Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Hra by měla přestat padat kvůli pathfindingu nebo AI" Jaké AI a jakej pathfinding? Nic z toho nikdy v TES seriich nebylo :-D
    • Asi tak stejný jako v sérii Gothic a Risen... Nic extra - ale stačí to :-)
      • V Gothicu by si byl nemile překvapen, i v jedničce, orkové uměli nejenom skákat ale dokázali se vypořádat i se složitější překážkou. Nemluvě o goblinech.
    • Jasně, všechna NPC jen stojí a koukají. Když na ně člověk zaútočí, prostě umřou.

Lidi, než začnete pluskovat nějaký příspěvek, zamyslete se trochu nad tím příspěvkem. Co tu napsal, je prostě kravina.

Tím neříkám, že je AI dokonalé, ale prostě je a není o nic horší než v jiných podobných hrách.
      • Ne, NPC chodí buďto po předem naskriptované cestě vývojářem a nebo přímočarou cestou k Tobě, no a když jim něco stojí v cestě, no hold smůla.
        • jasně, hlavně že mě nezřídka ženou nepřátelé přec celý dungeon, dokud mě nedostanou.

neříkám, že se nepřítel někdy nezasekne, ale vy to prostě přeháníte.
          • Tím že běží přes celý dungeon myslíš že běží tou jednou šíleně dlouhou chodbou kde jsou max 3 odbočky za 10km? Moc náročné...
      • Kraviny tu pises ty, staci se schovat za sutr a NPC jen stoji a cumi na tebe a snazi se pres ten sutr k tobe doskakat. Zasekavani potvor funguje v cely serii odjakziva, a dycky takhle slo hned na zacatku uzdibat i nesilnejsi enemaky co se daj potkat.
        • to se mi stává jen velmi málo. většinou si pro mě enemy pěkně příjde a je jedno, kde stojím.
  • Ja by som tuto diskusiu prirovnal k jednemu vtipu, ako aj všetky diskusie na temu Skyrim:
    Rodičia majú dve deti - dvojičky. Jedno riadneho pesimistu a druhé veľkého optimistu.
    Na narodeniny chcú rodičia deti vyskúšať. Pesimistovi vykúpia obchod z hračkami a optimistovi dovezú do izby fúru konského hnoja. Z izby pesimistu sa ozýva plač.
    - Toľko darčekov, všetci mi budú závidieť, hračky sa budú kaziť a bateriek koľko ide do nich.
    Z izby optimistu sa ozýva smiech. Keď prídu do izby, optimista sa prehŕňa v hnojí a vraví:
    - Toľko hnoja, tu musí byť niekde koník *1* *2*
    • No, ten co umí lézt po zdech ze Skyrimu. Spiderhorse. *1*
  • taky sem to dohrál, bugy byly, ale nic co by znemožňovalo hru hrát a dohrát, jinak některý grafický efekty mě fakt dostaly (sněhový jazyky, noční nebe atd.) Tohle Bethesda prostě umí už od Morrowindu, unikát na herní scéně..

Proti Morrowindu to je sice horší hra, ale to se dalo čekat, potom, co se začala cpát do konzolí :)
  • nechapu proc sem porad cpou ty trapne clanky o wowku, zaprve je to silene neaktualni tedka psat o nejakym meste, za dalsi to nikdo nehraje a za treti je wowko blbost a za ctvrte to na takovejdle web vubec nepatri a za pate to vedej a proto k tomu ani radeji neotevrou diskuzi a za seste si kazdej muze vschno o wowku najit na wowwiki a za sedme je wowko trapna hra a za osme: ano hral jsem wowko takze za devate vim ze je to blbost a za desate proc jsem to teda hral kdyz je to blbost a za jedenacte protoze jsem proste blbej a delam blbosti
    • Hairy_Ass
      Jo, hlavně nechápu proč u toho není povolená diskuse, protože bych jim tam napsal, že mě vážně nezajímá každá blbost, co se stala ve WoW. Když už, tak ať udělají nějakou syntézu všech zajímavostí a ve stručnosti to sem pošlou, ale tyhle obsáhlý studie o tom, co měl Thrall v pátek k obědu jsou vážně o ničem. *5*
      • Nech je cítit se důležitě, oni dobře ví proč tam ty diskuze nejsou :-D však to ještě tak před pěti "články" bylo povolené.
    • Harshday
      Ano je to zbytečné o tom psát, když se stejně od wowka neutrhnou, natož číst něco na webu. *1*
    • lol ty jsi kkt *1*
    • A za dvanácté za 11té je správně.
    • LOL, tak to je kvalitní názor! *1*
  • A taky přinese nový bugy.

