Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shenkster
    A co Cenega ? Kdy vydá patch pro českou verzi ?
  • "Hra by měla přestat padat kvůli pathfindingu nebo AI" Jaké AI a jakej pathfinding? Nic z toho nikdy v TES seriich nebylo :-D
    • Asi tak stejný jako v sérii Gothic a Risen... Nic extra - ale stačí to :-)
      • V Gothicu by si byl nemile překvapen, i v jedničce, orkové uměli nejenom skákat ale dokázali se vypořádat i se složitější překážkou. Nemluvě o goblinech.
    • Jasně, všechna NPC jen stojí a koukají. Když na ně člověk zaútočí, prostě umřou.

Lidi, než začnete pluskovat nějaký příspěvek, zamyslete se trochu nad tím příspěvkem. Co tu napsal, je prostě kravina.

Tím neříkám, že je AI dokonalé, ale prostě je a není o nic horší než v jiných podobných hrách.
      • Ne, NPC chodí buďto po předem naskriptované cestě vývojářem a nebo přímočarou cestou k Tobě, no a když jim něco stojí v cestě, no hold smůla.
        • jasně, hlavně že mě nezřídka ženou nepřátelé přec celý dungeon, dokud mě nedostanou.

neříkám, že se nepřítel někdy nezasekne, ale vy to prostě přeháníte.
          • Tím že běží přes celý dungeon myslíš že běží tou jednou šíleně dlouhou chodbou kde jsou max 3 odbočky za 10km? Moc náročné...
      • Kraviny tu pises ty, staci se schovat za sutr a NPC jen stoji a cumi na tebe a snazi se pres ten sutr k tobe doskakat. Zasekavani potvor funguje v cely serii odjakziva, a dycky takhle slo hned na zacatku uzdibat i nesilnejsi enemaky co se daj potkat.
        • to se mi stává jen velmi málo. většinou si pro mě enemy pěkně příjde a je jedno, kde stojím.
  • smejki
    "na osobních počítačích se zlepší kompatibilita kompilačního programu hry"
    was? -_-
    • To zas novinar preklada neco cemu nerozumi, znate to. :) V originale "Improved compiler optimization settings". V podstate jde o to, ze exe soubor Skyrimu pro PC platformu je kompilovany, bez zapnutych optimalizaci C++ kompileru. Tudiz je to pomalejsi, nez by to mohlo byt. Vzniklo nekolik modu, ktere nahrazuji neoptimalizovany kod tim optimalizovanym, a narust vykonu je celkem znatelny (klidne i nekolik fps).
      • smejki
        díky. to ani nebylo potřeba vysvětlovat. jen mi nedalo tu nesmyslnost nevypíchnout. *4*
      • beztak vetsina lidi svisti pod jinym patchem - tzv. crack .)

OT: uprimne je smutne jak casto, i kdyz jako vlastnik originalek, saham po cracku abych se zbavil debilnich ochran atd...
      • Jako by na tom zalezelo, stejne je to kompilovanea napsane pro x86 kvuli zpetne kompatibilite, bez 64bit instrukcí, když to stejně na 32bit CPU nejede.
    • No hra je dělaná pro konzole a tak na PC můžou být problémy.

Asi se to zlepší.
  • A taky přinese nový bugy.

Sice to v patch notes nebude, ale všichni víme, že to tak dopadne.
  • God bless Bethesda! 12/10!!! *14* *14* *14*

http://www.halolz.com/wp-content/uploads/2011/11/halolz-dot-com-skyrim-physics-bitchimahorse.jpg
    • LOL *1*
    • už to začíná být trapné...zdá se mi že už jsi v poslední době vyhořel...
      • v poslední době?
      • Pro Skyrim hořím touhou vždy! *5*
        • skymačka z eskymákem hoři touhou milovat se chvili pouhou ani si však nevrzli svlekli se a umrzli jako tady kolega
        • eskymačka z eskymákem hoři touhou milovat se chvili pouhou ani si však nevrzli svlekli se a umrzli jako tady kolega
        • Ringwraith
          Touhou?

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/VideoGame/Touhou?from=Main.Touhou
          • *1* *1* *1*

Jejdásek mimochodem reagoval na ten náš dotaz, všiml sis? *4*
            • Je pravda, že už si začínám uvědomovat jeho dost idealistický pohled na svět... Ale zase na druhou stranu jsem se jej tázal na "ideální scénář", takže se docela dá pochopit oprostění od reality v jeho odpovědi.
            • Ringwraith
              Všiml, všiml.

Popsal hezkou utopii.
    • http://i.imgur.com/UWT6h.jpg :)
      • To, co je v tom minikomixu, jsem přesně zažil u kamarádky, která to hrála! *1*
        • Nelži. Žádné kamarády ani kamarádky nemáš.
          • No k nějakému hlubšímu rozboru by bylo třeba si definovat, co vlastně znamená slovo "kamarád"... V dnešní pseudosociální-fejsbůk době už je přítelem i ten, koho jsem v životě neviděl, takže si nedovedu představit, jakou hodnotu pro lidi slova jako "známý", "kamarád" či "přítel" doopravdy mají.

V každém případě tě uklidním - mám kolem sebe přesně tolik lidí, kolik potřebuju ke svému štěstí... Jestli je jich hodně či málo, to už nechám bez komentáře - nějací by se však jistojistě našli. *4*
    • len som si precital nazov clanku, a hned som vedel ze tu nieco napises *7*
  • Hrál jsi to vůbec ? Nějak extra zabugované to není *6*
    • Tak to je vtip tisíciletí... Good job, man! *1*
      • základní verze je úplně v pohodě. ještě jsem nenarazil na nějaký hodně závažný bug. rozhodně je skyrim na tom lépe jak třeba Oblivion, Gothic 3 atd.
      • calwin
        zalez... má pravdu
  • Cosi
    "Také questy už se po naloadování budou zobrazovat správně" johó. Tak že bych si tuhle hru konečně zahrál?
  • ale tech 1000000bugu snad ve vsem co ta hra ma to nic??:D
    • Milion? To je 10 tisic Vavru aditivne nebo 3 Vavrove multiplikativne?
    • Neboj, nejdulezitejsi je at vydaji creation kit a komunita na PC uz to nejak zalata a celou hru dodela.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit