Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach, to mládí, doba malin nezralých *3* , lovím z paměti mojí první hru - nejspíš Boulder Dash na Atari 800 v '86 *7*
  • diskuze o hovně. Jako už tradičně :)
    • "...o hovně" *15* O Skyrimu. *1*
    • vaše životy na střední škole jsou pro svět asi stejně přínosný jako tvrdýho češtiny :D

      Diskutujte o patchi vy trubky :))
      • Ringwraith
        Tak to jsi drsnej jak šmirglpapír!
        • rozhodně drsnější než Uiagi ping pong pung anine :D

          A už k věci, diskuzi jste už zasrali dost, řekl bych
          • Ringwraith
            A co chceš k věci... jo, je hezký, že vyjde další patch. Jo, zkušenost říká, že patch něco opraví a zároveň něco pokazí. Jo, taková je Bethesda.
      • Jsem nadšen, že nám tu diskuzi schvaluješ... Od konzoloida to velmi potěší! *4*
    • Ringwraith
      Hele kámo, já a Troll jsme tady diskutovali o životě na střední škole.

      Teď jsi mě urazil! A asi i jeho!
      • Konzoloid mě asi zrovna v lásce nemá... no, já konzoloidy taky ne, takže jsme si aspoň kvit! *5*
    • A cos čekal? Pro pravý objektivní pohled na věc nalistuj diskuzi k článku od pana Vávry! *5*
  • Já to prostě musím říct. Hraju od svých cca 8mi let. Dneska je mi 21,takže jsem si už něco "proseděl" :)
    Ze začátku jsem Skyrim měl rád. Jenže.... když opadne ten obrovský,fascinující,orgasmický a nevím co ještě údiv z toho,že je to volný svět (což uznávám,že v dnešních hrách je to trochu taková rarita), tak člověku bije do očí a do hlavy otázka,proč se TOHLE prezentuje jako RPG.
    Žádné classy a žadné omezení na vybavení svojí postavy, perky, které můžu mít všechny, naskriptovaný loot..... Většina RPG měly kouzlo hlavně v tom, že člověk ho mohl hrát několikrát a pokaždé zažít něco jiného. Ve Skyrimu to nejde. není žádný důvod proč to hrát znova, když vím, že tam a tam dostanu za zabití bosse jedno a to samé. Nemusím se učit od začátku s lukem když vím,že i když budu hardcore mág,můžu mít dovednosti v archery za chvíli na maximu... nemá asi cenu se moc rozepisovat, jednoduše, bugy by mi zas až tak nevadily, ale logické kiksy,hromada scriptů,krom kouzel žádné větší novinky (vždyť je tady zase to samé co předtím - Dark Brotherhood, Thieves guild, stejné sety armorů a zbraní..atd atd) z téhle hry dělají obyčejný,velice rychle zplácaný WOTLK remake Oblivionu. a to nezpraví ani tuna patchů.
    • Ono hlavně když se řekně RPG tak mi k tomu automaticky vyvstane AD&D i když takovej Gothic si šel vlastní cestou a myslím, že taky úspěšnou. Skyrim je akční hra, at si každej říká, co chce (stejně jako Fallout 3)
    • 100 lidí, 100 chutí. To s tím Vávrou, já neřek že s ním souhlasím, ja řekl, že v jádru má v hodně věcech pravdu,i když jeho kritika je HYSTERICKÁ. Náhodný loot mě osobně vyhovuje v tom, že člověk je ZVĚDAVÝ co najde, což ho žene dopředu, aby hrál dál... Zbožňuju ve hrách momenty překvapení, když je stále objevovat něco nového, ne že odhalím okamžitě základní principy dané hry a až do konce se po tom vezu,jen abych to už-konečně-dohrál (jako ve Skyrim) ... už chápete ?
      • Ja nechapu. Kdyz hrajes hru poprve,tak ti muze byt uplne jedno jestli je loot nahodny nebo ne,protoze o prekvapeni neprijdes. A pokud hru hrajes po nekolikate,tak uz se zadne prekvapeni nekona ta nebo tak,protoze stejne vsechny veci ve hre znas.
        A Vavra-me pravdu cca v 7 bodech,ktere nesmyslne rozvadel do dalsich 50 bodu. A zbylych 43 bodu byly uplne nesmysly ktere si vycucal z prstu nebo nekd eprecetl.
    • v Baldurs Gate byl take naskripteny loot ;)
      • Nnei nic horsiho nez nahodny loot pri kazdem otevreni truhly/zabiti nepritele. Naskriptovany loot je vyborna vec. Jen musi byt proveden s citem.
        • MrSanta
          Podle mě je ideální kombinace obého. Nějaké věci dány na pevno a nějaké náhodně. Čistě náhodný loot je někdy skoro až pro zlost. Mě přijde, že si na mě každá hra zasedne. Teď třeba SW:TOR - jsa trooper vanguard nacházím nejčastěji župany pro jedie, sniperky a části light-saberů. Loot, který je pro mojí postavu prd platný.
          Srandy s náhodným lootem jsem si taky užil v Eschalonu. Člověk pracně složil skupinu pirátů a z truhly mu pak vypadnula jedna flaška. Stálo to hodně přemáhání se nesnížit ke zkoušení truhly systémem save / load.
    • U 99% soucasnych RPG neni duvod to hrat znova. Pro me jediny RPG s ultimatni znovuhratelnosti jsou D2 a F2. Za duvod opetovneho hrani nepovazuju soucasne triky, kdy se v pulce hry rozhodnes pro koho budes pracovat, coz ve vysledku zmeni jen par vet, ktere od lidi uslysis.
      • D2,to jako Diablo 2? To ma byt vtip?
        Z posledni doby ma vynikajici znovuhratelnost Fallout:New Vegas. Po tretim rozehrani budete objevovat nove lokace,nove questy a nove reseni tech starych questu..
      • Yes. Proto říkám,že tyhle dnešní břečky by se neměly pyšnit označením "RPG"..
        • MrSanta
          No hlavně že Diablo 2 je hardcore RPG s propracovaným příběhem a spoustou questů, které se můžou plnit několika způsoby...
        • Starsi hraci to maji jeste dobry, ty hrali skvely RPG v dobach kdyz byly aktualni. Je smesny, kdyz nekdo rika, ze F:NW ma obrovskou znovuhratelnost.
    • ......a víceméně souhlasím s Vávrou (i když jeho článek je HODNĚ nadsazený a hysterický, tak ve 3/4 má ten chalan recht). stačí se jen dívat na Skyrim střízlivě.
      • bohužel nemá - z jeho chyb jsem za celou dobu hraní objevil jen dvě, možná tři a to navíc nebylo opakovaně ale tak jednou či dvakrát. A zásadní chybu jsem objevil jen jednu - v jednom dungu mi hra pravidelně padá - takže jej neprojdu ani kdybych se pos......naštěstí není důležitý takže to tak nebolí. Hlavní linku jsem dohrál a už několik desítek hodin se věnuji vedlejšákům, bezcílnému pobíhání po kraji a levelování - a absolutně žádná hysterie se nedostavila - Vávra je akorát zakomplexovaný chudák, toť vše, proto napsal takový brak *3*
      • Reaguji na hlavní příspěvek diskuze: 1. To že člověk mohl být mág a zároveň lučišník bylo v TES vždycky. V TES k RPG prostě přistupovali jinak. Chápu, že to mnohém nesedne, ale je to prostě TES! 2. I TES se dá hrát opakovaně. Hráč ovšem musí mít schopnost si vybudovat vlastní příběh a držet se ho. TES je prostě vždy otevřená pro hráčovu představivost. Jednou si zahraju za mága, který se vrací z Oblivionu. Jindy za tajného agenta vysokých elfů, který ma za cíl škodit a jindy za hrdého nordského válečníka. Člověk si prostě musí hrát - jinak to u TES prostě nejde!! 3. Jak jsem psal, je to TES. Nemůžou zcela předělat svět - logicky jsou tam Temné bratrstvo, nějaká gilda bojovníků atd. Jistě, mohli třeba udělat lepší bojový systém, ale to snad ani nikdo nečekal. Je to prostě TES. 4. A samozřejmě remake Oblivionu to není. To je snad jasné. Je to zcela nová hra ze stejného světa jako předchozí díly.