Sice to v patch notes nebude, ale všichni víme, že to tak dopadne.
  • Veskoslav
    Pročítat tady diskuzi je peklo. Hru hraji, sice mnohé věci zkousávám doteď: kuň spiderman, co nezemře ani při skoku 20 metrů dolů a lozí po stěnách v úhlu 89 stupňů, občasná tupost nepřátel a spolubojovníků, pozadu lítající draci, kteří jsou už naštěstí opravení, debilní konzoloidní menu a inventář. Ale přesto považuji Skyrim za jedno z nejlepších RPG poslední doby, až po Zaklínači samozřejmně:-D. Ta hra nabízí open world jako žádná jiná, další výhodou je, že hráčská komunita si s tím nakonec vyhraje tak, že věci, co mně dnes sejou, tak budou za rok zcela jiné, budou módy atd. Prostě ačkoliv je Skyrim občas BUGRPG, tak mi to nevadí tolik jako u Oblivionu, tam to byla hrůza. Navíc jsem si Skyrim pořídil za 800 a to je dobrá koupě. Prostě dokud nevyjde nový Sc, Diablo či Stalker, tak u toho budu trávit nemálo času.
    • Ono to je pořád hlavně dokola... Trolové to prostě budou kritizovat, ať už adekvátně či naopak jen aby vyvolali Flame ( Vávrovy stačilo na štěstí své (některé) přiteplené připomínky postovat jednou).
      Já to taky rád hraji. Ten styl hraní bych ale přirovnal já nevím - jako když si můj brácha spustí jen tak s relaxace Plants vs Zombies a zalívá si tam ty kytičky v nějakém to sandbox módu (neznám nevím). Je to prostě relax *4*
  • calwin
    nechcem to nejako generalizovať ale že je hra tak ohromne zabugovaná je úplná volovina... niečo by sa tu našlo ale nemôžem sa sťažovať... to zas niektorí hnedonosi uctievajúci istého pána vývojára presadzujú za každú cenu názor 100+ ešte ďalej...
    • V tom pripade ses hodne nenarocna osoba, protoze neco tak zabugovanyho uz sem hodne dlouho nevidel.
    • V tom pripade ses vul, protoze neco tak zabugovanyho uz sem hodne dlouho nevidel.
      • calwin
        aha... neviem teda aké voloviny ty berieš ako bugy... pre mňa bug znamená nejaký zádrhel vďaka ktorému sa nemôžem v hre pohnúť ďalej... nemôžem splniť quest... si myslíš že keď si videl videá s bugmi tak že sa v hre s nimi stretneš dokiaľ ich cielene nevyhľadávaš? ja som na žiaden bug nenarazil a v tom prípade si asi "vul" ty...
      • Takze Skyrim je tvoje prvni hra?
      • já se s moc bugama teda nesetkal. Vlastně zatím ani s jedním. Hraju jen základní verzi.
  • Mě by zajímalo o čem tu spousta z vás pořád mluví.Hru sem dohrál na základní verzy a s žádným zásadním bugem sem se nesetkal.Tak co tu furt pindáte?Já si myslím že spousta z vás se s tím nesmíří že ta hra je prostě skvělá a tečka.
  • Vic, nez jakykoli bug me stve, ze tak od 35. levelu jsem temer nesmrtelny :(
    • No vidíš a mě zase vadilo, že jsem od 35 lvl začínal být podstatně smrtelnější kvůli level scalingu.
    • Zvedni si obtiznost... Byl jsem na tom dost podobne a todle me opet vratilo do hry. Pak ti v lecjakym dungeonu daji silnejsi monstra opet zabrat.
      • Obtiznost je na max, takze pokud tam neni nejaka tajna, tak neni co zvedat :)
        • Whisp
          Ja mám bojovníka lvl60 v deadrickej zbroji a tí barbari z vysočiny, čo majú namiesto srdca ten kvet, ma dokážu zabiť na tri rany. Samozrejme pokiaľ sa nebránim so štítom. Obtiažnosť mám predposlednú.
  • Veskoslav
    Tak hra má své mouchy, ale od dob Oblivionu je to 100krát lepší. Sice vidět draka, co přede mnou couvá, tak to sice hrdinovi zvýší sebevědomí, ale na sestřelení je to katastrofa:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit