Přejít na výpis diskuzí
Co přinese patch verze 1.4 pro Elder Scrolls V: Skyrim
21.1.2012 | levis
227 příspěvků
-
Podnět pro redakci/programátory: nešlo by přidat možnost schovat příspěvky uživatelů, které si zvolím? V každé diskuzi s trolem.diskuznim se dá demence přehazovat vidlema, tak že bych prostě jeho výplody přeskočil...
-
-
Už jsem nad tím taky uvažoval v příspěvcích... Byla by to paráda a myslím že redundance by se markantně zmenšila
-
-
Ja jenom vidim tady ten jeho vytlemeny xicht, a vopouštim diskusi, ale kurňa človek si tady xe prečist diskusi o svi oblibene hre, a von tady Kri*l diskusni, a hned je po nalade a du delat neco jinyho... *1*
-
-
Mně v první řadě hlava nebere, co musí mít člověk v hlavě když jasně vidí, že na něj není nikdo zvědavý a přesto mávaje nad hlavou svobodou slova pořád leze ostatním na nervy.
Kouzlo internetu. Takový člověk dojde jednou jedinkrát do hospody, kde rozdává ,,moudra", jednou dostane přes držku a je klid. Stejný člověk přijde na internet, považuje se za rebela a prudí a prudí. -
-
Akaaaa škoda môžem ti dať iba jedno plusko !!! *14*
-
-
Vrať se k CoDu.
-
-
...ďalši pacient...
-
-
Všichni jsme zde přece pacienti, pan Rybka osobně to posvětil!.
-
-
-
-
-
-
Omluvila se vůbec Bethesda nejak oficiálně za vydání hry v tomhle stavu?
-
-
neomluvila. ono upřímně stačí, že na opravách pracují. Třeba u F3 ty opravy hodně rychle zabalili.
-
-
Jo aspoň toto dělají a přiznají chyby. Takový Ubisoft, ten raději řekne, že kašle na PC a přihodí MRDa na ochranu a jede se vesele dál.
-
-
Počkat, jak omluvila? Podle Amarouna a dalších přeborníků je to přece vynikající hra, kde všechny bugy = fíčury, tak jaképak omlouvání?!*5*
-
-
Nech si každy pekne utvori o hre svoj vlasty nazor...nema zmysel niečo niekomu vnucovať...
Hre sa venujem už 3ti mesiac, a nerobim nič ine ako modujem a skušam, som level 9...prečo ? strašne ma to bavi, prave sa chystam to naplno rozbaliť...
A možte si o tom myslieť čo len chcete, žiadna hra nema taku velku a kvalitnu modersku komunitu ako Skyrim, o čom je aj tento članok, a vy sa stale krutite na začiatku, ako h*vno v splave, a meliete furt tie iste...veci forum čo forum...
Inak CoDkom ma neurazite...prešiel som ďakujem, pačilo sa, po 8mich hodinach bolo po všetkom a nemam dôvod sa k nemu vracať... -
jeste nez jsem do tehle diskuse vlezl, vedel jsem ze tu najdu aspon jednoho troubu, co bude kafrat na to ze se Bethesda stara o svoji komunitu, vydava patche a podporuje moddery aby si mohli jejich hru pretvorit ke sve predstave dokonalosti. Nekteri nezklamali ;)
-
-
Kdyby ta pre-alfa verze, kterou se Bethesda opovážila vydat s velkou pompou jako finální produkt, nedostávala všude desítky jak na běžícím pásu, nikdo by neřekl ani popel. *4*
-
-
tohle je fakt jen pokus o idiocký flame a nic jiného. sám víš, že prostě lžeš a nebo minimálně strašně přeháníš.
Jaká prealfa verze? Víš, co to vůbec znamená?
Skyrim je na tom ve srovnání s jinýma hrama ještě docela dobře. Na 10/10 fakt není (dal jsem 8/10), ale úplná srajda to prostě není a být nemůže. Kdo má rád tenhle žánr, nemůže prostě SKyrim jen tak odmítnout. Teda pokud není naprosto zaujatý. -
-
Já jsem ho "jen tak" neodmítl... Připadal mi graficky přebarvičkovaný a přeblurovaný, navíc hrozně konzoloidní už z trailerů, takže se mi nelíbíl (v porovnání s Oblivionem). Na popud haterů jsem si to však stáhl a zkusil dvakrát zahrát.