        Já fakt nevím, co jste čekali. Která série přinesla s novým dílem do hry něco zcela a naprosto nového, co v předchozích dílech vůbec nebylo a stojí to za zmínku??? Mě napadá snad jen posun v Battlefield sérii a tam je to "jen" lepší destrukce a pár drobných vychytávek).
        • napsal jsi to výtečně - nejvíc totiž nad TES brečí lidčkové navyklí na 100% lineární postup, questy bez možností se rozhodnout a co se tvorby postavy týče - potřebují jasnou formu kterou si na začátku zvolí a ta jim postavu udělá bez přemýšlení..no ale ve zbytku bych se opakoval *3*
        • Souhlas, to nema cenu jim neco vysvetlovat. Kdo o tyhle hre tvrdi ze je spatna tak je cistej d e m e n t. Dit to uz ani neni hra ale simulator zivota fantasy hrdiny, to uz posouva tu hru na uplne jinou urovne. Pokud ve Skyrimu nekdo nema pocit, ze je proste tam a ze on je ten hrdina, tak to je obycejnej zoufalec a o hrani vi kulovy. BTW, DIablo I je jaka gamesa a taky jsi tam mohl byt worrior v heavy armouru a strilet u toho firebally jedna radost. Jediny co me na Skyrimu vadi je, ze ho znasilnili tema konzolema, ale chapu ze z neceho zit musej a kvuli pirateni je pc nejisty. To ze hrajes od 8 a je ti 21 znamena tak velky prd, jelikoz jsi nikdo, tudiz to nepouzivej jako argument more.
          • Jeste jedna vec. Pokud pouzijes vsechni skill pointy u maga logicky na to abys mel co nejvice many, tak pak uz asi nebudes mit co nacpat do staminy a zivota a tim padem jako warrior nebo lucisnik budes stat za hovno, i kdyz budes mit mece a luk vymakanej na 100. Takze nikdy nebudes plnohodnotnej warrior nebo lucisnik. Jak rikam, si de me nt.
            • Nejmíň inteligentní příspěvek. Kdybys četl očima,tak bys pochopil,že jsem neřek že je skyrim špatný. a že hraju od 8 a je mi 21 znamená nic? .... nepochopil jsi ani jediné písmenko z mého příspěvku,takže oslovení de me nt je trochu z ruky chlapče ^^
      • ......a víceméně souhlasím s Vávrou (i když jeho článek je HODNĚ nadsazený a hysterický, tak ve 3/4 má ten chalan recht). stačí se jen dívat na Skyrim střízlivě.
        To si děláš pr..l?To co tam pan Vávra všechno vypsal jsou z 80 procent naprostý blbosti kterých si prostě normální člověk nikdy nevšimne a hledat je nebude.Kdybych nad tím měl přemýšlet jako pan Vávra,tak se mi nebude líbit prakticky žádná hra páč bych takový chyby našel skoro na každý.
  • Me se Skyrim libi,ale co me opravdu stve,je opet lvl scaling. Sice tvrdili ze to nebude tak viditelne,ale k dokonalosti treba F:NV to ma daleko. Takze ve Skyrimu nikdy nedostanete lepsi brneni a veci z nepratel dokud na ne podle hry nemate uroven. Takze zadne prekvapeni v lootu nepratel,zadna odmena za 5 minutove zabijeni nejakeho bosse.
    Hodne to kazi pozitek ze hry.
    • tak musíš doufat v náhodu - já už od cca 9. lvl běhal s dvěma ebony meči *15*
    • Za pár měsíců budou modifikace a ty opraví všechny tradiční přehmaty Bethesdy.

