Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trošku mimo cos napsal .)
  • ......a víceméně souhlasím s Vávrou (i když jeho článek je HODNĚ nadsazený a hysterický, tak ve 3/4 má ten chalan recht). stačí se jen dívat na Skyrim střízlivě.
  • Já to prostě musím říct. Hraju od svých cca 8mi let. Dneska je mi 21,takže jsem si už něco "proseděl" :)
    Ze začátku jsem Skyrim měl rád. Jenže.... když opadne ten obrovský,fascinující,orgasmický a nevím co ještě údiv z toho,že je to volný svět (což uznávám,že v dnešních hrách je to trochu taková rarita), tak člověku bije do očí a do hlavy otázka,proč se TOHLE prezentuje jako RPG.
    Žádné classy a žadné omezení na vybavení svojí postavy, perky, které můžu mít všechny, naskriptovaný loot..... Většina RPG měly kouzlo hlavně v tom, že člověk ho mohl hrát několikrát a pokaždé zažít něco jiného. Ve Skyrimu to nejde. není žádný důvod proč to hrát znova, když vím, že tam a tam dostanu za zabití bosse jedno a to samé. Nemusím se učit od začátku s lukem když vím,že i když budu hardcore mág,můžu mít dovednosti v archery za chvíli na maximu... nemá asi cenu se moc rozepisovat, jednoduše, bugy by mi zas až tak nevadily, ale logické kiksy,hromada scriptů,krom kouzel žádné větší novinky (vždyť je tady zase to samé co předtím - Dark Brotherhood, Thieves guild, stejné sety armorů a zbraní..atd atd) z téhle hry dělají obyčejný,velice rychle zplácaný WOTLK remake Oblivionu. a to nezpraví ani tuna patchů.
  • tak to dopada ked sa ozve nejaky 12-rocny hrac zo starej skoly :D
  • skymačka z eskymákem hoři touhou milovat se chvili pouhou ani si však nevrzli svlekli se a umrzli jako tady kolega
  • eskymačka z eskymákem hoři touhou milovat se chvili pouhou ani si však nevrzli svlekli se a umrzli jako tady kolega
  • no hele koupim tady tohodle trolla shaním otroka-provokatera *1*

jinák z daní sem si koupil Ultimatní vybavu asi tak 3x lepsi než deadricka
  • To je dobrej výblitek *1* Co máte pořád s tím Cod? *7*
  • Ringwraith
    Dungeony ve Skyrimu jsou takové půlhodinové fantasy CoDy.
  • Sakra kdyz si tak ctu tvuj prispevek podruhe,tak jsem asi naletel trollovi. Tvrdit ze ma Skyrim dumyslne dungeony a questy,to snad nemuze ani nejvetsi fanousek. A mezi fanousky se pocitam i ja.
  • Me se Skyrim libi,ale co me opravdu stve,je opet lvl scaling. Sice tvrdili ze to nebude tak viditelne,ale k dokonalosti treba F:NV to ma daleko. Takze ve Skyrimu nikdy nedostanete lepsi brneni a veci z nepratel dokud na ne podle hry nemate uroven. Takze zadne prekvapeni v lootu nepratel,zadna odmena za 5 minutove zabijeni nejakeho bosse.
    Hodne to kazi pozitek ze hry.
  • Ja bych s tebou i souhlasil,ale uvest Zaklinace ze nema zadnou hlubsi myslenku a porovnavat ho s BF3,to pro me zcela degraduje tvuj prispevek. Navic vsechny kterym se tyto hry libi nazyvas debily,coz na verohodnosti tvemu prispevku taky neprida. Spise jako hrac ze stary skoly tu vypadas jako male dite. Tak to aspon vidim ja.
    A mimochodem-ja mam rad Zaklinace(podle me RPG s nejdospelejsim pribehem poslednich let. A tim rozhodne nemyslim erotiku) i Skyrim. (BF3 jsem nehral)
  • Ámen.
  • nemůžu si pomoct, jsem ze starý školy a současný hry mě neoslovujou. Skyrim, ačkoliv se těšim na amatérské mody mě oslovil a pobavil. Nevěřím, že jsem 1% komu se hra líbí. Ti co tu nadávaj si můžou stěžovat třebas blizzardu, že u SC2 je kampan jenom za terrany.

Osobně si myslím, že Zaklínač i BF3 atp. jsou hry pro debili, nemají žádnou hlubší myšlenku, zpracování ani výpravu (zážitek ze hry). Naproti tomu, když si pustim skyrim, baví mě se jen tak poflakovat světem, kochat se krásným světěm a důmyslnými dungeony / questy.

Nemá smysl koukat na + anebo -, co tu dostanu. každý auto, který jde do výroby má mouchy a ty se opraví až další seriovou výrobou. Nejdu s tupim davem, kterej je zmasturobanej PR reklamou (ME3, Diablo III....) a beru věci účelově. Nikdo nepřekonal BD2, NWN, Gothic 2, ale Skyrim se čestně řadí za ně.
  • Mě by zajímalo o čem tu spousta z vás pořád mluví.Hru sem dohrál na základní verzy a s žádným zásadním bugem sem se nesetkal.Tak co tu furt pindáte?Já si myslím že spousta z vás se s tím nesmíří že ta hra je prostě skvělá a tečka.
  • No, ten co umí lézt po zdech ze Skyrimu. Spiderhorse. *1*
  • Ono to bohužel není jen na PC, ale je to i na konzolích... ;) Btw. Argument, že každej má postavený PC jinak? Mno dobře aspoň si mě pobavil. :) A nebylo to srovnání ale metonymie...
  • misto toho aby se stezoval, ze zaplatil za neco co nedostal ;) ... nojo .. ta nase povaha lidska ..
  • Díky moc za rady... Já netušil, že je toho takové obludné množství! *8* No, alespoň máš na co koukat do konce života *2* A já třeba jednou taky, až mě hudba vážným způsobem omrzí *4*
  • Ringwraith
    Hmm, no jo. To máš těžký. Anime je opravdu ve všech žánrech a nedá se vybrat nic moc jako jeden "reprezentant". Já už jsem si vypěstoval určitou "taste", ale tu má každý jinou.

Začínal jsem na satelitní TV, kdy se anime vysílalo pozdě v noci a já se díval prostě na všechno, co pouštěli, protože k ničemu dalšímu jsem se nedostal. Třeba i na Gravitation. Ale jen asi dva díly.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Gravitation_%28manga%29

V dnešní době je to tak, že před každou sezónou si projdu guide.
    Ta pro tuto sezónu vypadá takto:
    http://neregate.com/blog/wp-content/uploads/2011/11/neregate.com-Winter-2011-2012-Anime-v4.png
    Na začátek vyberu absolutní pecky na první pohled (Nisemonogatari) a pokračování věci, co jsem už sledoval (Zero no Tsukaima F) a pak od zbytku věcí zkouknu tak jednu-dvě epizody a podle nich se rozhodnu, co sleduju dál a co ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit