Přejít na výpis diskuzí
Co přinese patch verze 1.4 pro Elder Scrolls V: Skyrim
21.1.2012 | levis
227 příspěvků
-
tak musíš doufat v náhodu - já už od cca 9. lvl běhal s dvěma ebony meči *15*
-
napsal jsi to výtečně - nejvíc totiž nad TES brečí lidčkové navyklí na 100% lineární postup, questy bez možností se rozhodnout a co se tvorby postavy týče - potřebují jasnou formu kterou si na začátku zvolí a ta jim postavu udělá bez přemýšlení..no ale ve zbytku bych se opakoval *3*
-
bohužel nemá - z jeho chyb jsem za celou dobu hraní objevil jen dvě, možná tři a to navíc nebylo opakovaně ale tak jednou či dvakrát. A zásadní chybu jsem objevil jen jednu - v jednom dungu mi hra pravidelně padá - takže jej neprojdu ani kdybych se pos......naštěstí není důležitý takže to tak nebolí. Hlavní linku jsem dohrál a už několik desítek hodin se věnuji vedlejšákům, bezcílnému pobíhání po kraji a levelování - a absolutně žádná hysterie se nedostavila - Vávra je akorát zakomplexovaný chudák, toť vše, proto napsal takový brak *3*
-
doufám, že sis všiml toho, že si protiřečíš... *3*
-
"...o hovně" *15* O Skyrimu. *1*
-
Ach, to mládí, doba malin nezralých *3* , lovím z paměti mojí první hru - nejspíš Boulder Dash na Atari 800 v '86 *7*
-
jako s tim Zaklinacem ma trebas i pravdu-ale zapomnel dodat,ze to byl subjektivni pocit ;) já mam rad RPG,fáral sem Gothic I,II+night of raven,III+Forsaken Gods,Risen, Morrowind,Oblivion,Skyrim, Baldurs Gate I,II+datadisky,Icewind Dale, Dungeon Siege,Fallouty,Star Wars, Wizardy 7, Albion,Mass Effect a já nevim co ještě...ale já osobně Zaklínače I i II k smrti nesnášel,prostě mi ta hra vůbec neseděla,byla to pro mě píčovina na entou,ale aspon Koko*I ze starý školy napíšu,že to je můj subjektivní pocit, protože chápu,že se masám jinejch líbila k sežrání...ale jo sem s tebou v partě, pro mě Zaklínač taky neznamenal nic extra a to sem kdysy na střední tu knihu od Sapkowskiho četl-já byl spíš ten "Tolkienovec" no :-/
-
Nejmíň inteligentní příspěvek. Kdybys četl očima,tak bys pochopil,že jsem neřek že je skyrim špatný. a že hraju od 8 a je mi 21 znamená nic? .... nepochopil jsi ani jediné písmenko z mého příspěvku,takže oslovení de me nt je trochu z ruky chlapče ^^
-
Jeste jedna vec. Pokud pouzijes vsechni skill pointy u maga logicky na to abys mel co nejvice many, tak pak uz asi nebudes mit co nacpat do staminy a zivota a tim padem jako warrior nebo lucisnik budes stat za hovno, i kdyz budes mit mece a luk vymakanej na 100. Takze nikdy nebudes plnohodnotnej warrior nebo lucisnik. Jak rikam, si de me nt.
-
Souhlas, to nema cenu jim neco vysvetlovat. Kdo o tyhle hre tvrdi ze je spatna tak je cistej d e m e n t. Dit to uz ani neni hra ale simulator zivota fantasy hrdiny, to uz posouva tu hru na uplne jinou urovne. Pokud ve Skyrimu nekdo nema pocit, ze je proste tam a ze on je ten hrdina, tak to je obycejnej zoufalec a o hrani vi kulovy. BTW, DIablo I je jaka gamesa a taky jsi tam mohl byt worrior v heavy armouru a strilet u toho firebally jedna radost. Jediny co me na Skyrimu vadi je, ze ho znasilnili tema konzolema, ale chapu ze z neceho zit musej a kvuli pirateni je pc nejisty. To ze hrajes od 8 a je ti 21 znamena tak velky prd, jelikoz jsi nikdo, tudiz to nepouzivej jako argument more.
-
Důmyslné dungeony? No nevím. Důmyslné questy? Tak to těžko. (Když nepočítám hlavní příběhovou linii a PÁR vedlejších zajímavých questů). Teď o víkendu jsem poprvé dohrál FN:NV a projel DLC, která k němu vyšla. A když porovnám questy z NV a Skyrimu, tak to je nebe a dudy. Ve Falloutu i ty nedůležité vedlejší questy jsou dost často pěkně propracované (hlavně se spoustu věcí, které se k nim vztahují, dozvíte z holopásek, různých zápisků atd..) a i když mi zrovna prostředí NV moc nesedlo (hlavně ty kasina), tak právě questy byly tím hlavním, co mě u hry drželo.
