud by byla prezentace úvodu úchvatná jako v CODMW, pak by neměli co moc ukazovat vývojáří v dalších fází hry...Dejme si ruku an srdce MW měl skvělý začátek a skvělý konec, vše mezi bylo plytké a moc "hrdinské". Kdežto Skyrim ukazuje vše po kouskách.
Analogicky to řeknu jinak: Kdyby do vás ve škole hned první den nalili moudrost lidstva, tak už tam nemusíte chodit, či by jste se tam nehorázně nudili. Skyrim je skvělá hra, a ty bugy k tomu patří, nebo snad znáte jinou hru s otevřeným světem, s komplexními mechanismy, která by byla bez chyb? Já Bethesdě budy odpouštím a jsem rád, že vyšla hra, kde můžu strávit 10tky hodina stále se budu královsky bavit....Což například u COD nejde, jelikož MP je stále o tom samé:) -
Jinak to video je překvapivě dobré, díky za něj!
-
S těmi titulky jsem hledal řešení, ale v té době se nejspíš ještě nevědělo, neb jsem našel jen nějakou jednu diskuzi na to téma s třemi příspěvky, kde se vyřešilo kulové... No ale ruku na srdce, nehrál bych to dál ani tak, protože ten svět je prostě strašně prázdný.
-
-
-
Aha no jo.
Ono je dneska standard vydal hru v nehotovým stavu a dokončit si ji až později. -
-
ano, je to standard úplně u všch her a u všech SW. Bohužel to tak je.
-
-
-
-
-
Hergot co maj všichni s těma bugama? Hraju to vanilla od začátku, jsem na lvlu 32 a ještě jsem nepotkal JEDEN JEDINEJ bug.
-
-
erm.. ani světlušku ?
-
No a v tom je krása Skyrimu.
Kdyby měli bugy všichni, tak je to nuda. Kdyby nikdo, tak taky.
No a tak si Todd řekl:
http://www.fybertech.com/4get/13026588912427.jpg
A výsledek vidíš sám.
-
-
Mno vypadá to slibně, počkám si ještě na patch 1.7 a zase to rozehraju. Do té doby nemám zájem hrát takovou zabugovanou s*ačku která mi nedovolila ani pokračovat v hlavní dějové linii...
-
-
Jestli jsem za něco Skyrimu vděčný, tak právě za to, že mě svými bugy nenechal pokračovat v dějové linii už po půl hodině a měl jsem klid! *1*
Teda vlastně neměl - rozehrál jsem tu hru znova, abych zjistil, jestli to nebyla náhoda... A nebyla. -
-
Ano, ses proste ultrakokot a ultralooser zabaleny v jednom slizkem balicku zoufalstvi a kretenismu.
-
-
Tak teď jsi mi to nandal, kémo! *5*
-
-
Nikoliv, to je prosty fakt, ktery ses jednou musel dozvedet. Bezny, prumerne intelgentni clovek s prumernou davkou stesti, to co potkas ty nepotka, takze tak to je. Ale bud v klidu, honit muzes cely zivot a na zbytek se vyser...
-
-
Další internetový uživatel se svými nezpochybnitelnými fakty a pravdou... *6*
-
Nech ho hňupa *1*
-
-
-
-
-
-
nechcem to nejako generalizovať ale že je hra tak ohromne zabugovaná je úplná volovina... niečo by sa tu našlo ale nemôžem sa sťažovať... to zas niektorí hnedonosi uctievajúci istého pána vývojára presadzujú za každú cenu názor 100+ ešte ďalej...
-
-
V tom pripade ses hodne nenarocna osoba, protoze neco tak zabugovanyho uz sem hodne dlouho nevidel.
-
V tom pripade ses vul, protoze neco tak zabugovanyho uz sem hodne dlouho nevidel.
-
-
aha... neviem teda aké voloviny ty berieš ako bugy... pre mňa bug znamená nejaký zádrhel vďaka ktorému sa nemôžem v hre pohnúť ďalej... nemôžem splniť quest... si myslíš že keď si videl videá s bugmi tak že sa v hre s nimi stretneš dokiaľ ich cielene nevyhľadávaš? ja som na žiaden bug nenarazil a v tom prípade si asi "vul" ty...
-
Takze Skyrim je tvoje prvni hra?
-
já se s moc bugama teda nesetkal. Vlastně zatím ani s jedním. Hraju jen základní verzi.
-
-