Přejít na výpis diskuzí
Co přinese patch verze 1.4 pro Elder Scrolls V: Skyrim
21.1.2012 | levis
227 příspěvků
-
rozhodně drsnější než Uiagi ping pong pung anine :D
A už k věci, diskuzi jste už zasrali dost, řekl bych -
Tak to jsi drsnej jak šmirglpapír!
-
Moje rec, mam nahrano 95h a 57lvl a neprijde mi, ze bych narazil na nejaky zasadnejsi bug, ktery by mi tu hru vylozene kazil. Naopak dost jsem se bavil.
-
Jsem nadšen, že nám tu diskuzi schvaluješ... Od konzoloida to velmi potěší! *4*
-
vaše životy na střední škole jsou pro svět asi stejně přínosný jako tvrdýho češtiny :D
Diskutujte o patchi vy trubky :)) -
Ono hlavně když se řekně RPG tak mi k tomu automaticky vyvstane AD&D i když takovej Gothic si šel vlastní cestou a myslím, že taky úspěšnou. Skyrim je akční hra, at si každej říká, co chce (stejně jako Fallout 3)
-
Konzoloid mě asi zrovna v lásce nemá... no, já konzoloidy taky ne, takže jsme si aspoň kvit! *5*
-
Hele kámo, já a Troll jsme tady diskutovali o životě na střední škole.
Teď jsi mě urazil! A asi i jeho! -
A cos čekal? Pro pravý objektivní pohled na věc nalistuj diskuzi k článku od pana Vávry! *5*
-
100 lidí, 100 chutí. To s tím Vávrou, já neřek že s ním souhlasím, ja řekl, že v jádru má v hodně věcech pravdu,i když jeho kritika je HYSTERICKÁ. Náhodný loot mě osobně vyhovuje v tom, že člověk je ZVĚDAVÝ co najde, což ho žene dopředu, aby hrál dál... Zbožňuju ve hrách momenty překvapení, když je stále objevovat něco nového, ne že odhalím okamžitě základní principy dané hry a až do konce se po tom vezu,jen abych to už-konečně-dohrál (jako ve Skyrim) ... už chápete ?
-
diskuze o hovně. Jako už tradičně :)
-
Starsi hraci to maji jeste dobry, ty hrali skvely RPG v dobach kdyz byly aktualni. Je smesny, kdyz nekdo rika, ze F:NW ma obrovskou znovuhratelnost.
-
tak s tým zaklínačom si dokázal že absolutne nevieš o čom hovoríš a len tak plácaš do vetra...
-
Nnei nic horsiho nez nahodny loot pri kazdem otevreni truhly/zabiti nepritele. Naskriptovany loot je vyborna vec. Jen musi byt proveden s citem.
-
......a víceméně souhlasím s Vávrou (i když jeho článek je HODNĚ nadsazený a hysterický, tak ve 3/4 má ten chalan recht). stačí se jen dívat na Skyrim střízlivě.
To si děláš pr..l?To co tam pan Vávra všechno vypsal jsou z 80 procent naprostý blbosti kterých si prostě normální člověk nikdy nevšimne a hledat je nebude.Kdybych nad tím měl přemýšlet jako pan Vávra,tak se mi nebude líbit prakticky žádná hra páč bych takový chyby našel skoro na každý. -
D2,to jako Diablo 2? To ma byt vtip?
Z posledni doby ma vynikajici znovuhratelnost Fallout:New Vegas. Po tretim rozehrani budete objevovat nove lokace,nove questy a nove reseni tech starych questu.. -
v Baldurs Gate byl take naskripteny loot ;)
-
Yes. Proto říkám,že tyhle dnešní břečky by se neměly pyšnit označením "RPG"..
-
neblbni, on je ze stary skoly, dyt hral COD:MW driv, nez byl oznamen MW3 :)
-
U 99% soucasnych RPG neni duvod to hrat znova. Pro me jediny RPG s ultimatni znovuhratelnosti jsou D2 a F2. Za duvod opetovneho hrani nepovazuju soucasne triky, kdy se v pulce hry rozhodnes pro koho budes pracovat, coz ve vysledku zmeni jen par vet, ktere od lidi uslysis.