Přejít na výpis diskuzí
Co přinese patch verze 1.4 pro Elder Scrolls V: Skyrim
21.1.2012 | levis
227 příspěvků
-
Je běžné, že pokud člověk za něco zaplatí, má tendenci ono zboží obhajovat, aby ospravedlnil svůj nákup... *4*
-
Alík ještě existuje?
V roce 2001 jsem tam řádil na školních PC.
Jó, to byly časy. Poprvé na netu. -
Nestačím se divit, jak tu někteří tak úzkostlivě bojujou s větrnými mlýny. Ty kdo tu řeknou něco jako, že Skyrim neměl vyjít v tomhle stavu mají hned kopu mínusů a ještě jim tam někdo hodí takovej hlod jako že se to dalo dohrát takže to je vlastně v pořádku.
Proč si tu NĚKTEŘÍ nechtějí přiznat, že tenhle polotovar dostává na pr**l a ty "milosrdné patche" ho občas víc poškodí než mu pomůžou.
Trochu mi příde jako si koupit auto, který nejde nastartovat a jediný, co můžete dělat je tlačit ho do kopce a z kopce se svízt. Ale když někdo řekne tohle auto je šunt tak mu tvrdit: Ne to je úžasný auto protože sice nejezdí a nefunguje jak by mělo ALE je taaaak pohodlný a je v něm tolik blbin, že to plně vynahradí tenhle "malej nedostatek". -
Ja mám bojovníka lvl60 v deadrickej zbroji a tí barbari z vysočiny, čo majú namiesto srdca ten kvet, ma dokážu zabiť na tri rany. Samozrejme pokiaľ sa nebránim so štítom. Obtiažnosť mám predposlednú.
-
plnou pálku. tehdejší
-
Ani ta Companion ("válečníci") linie není zrovna vrchol scénáristického umu. Já doufám, že vydají nějaké pěkné, velké DLC které do Skyrimu vloží nějaký propracovaný a dlouhý quest pro nás, plechovkáře.
-
1299:)
-
To si piš na dětské stránky typu Alík, šašku.....
-
Mám amd a nějaký zvlášt problémy jsem neměl.Netvrdím že tam bugy nejsou,ale nenarazil jsem zatím na nic s čím bych si neporadil.Hra se mi postupně patchovala ze steamu a já osobně nenarazil na nic co by vyloženěn nešlo dokončit.Mimochodem,nemalý procento bugů vzniká také mezi židlí a klávesnicí a o pirátech se ani zmiňovat nehodlám.
-
ok,ale jestli to nebude pravda,tak sem sám napíšeš že si trotl ju.
-
Kto si tento príspevok prečíta, ten do 7 dní UMRIE!
-
A kolik tenkrat stal Fallout 2?
-
Obtiznost je na max, takze pokud tam neni nejaka tajna, tak neni co zvedat :)
-
ďalší taký ktorého doma neučili čítať... nič také som nepovedal... fakt dmnce...
-
Chováš se jak naprostý *****. Jen ***** tvého kalibru dokáže ostatním tvrdit že v jejich hře bugy nejsou protože ty žádné nemáš...
-
No vidíš a mě zase vadilo, že jsem od 35 lvl začínal být podstatně smrtelnější kvůli level scalingu.
-
Akaaaa škoda môžem ti dať iba jedno plusko !!! *14*
-
tak si říkám :) na jedné straně hra s vyladěným systémem a světem a pár bugy a na druhé tupá, zbugovaná a absolutně nevyvážená šílenost
-
Zvedni si obtiznost... Byl jsem na tom dost podobne a todle me opet vratilo do hry. Pak ti v lecjakym dungeonu daji silnejsi monstra opet zabrat.
-
Vic, nez jakykoli bug me stve, ze tak od 35. levelu jsem temer nesmrtelny :(