-
Moddeři vědí kulový stejně jako Bethesda, jenže narozdíl od ní oni poslouchají hráčskou komunitu a snaží se jí postupem času vyjít vstříc.
-
Třeba to ymslel tak že chodil na nějakou starou školu... :D
-
Podle mě je ideální kombinace obého. Nějaké věci dány na pevno a nějaké náhodně. Čistě náhodný loot je někdy skoro až pro zlost. Mě přijde, že si na mě každá hra zasedne. Teď třeba SW:TOR - jsa trooper vanguard nacházím nejčastěji župany pro jedie, sniperky a části light-saberů. Loot, který je pro mojí postavu prd platný.
Srandy s náhodným lootem jsem si taky užil v Eschalonu. Člověk pracně složil skupinu pirátů a z truhly mu pak vypadnula jedna flaška. Stálo to hodně přemáhání se nesnížit ke zkoušení truhly systémem save / load. -
No hlavně že Diablo 2 je hardcore RPG s propracovaným příběhem a spoustou questů, které se můžou plnit několika způsoby...
-
Opět reakce na hlavní příspěvek vlákna: Říci, že některé hry jsou jen pro "******", je prostě blbost. Každý má jiný vkus. Ono, nedělejte z RPG nějaký vznešený žánr, který hrajou jenom "aristokrati" game scény. Podle mě jsou naopak RPG velmi jednoduchá a já sám je hraju jako oddechovku od náročnějších her - jako třeba BF3.
BF3 totiž vyžaduje plné soustředění a v případě hry s nějakou partou také taktické myšlení a schopnost vést tým. V RPG se člověk jen poflakuje a čte si, co má dělat v tom a tom úkolu. To zase tak moc náročné není a ještě k tomu, pokud to člověk hraje ve svém rodném jazyce. Když už, tak to hrát aspoň v cizím jazyce a trénovat si tak slovní zásobu. -
Za pár měsíců budou modifikace a ty opraví všechny tradiční přehmaty Bethesdy.
Bethesda prostě umí jedno: dokáže vytvořit základní hru, základní herní prostředí a zbytek musí dodělat komunita. Je to už tradice. Tím neříkám, že je tento přístup správný - lae aspoň že to ti moddeži mohou upravovat, neboť mám někdy pocit, že vývojáři sedí v betonovém bunkru a vůbec netuší, co hráči chtějí, zatímco moddeři to mnohdy ví naprosto přesně. -
Reaguji na hlavní příspěvek diskuze: 1. To že člověk mohl být mág a zároveň lučišník bylo v TES vždycky. V TES k RPG prostě přistupovali jinak. Chápu, že to mnohém nesedne, ale je to prostě TES! 2. I TES se dá hrát opakovaně. Hráč ovšem musí mít schopnost si vybudovat vlastní příběh a držet se ho. TES je prostě vždy otevřená pro hráčovu představivost. Jednou si zahraju za mága, který se vrací z Oblivionu. Jindy za tajného agenta vysokých elfů, který ma za cíl škodit a jindy za hrdého nordského válečníka. Člověk si prostě musí hrát - jinak to u TES prostě nejde!! 3. Jak jsem psal, je to TES. Nemůžou zcela předělat svět - logicky jsou tam Temné bratrstvo, nějaká gilda bojovníků atd. Jistě, mohli třeba udělat lepší bojový systém, ale to snad ani nikdo nečekal. Je to prostě TES. 4. A samozřejmě remake Oblivionu to není. To je snad jasné. Je to zcela nová hra ze stejného světa jako předchozí díly.
Já fakt nevím, co jste čekali. Která série přinesla s novým dílem do hry něco zcela a naprosto nového, co v předchozích dílech vůbec nebylo a stojí to za zmínku??? Mě napadá snad jen posun v Battlefield sérii a tam je to "jen" lepší destrukce a pár drobných vychytávek). -
Ja nechapu. Kdyz hrajes hru poprve,tak ti muze byt uplne jedno jestli je loot nahodny nebo ne,protoze o prekvapeni neprijdes. A pokud hru hrajes po nekolikate,tak uz se zadne prekvapeni nekona ta nebo tak,protoze stejne vsechny veci ve hre znas.
A Vavra-me pravdu cca v 7 bodech,ktere nesmyslne rozvadel do dalsich 50 bodu. A zbylych 43 bodu byly uplne nesmysly ktere si vycucal z prstu nebo nekd eprecetl. -
A co chceš k věci... jo, je hezký, že vyjde další patch. Jo, zkušenost říká, že patch něco opraví a zároveň něco pokazí. Jo, taková je Bethesda.