      Bethesda prostě umí jedno: dokáže vytvořit základní hru, základní herní prostředí a zbytek musí dodělat komunita. Je to už tradice. Tím neříkám, že je tento přístup správný - lae aspoň že to ti moddeži mohou upravovat, neboť mám někdy pocit, že vývojáři sedí v betonovém bunkru a vůbec netuší, co hráči chtějí, zatímco moddeři to mnohdy ví naprosto přesně.
      • Moddeři vědí kulový stejně jako Bethesda, jenže narozdíl od ní oni poslouchají hráčskou komunitu a snaží se jí postupem času vyjít vstříc.
        • doufám, že sis všiml toho, že si protiřečíš... *3*
  • nemůžu si pomoct, jsem ze starý školy a současný hry mě neoslovujou. Skyrim, ačkoliv se těšim na amatérské mody mě oslovil a pobavil. Nevěřím, že jsem 1% komu se hra líbí. Ti co tu nadávaj si můžou stěžovat třebas blizzardu, že u SC2 je kampan jenom za terrany.

    Osobně si myslím, že Zaklínač i BF3 atp. jsou hry pro debili, nemají žádnou hlubší myšlenku, zpracování ani výpravu (zážitek ze hry). Naproti tomu, když si pustim skyrim, baví mě se jen tak poflakovat světem, kochat se krásným světěm a důmyslnými dungeony / questy.

    Nemá smysl koukat na + anebo -, co tu dostanu. každý auto, který jde do výroby má mouchy a ty se opraví až další seriovou výrobou. Nejdu s tupim davem, kterej je zmasturobanej PR reklamou (ME3, Diablo III....) a beru věci účelově. Nikdo nepřekonal BD2, NWN, Gothic 2, ale Skyrim se čestně řadí za ně.
    • calwin
      tak s tým zaklínačom si dokázal že absolutne nevieš o čom hovoríš a len tak plácaš do vetra...
      • jako s tim Zaklinacem ma trebas i pravdu-ale zapomnel dodat,ze to byl subjektivni pocit ;) já mam rad RPG,fáral sem Gothic I,II+night of raven,III+Forsaken Gods,Risen, Morrowind,Oblivion,Skyrim, Baldurs Gate I,II+datadisky,Icewind Dale, Dungeon Siege,Fallouty,Star Wars, Wizardy 7, Albion,Mass Effect a já nevim co ještě...ale já osobně Zaklínače I i II k smrti nesnášel,prostě mi ta hra vůbec neseděla,byla to pro mě píčovina na entou,ale aspon Koko*I ze starý školy napíšu,že to je můj subjektivní pocit, protože chápu,že se masám jinejch líbila k sežrání...ale jo sem s tebou v partě, pro mě Zaklínač taky neznamenal nic extra a to sem kdysy na střední tu knihu od Sapkowskiho četl-já byl spíš ten "Tolkienovec" no :-/
    • tak to dopada ked sa ozve nejaky 12-rocny hrac zo starej skoly :D
      • Třeba to ymslel tak že chodil na nějakou starou školu... :D
      • neblbni, on je ze stary skoly, dyt hral COD:MW driv, nez byl oznamen MW3 :)
      • trošku mimo cos napsal .)
    • Sakra kdyz si tak ctu tvuj prispevek podruhe,tak jsem asi naletel trollovi. Tvrdit ze ma Skyrim dumyslne dungeony a questy,to snad nemuze ani nejvetsi fanousek. A mezi fanousky se pocitam i ja.
      • Důmyslné dungeony? No nevím. Důmyslné questy? Tak to těžko. (Když nepočítám hlavní příběhovou linii a PÁR vedlejších zajímavých questů). Teď o víkendu jsem poprvé dohrál FN:NV a projel DLC, která k němu vyšla. A když porovnám questy z NV a Skyrimu, tak to je nebe a dudy. Ve Falloutu i ty nedůležité vedlejší questy jsou dost často pěkně propracované (hlavně se spoustu věcí, které se k nim vztahují, dozvíte z holopásek, různých zápisků atd..) a i když mi zrovna prostředí NV moc nesedlo (hlavně ty kasina), tak právě questy byly tím hlavním, co mě u hry drželo.
      • Ringwraith
        Dungeony ve Skyrimu jsou takové půlhodinové fantasy CoDy.
        • To je dobrej výblitek *1* Co máte pořád s tím Cod? *7*
    • Ja bych s tebou i souhlasil,ale uvest Zaklinace ze nema zadnou hlubsi myslenku a porovnavat ho s BF3,to pro me zcela degraduje tvuj prispevek. Navic vsechny kterym se tyto hry libi nazyvas debily,coz na verohodnosti tvemu prispevku taky neprida. Spise jako hrac ze stary skoly tu vypadas jako male dite. Tak to aspon vidim ja.
      A mimochodem-ja mam rad Zaklinace(podle me RPG s nejdospelejsim pribehem poslednich let. A tim rozhodne nemyslim erotiku) i Skyrim. (BF3 jsem nehral)
    • Ámen.
      • Opět reakce na hlavní příspěvek vlákna: Říci, že některé hry jsou jen pro "******", je prostě blbost. Každý má jiný vkus. Ono, nedělejte z RPG nějaký vznešený žánr, který hrajou jenom "aristokrati" game scény. Podle mě jsou naopak RPG velmi jednoduchá a já sám je hraju jako oddechovku od náročnějších her - jako třeba BF3.

        BF3 totiž vyžaduje plné soustředění a v případě hry s nějakou partou také taktické myšlení a schopnost vést tým. V RPG se člověk jen poflakuje a čte si, co má dělat v tom a tom úkolu. To zase tak moc náročné není a ještě k tomu, pokud to člověk hraje ve svém rodném jazyce. Když už, tak to hrát aspoň v cizím jazyce a trénovat si tak slovní zásobu.
  • Mě by zajímalo o čem tu spousta z vás pořád mluví.Hru sem dohrál na základní verzy a s žádným zásadním bugem sem se nesetkal.Tak co tu furt pindáte?Já si myslím že spousta z vás se s tím nesmíří že ta hra je prostě skvělá a tečka.
  • Nestačím se divit, jak tu někteří tak úzkostlivě bojujou s větrnými mlýny. Ty kdo tu řeknou něco jako, že Skyrim neměl vyjít v tomhle stavu mají hned kopu mínusů a ještě jim tam někdo hodí takovej hlod jako že se to dalo dohrát takže to je vlastně v pořádku.
    Proč si tu NĚKTEŘÍ nechtějí přiznat, že tenhle polotovar dostává na pr**l a ty "milosrdné patche" ho občas víc poškodí než mu pomůžou.
    Trochu mi příde jako si koupit auto, který nejde nastartovat a jediný, co můžete dělat je tlačit ho do kopce a z kopce se svízt. Ale když někdo řekne tohle auto je šunt tak mu tvrdit: Ne to je úžasný auto protože sice nejezdí a nefunguje jak by mělo ALE je taaaak pohodlný a je v něm tolik blbin, že to plně vynahradí tenhle "malej nedostatek".
    • calwin
      je to prakticky to isté ako prečo keď niekto spomenie že hrá na konzole má hneď mínus :D... neriešil by som toto hodnotenie príspevkov...
    • Nvm proč tenhle tvůj pocit vsugerováváš druhým...Spousta lidí doopravdy vážnější chyby ve hře nezaznamenala (ano možná tam jsou). Mezi ně se řadím já. Dle tvých duševních pochodů soudím že spoustu lidí baví jezdit v nepojízdném autě.*1*
      A že dostává na prdel? Skyrim je nejhranější hra na steamu. *5* .
      • Moje rec, mam nahrano 95h a 57lvl a neprijde mi, ze bych narazil na nejaky zasadnejsi bug, ktery by mi tu hru vylozene kazil. Naopak dost jsem se bavil.
    • Jedním z problémů je, že mnozí tu na skyrim hážou špínu v podobě flamů apod. a nějak pozapomínají na relevantní argumenty a vše jen přehánějí.

      Podle mě Skyrim není dokonalý, ale že by byl nějak extra zabugovaný? Mám asi štěstí, ale v mé verzi Skyrimu je vše podstatné v pořádku. Dávám stranou konzoloidní rysy, špatné textury atd.

      Bohužel jsou tu dva extrémy: Na jedné straně kdosi z redakce, který si dovolil této hře dát 10/10, což byla jednoznačně chyba a na druhé straně hateři, co prostě Skyrim z nějakého důvodu nenávidí. Podle mě je dobré být někde ve středu: Uvědomovat si chyby Skyrimu a zároveň si uvědomovat jeho kvalitu a potenciál.
    • pb_historic
      Srovnávat software s koupí auta mi moc dohromady nejde. Přeci jenom každý má počítač sestaven nějak jinak, má tam rozdílné hardware a rozdílné kombinace software. Kdežto u auta už výrobce očekává, že každý to auto budeme používat relativně stejným způsobem a lít do něj správný benzín, takže se uživatel bugům vyhne.
      • Ono to bohužel není jen na PC, ale je to i na konzolích... ;) Btw. Argument, že každej má postavený PC jinak? Mno dobře aspoň si mě pobavil. :) A nebylo to srovnání ale metonymie...
    • Je běžné, že pokud člověk za něco zaplatí, má tendenci ono zboží obhajovat, aby ospravedlnil svůj nákup... *4*
      • no hele koupim tady tohodle trolla shaním otroka-provokatera *1*

        jinák z daní sem si koupil Ultimatní vybavu asi tak 3x lepsi než deadricka
      • misto toho aby se stezoval, ze zaplatil za neco co nedostal ;) ... nojo .. ta nase povaha lidska ..
  • Kto si tento príspevok prečíta, ten do 7 dní UMRIE!
    • trolo
      oh noez! /kto si precita toto tak o 8 dni bude este stale zit/
    • Veskoslav
      To si piš na dětské stránky typu Alík, šašku.....
      • Ringwraith
        Alík ještě existuje?

        V roce 2001 jsem tam řádil na školních PC.

        Jó, to byly časy. Poprvé na netu.
        • Pokud vím, tak existuje... Ale nikdy jsem tam neřádil, to až tady! *1*
          • Ringwraith
            Hmm, já šel na gympl protože to chtěla máma. No a já si tehdy nějak neuvědomoval veškerý implikace.

            Chemii jsem měl rád. Zvláště pokud šlo o názvy sloučenin atd. prostě z názvu na vzoreček a naopak. A taky vyčíslování. To bylo všechně přísně logický a nakonec jsem to dělal už jak automat bezmyšlenkovitě. Ale ne, že bych to do sebe narval. Prostě jsem to chápal a pak to šlo samo.

            Osudný den si pamatuju, protože skutečně osudný byl. Ne v tom, že bych začal sledovat anime. Ale stala se jiná osudová událost.
            • Díky moc za rady... Já netušil, že je toho takové obludné množství! *8* No, alespoň máš na co koukat do konce života *2* A já třeba jednou taky, až mě hudba vážným způsobem omrzí *4*
            • Ringwraith
              Hmm, no jo. To máš těžký. Anime je opravdu ve všech žánrech a nedá se vybrat nic moc jako jeden "reprezentant". Já už jsem si vypěstoval určitou "taste", ale tu má každý jinou.

              Začínal jsem na satelitní TV, kdy se anime vysílalo pozdě v noci a já se díval prostě na všechno, co pouštěli, protože k ničemu dalšímu jsem se nedostal. Třeba i na Gravitation. Ale jen asi dva díly.
              http://en.wikipedia.org/wiki/Gravitation_%28manga%29

              V dnešní době je to tak, že před každou sezónou si projdu guide.
              Ta pro tuto sezónu vypadá takto:
              http://neregate.com/blog/wp-content/uploads/2011/11/neregate.com-Winter-2011-2012-Anime-v4.png
              Na začátek vyberu absolutní pecky na první pohled (Nisemonogatari) a pokračování věci, co jsem už sledoval (Zero no Tsukaima F) a pak od zbytku věcí zkouknu tak jednu-dvě epizody a podle nich se rozhodnu, co sleduju dál a co ne.
            • No, já hleděl asi jen na Pokémony a Digimony... Jo, ještě jsem viděl nějaké díly Naruta, ale nějak moc mě to nebralo - nepřipadalo mi to nějak do hloubky, přestože to všichni milujou. I když Pokémoni též nejsou nějaká intelektuální záležitost a stejně je to moje guilty pleasure dodnes... *7*

              I když to jsem ti asi moc nepomohl že? Ten obrázek je moc... Obsáhlý. *9*
            • Ringwraith
              Hmm, těžko se doporučuje. Možnosti jsou nekonečné.

              Zkusím to takto:
              http://img.chan4chan.com/img/2010-07-14/1279139458612.jpg

              Ale nechci aby jsi si myslel, že tě chcu odbýt jen obrázkem, tak zkusím i něco vyplodit sám. Ale osobně jsem ani neviděl spoustu tzv. "klasik". A ty ani nevystihují stav anime dneska.

              Ale věci, co mě zaujaly víc než normálně jsou např.:
              Suzumiya Haruhi no Yuutsu, Shakugan no Shana, Spice and Wolf, Puella Magi Madoka Magika, Bakemonogatari, Steins;Gate, Yuru Yuri, Shiki, Code Geass, Durarara, Gosick, Ouran High School Host Club, To Aru Majutsu no Index, To Aru Kagaku no Railgun...
            • Ty máma, já táta... Srandovní ty náhody! *1*

              Když jsi tak znalý v těch seriálech, nemohl bys mi nějaký doporučit? Nevím přesně, jaká by měl splňovat kritéria, neb nevím přesně, jak široké existují možnosti...
          • Ringwraith
            Jó, to já si pamatuju, jak jsem se dychtivě přihlásil do "počítačového kroužku" a začal poznávat divy internetu.
            • Taky jsem z osmiletého... No, bylo to docela peklo - ne snad, že bych byl neschopný akademicky, ale já tam nešel sám od sebe (paní ředitelka ze základky ode mě chtěla mít už pokoj, takže otci poradila, že by to pro mě mohla být ta nejlepší destinace). *5*

              Měl sis dát tu chemii a tedy maturovat stejně jako já... Chemie je super předmět, naprosto logický a navíc ne tak urputný v některých ohledech jako fyzika. *4*

              Pokud opomenu GTA, které jsem taky hrál, můžeš mi vysvětlit, jak si ten osudný den můžeš tak přesně pamatovat? *15*
            • Ringwraith
              Jó, z páté jsem šel na všeobecnej osmiletej gympl ve... no, v nejmenovaném městě. Maturoval jsem matika, fyzika, čeština, angličtina.
              Fyziku jsem si zapsal jako maturitní předmět a pak jsem ju začal nemít rád... to bylo blbý. Ještě, že jsem nematuroval z chemie... ta mě naštěstí přešla už v septimě.

              Jinak já hrál hlavně co jsem dostal od kámošů, případně z časopisů. Nejvíc asi Vice City. Pak San Andreas. A nějaký strategie... ale ty už nemusím.

              Sportovní hry jsem neměl rád, ty mě nikdy nebraly.