Konzoloidní ovládání "předčilo" veškerá moje očekávání a velmi mě odrazovalo už od začátku (hraní na xbox gamepadu nastřídačku s klávesnicí a myší, obojí naprd). Úvodní část hry rovněž nenadchla (hledání cesty na svobodu při útěku před drakem). Po půl hodině hned v prvním městě mi začaly titulky u rozhovorů běhat tak rychle, že to bylo nečitelné, což s mým ztlumeným zvukem je docela problém (záhadně to však zezačátku hry fungovalo bez obtíží). Když mi posléze ještě odlétával kůň někam do háje pokaždé, když jsem z něj sesedl, tak to už byl vrchol všeho... Nehledě na to, že ovládání koně je hrůza a děs.
Jinak svět Skyrimu je hrozně plytký a prázdný, nemá to žádnou atmosféru... V tomhle je Gothic úplně jinde. -
-
ty ten svuj skyrim nazor musis sirit snad i v pekarne kdyz jdes pro roliky / mame kdyz ti rika at prestanes tloustnout u toho pocitace / sefovi kdyz ti rika at makas misto zaplavovani chatu svejma napadama/ ... no ne?
jinak je dost pravdepodobny, ze vetsina tvych vytek, za tu dobu cos s tim zacal, si navzajem silne protireci -
-
No ne? No ne. *3*
-
-
Kůň ti zdrhne když z něj slezeš pokud jsi ho ukradl. *7* Pokud si ho koupíš tak sice tvrdne na jednom místě jak trubec a ty si musíš zapamatovat kde je, ale když použiješ Fast Travel tak se portne i s tebou.
-
-
Jenže on nezdrhnul... On odletěl, chápeš? Pokaždé odletěl s tím, že se jeho podobizna rozmázla na obrazovce při onom odletu. *1*
-
Že se bavite s tim pacientem lol, nic nehral, jenom se tady vytlemuje a rehta jak ho tady baštite-čistej pošššuk. Dokavaď sem budou chodit tydle vocasi, ja nemam duvod k registraci.
Kritizovat cizi praci, jo to už je borectvi a ješte se s tim zviditelnovat, ne nic neni dobry, nebo kone kone lezou po sklalach a hra je prišerne zabugovana a furt dokola -seš ubohej slintal...
-
-
Hmm, titulky řeší rozbalení jednoho z esp souborů, ale to je nepraktické a navíc tam taková hloupá chyba vůbec neměla být.
A začátek Skyrimu si pěkně podali v Extra Credits:
http://penny-arcade.com/patv/episode/skyrims-opening -
-
Video pěkné ale nemluví tak trochu k věci.
Opening k FPS a openworld RPG musí být diametrálně rozdílný, už jen z toho důvodu, že FPS je hra na několik hodin, Skyrim an několik desítek hodin. Pokud by byla prezentace úvodu úchvatná jako v CODMW, pak by neměli co moc ukazovat vývojáří v dalších fází hry...Dejme si ruku an srdce MW měl skvělý začátek a skvělý konec, vše mezi bylo plytké a moc "hrdinské". Kdežto Skyrim ukazuje vše po kouskách.
Analogicky to řeknu jinak: Kdyby do vás ve škole hned první den nalili moudrost lidstva, tak už tam nemusíte chodit, či by jste se tam nehorázně nudili. Skyrim je skvělá hra, a ty bugy k tomu patří, nebo snad znáte jinou hru s otevřeným světem, s komplexními mechanismy, která by byla bez chyb? Já Bethesdě budy odpouštím a jsem rád, že vyšla hra, kde můžu strávit 10tky hodina stále se budu královsky bavit....Což například u COD nejde, jelikož MP je stále o tom samé:) -
Jinak to video je překvapivě dobré, díky za něj!
-
S těmi titulky jsem hledal řešení, ale v té době se nejspíš ještě nevědělo, neb jsem našel jen nějakou jednu diskuzi na to téma s třemi příspěvky, kde se vyřešilo kulové... No ale ruku na srdce, nehrál bych to dál ani tak, protože ten svět je prostě strašně prázdný.
-
-
-
Aha no jo.
Ono je dneska standard vydal hru v nehotovým stavu a dokončit si ji až později. -
-
ano, je to standard úplně u všch her a u všech SW. Bohužel to tak je.
-
-
-
-
-
"Také questy už se po naloadování budou zobrazovat správně" johó. Tak že bych si tuhle hru konečně zahrál?
-
"na osobních počítačích se zlepší kompatibilita kompilačního programu hry"
was? -_- -
-
To zas novinar preklada neco cemu nerozumi, znate to. :) V originale "Improved compiler optimization settings". V podstate jde o to, ze exe soubor Skyrimu pro PC platformu je kompilovany, bez zapnutych optimalizaci C++ kompileru. Tudiz je to pomalejsi, nez by to mohlo byt. Vzniklo nekolik modu, ktere nahrazuji neoptimalizovany kod tim optimalizovanym, a narust vykonu je celkem znatelny (klidne i nekolik fps).
-
-
díky. to ani nebylo potřeba vysvětlovat. jen mi nedalo tu nesmyslnost nevypíchnout. *4*
-
beztak vetsina lidi svisti pod jinym patchem - tzv. crack .)
OT: uprimne je smutne jak casto, i kdyz jako vlastnik originalek, saham po cracku abych se zbavil debilnich ochran atd... -
Jako by na tom zalezelo, stejne je to kompilovanea napsane pro x86 kvuli zpetne kompatibilite, bez 64bit instrukcí, když to stejně na 32bit CPU nejede.
-
-
No hra je dělaná pro konzole a tak na PC můžou být problémy.
Asi se to zlepší.
-
-
Hergot co maj všichni s těma bugama? Hraju to vanilla od začátku, jsem na lvlu 32 a ještě jsem nepotkal JEDEN JEDINEJ bug.
-
-
erm.. ani světlušku ?
-
No a v tom je krása Skyrimu.
Kdyby měli bugy všichni, tak je to nuda. Kdyby nikdo, tak taky.
No a tak si Todd řekl:
http://www.fybertech.com/4get/13026588912427.jpg
A výsledek vidíš sám.
-
-
Všichni jsme zde přece pacienti, pan Rybka osobně to posvětil!
-
-
To mělo jít níže...
-
-
Tos trochu nezvládl :)
-
-
Epic fail!
-
-
-
-
Me se Skyrim libi,ale co me opravdu stve,je opet lvl scaling. Sice tvrdili ze to nebude tak viditelne,ale k dokonalosti treba F:NV to ma daleko. Takze ve Skyrimu nikdy nedostanete lepsi brneni a veci z nepratel dokud na ne podle hry nemate uroven. Takze zadne prekvapeni v lootu nepratel,zadna odmena za 5 minutove zabijeni nejakeho bosse.
Hodne to kazi pozitek ze hry. -
-
tak musíš doufat v náhodu - já už od cca 9. lvl běhal s dvěma ebony meči *15*
-
Za pár měsíců budou modifikace a ty opraví všechny tradiční přehmaty Bethesdy.
Bethesda prostě umí jedno: dokáže vytvořit základní hru, základní herní prostředí a zbytek musí dodělat komunita. Je to už tradice. Tím neříkám, že je tento přístup správný - lae aspoň že to ti moddeži mohou upravovat, neboť mám někdy pocit, že vývojáři sedí v betonovém bunkru a vůbec netuší, co hráči chtějí, zatímco moddeři to mnohdy ví naprosto přesně. -
-
Moddeři vědí kulový stejně jako Bethesda, jenže narozdíl od ní oni poslouchají hráčskou komunitu a snaží se jí postupem času vyjít vstříc.
-
-
doufám, že sis všiml toho, že si protiřečíš... *3*
-
-
-
-
Já si počkám na goty se všema dlc. Tam už bude snad většina věcí v jejich enginu vychytaná. Ale už tu bude jednoznačná jistota, že už další patch nepřijde.