Přejít na výpis diskuzí
Co přinese patch verze 1.4 pro Elder Scrolls V: Skyrim
21.1.2012 | levis
227 příspěvků
-
taky sem to dohrál, bugy byly, ale nic co by znemožňovalo hru hrát a dohrát, jinak některý grafický efekty mě fakt dostaly (sněhový jazyky, noční nebe atd.) Tohle Bethesda prostě umí už od Morrowindu, unikát na herní scéně..
Proti Morrowindu to je sice horší hra, ale to se dalo čekat, potom, co se začala cpát do konzolí :) -
Nech si každy pekne utvori o hre svoj vlasty nazor...nema zmysel niečo niekomu vnucovať...
Hre sa venujem už 3ti mesiac, a nerobim nič ine ako modujem a skušam, som level 9...prečo ? strašne ma to bavi, prave sa chystam to naplno rozbaliť...
A možte si o tom myslieť čo len chcete, žiadna hra nema taku velku a kvalitnu modersku komunitu ako Skyrim, o čom je aj tento članok, a vy sa stale krutite na začiatku, ako h*vno v splave, a meliete furt tie iste...veci forum čo forum...
Inak CoDkom ma neurazite...prešiel som ďakujem, pačilo sa, po 8mich hodinach bolo po všetkom a nemam dôvod sa k nemu vracať... -
Pročítat tady diskuzi je peklo. Hru hraji, sice mnohé věci zkousávám doteď: kuň spiderman, co nezemře ani při skoku 20 metrů dolů a lozí po stěnách v úhlu 89 stupňů, občasná tupost nepřátel a spolubojovníků, pozadu lítající draci, kteří jsou už naštěstí opravení, debilní konzoloidní menu a inventář. Ale přesto považuji Skyrim za jedno z nejlepších RPG poslední doby, až po Zaklínači samozřejmně:-D. Ta hra nabízí open world jako žádná jiná, další výhodou je, že hráčská komunita si s tím nakonec vyhraje tak, že věci, co mně dnes sejou, tak budou za rok zcela jiné, budou módy atd. Prostě ačkoliv je Skyrim občas BUGRPG, tak mi to nevadí tolik jako u Oblivionu, tam to byla hrůza. Navíc jsem si Skyrim pořídil za 800 a to je dobrá koupě. Prostě dokud nevyjde nový Sc, Diablo či Stalker, tak u toho budu trávit nemálo času.
-
-
Ono to je pořád hlavně dokola... Trolové to prostě budou kritizovat, ať už adekvátně či naopak jen aby vyvolali Flame ( Vávrovy stačilo na štěstí své (některé) přiteplené připomínky postovat jednou).
Já to taky rád hraji. Ten styl hraní bych ale přirovnal já nevím - jako když si můj brácha spustí jen tak s relaxace Plants vs Zombies a zalívá si tam ty kytičky v nějakém to sandbox módu (neznám nevím). Je to prostě relax *4*
-
-
Vím že to není k tématu a nechci být za trolla , ale vážená redakce táhněte stím vypičený* wowkem do hajzl*
-
-
Ať se ti to líbí nebo ne, pořád je WoW nejrozšířenější MMORPG a pro mnohé jeho hráče to zde může být zajímavý zdroj informací, pokud neprolézají vlastní stránk+fóra a když budu důsledný, je zcela na majiteli tohoto webu, co zde zveřejní. Ty máš tu možnost jím někam zcela jinam, když ti to nevyhovuje. Třeba na Bonusweb, tam o WoW ani nezakopneš, problém ale bude, že tam pomalu nezakopneš o vůbec nic. Prostě to zkousni, nikdo Tě nenutí to číst.
-
-
Omluvila se vůbec Bethesda nejak oficiálně za vydání hry v tomhle stavu?
-
-
neomluvila. ono upřímně stačí, že na opravách pracují. Třeba u F3 ty opravy hodně rychle zabalili.
-
-
Jo aspoň toto dělají a přiznají chyby. Takový Ubisoft, ten raději řekne, že kašle na PC a přihodí MRDa na ochranu a jede se vesele dál.
-
-
Počkat, jak omluvila? Podle Amarouna a dalších přeborníků je to přece vynikající hra, kde všechny bugy = fíčury, tak jaképak omlouvání?!*5*
-
-
Ja by som tuto diskusiu prirovnal k jednemu vtipu, ako aj všetky diskusie na temu Skyrim:
Rodičia majú dve deti - dvojičky. Jedno riadneho pesimistu a druhé veľkého optimistu.
Na narodeniny chcú rodičia deti vyskúšať. Pesimistovi vykúpia obchod z hračkami a optimistovi dovezú do izby fúru konského hnoja. Z izby pesimistu sa ozýva plač.
- Toľko darčekov, všetci mi budú závidieť, hračky sa budú kaziť a bateriek koľko ide do nich.
Z izby optimistu sa ozýva smiech. Keď prídu do izby, optimista sa prehŕňa v hnojí a vraví:
- Toľko hnoja, tu musí byť niekde koník *1* *2* -
-
No, ten co umí lézt po zdech ze Skyrimu. Spiderhorse. *1*
-
-
Někteří bugy maj někteří ne, vsadím se že ti co je maj tak maj AMDčka.. Mě sero ty bugy v questech už jsem měl 3 v dějový línii, který mi znemožnili postup ve hraní a to jsem teprve na 20 urovni..
-
-
Mám amd a nějaký zvlášt problémy jsem neměl.Netvrdím že tam bugy nejsou,ale nenarazil jsem zatím na nic s čím bych si neporadil.Hra se mi postupně patchovala ze steamu a já osobně nenarazil na nic co by vyloženěn nešlo dokončit.Mimochodem,nemalý procento bugů vzniká také mezi židlí a klávesnicí a o pirátech se ani zmiňovat nehodlám.
-
-
No tak ani v jednom problém není...
-
-
Já prošel všechny dějový linie kromě cechu zlodějů a jedinej bug na který jsem narazil byl 2x vypnutí zvuku u rozhovorů (což jsem zachránil radou ze skyrim nexus) a pár dní po vydání jsem byl mezi těmi nebožáky, co jim hra každých pár hodin zamrzala (opět pomohl nexus a později patch).
-
-
A co máš za Comp? a verzi hry CZ nebo ENG
-
-
-
...hej, len nas ešte nechytili...
-
Všichni jsme zde přece pacienti, pan Rybka osobně to posvětil!
-
-
To mělo jít níže...
-
-
Tos trochu nezvládl :)
-
-
Epic fail!
-
-
-
-
Mohol by som sa tu s niekym hadat, ci ta hra zabugovana nie je, alebo je, staci sa pozriet na fora, mile blbe deticke, koko tam je ludi, co maju problemy, a je jedno, o aku platformu ide a pochybujem.
Jedno je fakt, a to to, ze ta hra je zabugovana a zle optimalizovana, proste je to akurat velky vtip na to ako to vyzera a ako to ide..Ako kazda hra od bethesdy.
Mne osobne samo odseba miznu prijate questy, hru musim vzdy niekolkokrat loadovat, aby mi ich vsetky nacitalo spravne..Nemam sa tu chut rozpisovat o dalsich bugoch, ako nefunguju jednotlive bonusy, skilly, kuzla, za urcitych okolnosti, ako sa zneguju patch od patchu, staci si pozrriet oficialne fora a staznosti ludi, za to, ze vy ste blbe hlupe lamy, ktore hraju RPG hru ako CoD a nevidite bugy, lebo vam hra nespadne a nenapise error, neznamena, ze tam ziadnie nie su...Kazda hra od bethesdy, ci Falout seria ci Elder scrolls, maju vzdy tie iste problemy pri vydani a vzdy ten isty priechod...Par ich opravia, vydaju par dlc a na hru sa vyseru...Pravdaze, este sa ospravedlnia, ako ich to mrzi, ze vydali produkt v takom stave, v akom ho vydali a nabuduce sa to uz nestane...Ospravedlnovacky a klanacky, ze sa to uz nestane boli aj pri Fallout3, F NV atd.. -
-
Nejhorší je,že to lidi i přes to kupujou a recenzenti vychvalujou do nebes. Marketing zmákne všechno..
-
-
Nejsumtnější na tom je ten potenciál. Pamatuju si, jak sem něolikrát dohrál gothici a řek sem si ok, oblivion open rpg, zkusim to třeba to bude fajn. Chvilku jsem hrál a moje dojmy byli, soubojovej system supr, konečně zase jednou dobrej pocit z boje ala gothic, muzu sem vsim hejbat, denni rezim,otevrenej, svet,interakce ok, jenomze po par hodinach jsem zjistil, ze se to nikam vyrazne neposouvá a ze je to DESNE pibehove plitka a prazdna hra. Nahral jsem si i vsechny modifikace, ale proste to nebylo ono.
A to sami sem mel u Skyrimu. Ta hra proste nema dusi. -
-
nej je to hodnoceni na metacritic - casopisi 94!! Hraci 8,2 :))))))))))))))))
-
-
Jo je to prostě výborná hra :-)
-
-
Není to výborná hra :-)
-
-
Chápu, pro největšího fanouška Skyrimu je to dokonalá hra. *1*
-
-
Tak jest!
-
-
-
-
-
no a už si sa vyplakal?
V ŽIVOTE mi žiadny z questov nezmizol... ak ťa štvú nejaké chyby v tom prípade to je vec názoru ale nemyslím si že zrovna MY za to môžeme... tak si vyprosím to urážanie na margo "hlupych blbých lam"... podľa mňa ti v tom CODku naložili a teraz si liečiš komplex... tak to KU*A nekupuj keď si dobre vedel ako to dopadne... tebe asi slovo spotrebitel povie velké ... -
-
JJ, nabili ma v CoD, uz som ti povedal, ze neraguj na mna, ked nemas co povedat, ked tebe nemiznu questy, neznamena, to, ze nemiznu ostatnym, Skyrim na Ps3 tiez nelaguje kazdemu, zalezi to od velkosti savu a teraz tu nebudim tvrdit, ze ja ten problem nemam a bla bla bla...
A nezabudni si zas editovat prispevok, ked sa najprv zmozes na 3 slovnu trapnu reakciu a potom ked ti dojde, co si napisal, rychlo to vymazes a napises az 4 vetu...Si boss. -
Jediny, kto tu place si ty, lebo mas potrebu reagovat na pomaly kazdy negativny prispevok a bugoch...Zrejme musis byt na tej hre dost zavisly, ked mas tu potrebu sa jej vehementne zastavat.
Ked nemas povedat co k veci, tak sa zdrz reakcie, alebo si chod zahrat skyrimcek, ked si ziadny bug nepostrehol, ty pablb, ked ti nevadili ani draky lietajuce dozadu ci to, ze tazka zbroj bola znegovana jednym buglym patchom tak, ze lepsie bolo mat lahku, tak tu nevypisuj blbosti o tom, ako si nepostrehol ziadny bug, lebo nemas zjavne ani IQ na to, aby si postrehol chyby v hernych mechaniznomch, pre ludi, ako si ty, tu je CoD a BF. -
-
už dlouho jsem nečetl hloupější příspěvky. Vyjádři svůj názor a nech si to urážení. Nikoho to nezajímá a jen ukazuješ, že nejsi úplně v pořádku, když máš potřebu urážet naprosto cizí lidi.
COD a BF jsou dobré hry, které mají taky bugy. Mimochodem, znám dost lidí včetně mě, kteří hrají Skyrim, COD i BF3.
A mimochodem, ti chytřejší si hru hned na začátku crackli a hrají na základní hře, se kterou třeba já nemám vůbec žádné problémy. Bethesdu znám přecijenom až příliš dobře, abych si instaloval ty bugupdaty, které opraví jednu věc a přidají dalších deset závažnějších bugů. -
tak mi teda sprav screen toho tvojho lietajúceho draka dozadu :D :D :D chalan toto som videl naposledy na youtube ale v hre som sa s tým nestretol...
ostatne... ja tvoje komplexy liečiť nemienim takže hodne zdaru v tom tvojom boji :D... zastávam sa hry iba tam kde píšu buď blbosti alebo sú to trollovia ako ty čo ma svojou dementnou reakciou dokážu vytočiť... ano a oháňaj sa IQ to ti isto pomôže -
-
Chováš se jak naprostý *****. Jen ***** tvého kalibru dokáže ostatním tvrdit že v jejich hře bugy nejsou protože ty žádné nemáš...
-
-
ďalší taký ktorého doma neučili čítať... nič také som nepovedal... fakt dmnce...
-
-
buldo buldo :D.... spýtam sa ťa takto... akou averziou trpíš? takto ti hru nekúpil? svojou agresiou si sa stal unikát svojho druhu...
vyjadril som sa jasne k veci... chcel som ti len povedať že zbytočne zveličuješ... nikde som vyslovene nehovoril že hra tie bugy nemá... každá hra má svoje chyby... a taktiež som sa ohradil voči tomu že tvoje argumentovanie je útočné voči každému tu na fóre... na tvoje príspevky môžem argumentovať kedy chcem a nezabrániš mi v tom sme predsa v demokracii (nejsme ale rád sa na to vyhováram)
a neurážaj prosím moju logiku... podľa toho ako samého seba nezvládaš mi to príde ako vrcholne hlúpy argument...
a poteším ťa... hru som kúpil na PS3 (mimochodom editujem keď niečo dopĺňam... zvyčajne nemažem :) ) -
Vieš UJO nam to všetkym vysvetlil...a som rad že ma bugy...NA ty huju nech sa paaači... *2*
-
-
Buldo: Ale to víš že na nás zloděje piráti nezapomněli.
http://www.rlslog.net/the-elder-scrolls-v-skyrim-update-4-reloaded/
*7* *1* *1* -
JJ, vacsina z vas tu hru akurat upiratila na pc, preto tu tak casto hovorite, ze ziadne bugy nevidite a ze na ZAKLADNEJ VERZII ich nejak vela nie je...Ved preto ste ich aj nepostrehli, lebo pirati asi zabudli vydat patche pre vasu chudobnu pc platformu.
-
-
Waw, opat skvela ukazka logiky, neviem ako na tvojej verzii hry, ale na xboxovej to bol dost casty jav, ze po 1.2 patchy lietali draky dozadu a nemam screnny, nehram na pc ale na xboxe a stalo sa to aj kopu mojim dalsim znamym z Livka. Nemas bugy ty, nema ich nikto, prosim ta, pozri si aspon changelog tych updatov, aby si aspon videl, ako niektore pribehove questy nesli vyriesit a nemohol si sa posuvat v hre dalej...Nevies, neries.
-
-
-
-