              A jednoho osudného dne, řekněme 18.6.2007, jsem se začal dívat na anime. A pak se to se mnou jen vezlo.
            • Tys taky původně z gymplu? *4* Jak vidno, hráli jste trochu jiné věci... Já teda nikdy nebyl extrémní pařan (krom období s NHLky, to stálo za to :-D ).

              v začátku jsme hlavně věci jako Dyna (takový ten bomberman), Doom, Heretic, Ski or Die, AvP nějaké původní snad apod. Později jsem si velmi oblíbil Quake 3 Arena a Carmageddon... SW: Jedi Academy a Outcast jsem hrál taky hodně... No a pak už v podstatě jen sportovní hry, do toho nějaké to Age of Empires nebo Poldu apod. Určitě jsem toho hrál docela víc, tohle je tak namátkovou, co jsem vzpomněl... *4*

              Sportovní hry nikdy nic?
            • Ringwraith
              To my jsme švihali Doom 2 a Warcraft 2.

              A potom později PowerBall modifikaci na Enemy Territory, kterej jsem přinesl na Level DVD. Dokonce jsme měli i jeden turnaj v ET.

              A později i jeden v SC: BW. Tam mě roztřískalo pár oktávánů (já byl sexta, jestli se dobře pamatuju)... ale aspoň jsem sejmul pár bijců z jiné školy.
            • To my jsme v počítačovém kroužku valili jak diví původní Mortal Kombat a Golden Axe! *15*

              Mimochodem, pokud bych měl říct nejlepší hru všech dob, asi bych dal ten Golden Axe... Nevím proč, ale můžu ho hrát pořád dokola a je pokaždé stejně boží. *4*
    • ok,ale jestli to nebude pravda,tak sem sám napíšeš že si trotl ju.
  • Vic, nez jakykoli bug me stve, ze tak od 35. levelu jsem temer nesmrtelny :(
    • No vidíš a mě zase vadilo, že jsem od 35 lvl začínal být podstatně smrtelnější kvůli level scalingu.
    • Zvedni si obtiznost... Byl jsem na tom dost podobne a todle me opet vratilo do hry. Pak ti v lecjakym dungeonu daji silnejsi monstra opet zabrat.
      • Obtiznost je na max, takze pokud tam neni nejaka tajna, tak neni co zvedat :)
        • Whisp
          Ja mám bojovníka lvl60 v deadrickej zbroji a tí barbari z vysočiny, čo majú namiesto srdca ten kvet, ma dokážu zabiť na tri rany. Samozrejme pokiaľ sa nebránim so štítom. Obtiažnosť mám predposlednú.
  • Mrzni mě, že herní scéna má velmi krátkou paměť v době kdy vyšel Oblivion (který je dle mého nehratelný) konkuroval Gothic III, JoWood tlačil na Piraně s časem vydání, na trh se dostala zabugovaná hra, v podstatě beta verze, nehratelná. Hra sklidila takovou kritiku ,jakou si zasloužila,až pozdeji s Community patch 1.7+ se stal hra hratelná. A teď, po 5 letceh, vyjde úplně stejný případ, naprosto odfláknutá hra ( zabugovalo se mi to hned na začátku, nutno začít s new game ) a co se stalo? Však všichni víme... Herní scéna tak otupěla, bojim se toho co bude vycházet za 2 roky. *13*
    • Ale Skyrim byl v den vydání hratelný a dohrál jsem ho před prvním patchem. Víš, jak zbugovaný byl první Fallout 2? Taky nešel dohrát. A jaká to je perfektní hra, na kterou spousta lidí vzpomíná jako na modlu a někteří si jí i dnes zahrají.

      Nemá tu krátkou paměť někdo jiný?
      • Ne, nema. Co Arena? Ta diky chybe nesla dohrat take
      • A kolik tenkrat stal Fallout 2?
        • smejki
          plnou pálku. tehdejší
        • Veskoslav
          1299:)
      • Ten Fallout 2 je parádní příklad
        • Paulcz
          tak si říkám :) na jedné straně hra s vyladěným systémem a světem a pár bugy a na druhé tupá, zbugovaná a absolutně nevyvážená šílenost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit