Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JJ, vacsina z vas tu hru akurat upiratila na pc, preto tu tak casto hovorite, ze ziadne bugy nevidite a ze na ZAKLADNEJ VERZII ich nejak vela nie je...Ved preto ste ich aj nepostrehli, lebo pirati asi zabudli vydat patche pre vasu chudobnu pc platformu.
  • Hairy_Ass
    Já prošel všechny dějový linie kromě cechu zlodějů a jedinej bug na který jsem narazil byl 2x vypnutí zvuku u rozhovorů (což jsem zachránil radou ze skyrim nexus) a pár dní po vydání jsem byl mezi těmi nebožáky, co jim hra každých pár hodin zamrzala (opět pomohl nexus a později patch).
  • Epic fail!
  • Nejsumtnější na tom je ten potenciál. Pamatuju si, jak sem něolikrát dohrál gothici a řek sem si ok, oblivion open rpg, zkusim to třeba to bude fajn. Chvilku jsem hrál a moje dojmy byli, soubojovej system supr, konečně zase jednou dobrej pocit z boje ala gothic, muzu sem vsim hejbat, denni rezim,otevrenej, svet,interakce ok, jenomze po par hodinach jsem zjistil, ze se to nikam vyrazne neposouvá a ze je to DESNE pibehove plitka a prazdna hra. Nahral jsem si i vsechny modifikace, ale proste to nebylo ono.

A to sami sem mel u Skyrimu. Ta hra proste nema dusi.
  • Vieš UJO nam to všetkym vysvetlil...a som rad že ma bugy...NA ty huju nech sa paaači... *2*
  • Není to výborná hra :-)
  • Waw, opat skvela ukazka logiky, neviem ako na tvojej verzii hry, ale na xboxovej to bol dost casty jav, ze po 1.2 patchy lietali draky dozadu a nemam screnny, nehram na pc ale na xboxe a stalo sa to aj kopu mojim dalsim znamym z Livka. Nemas bugy ty, nema ich nikto, prosim ta, pozri si aspon changelog tych updatov, aby si aspon videl, ako niektore pribehove questy nesli vyriesit a nemohol si sa posuvat v hre dalej...Nevies, neries.
  • Někteří bugy maj někteří ne, vsadím se že ti co je maj tak maj AMDčka.. Mě sero ty bugy v questech už jsem měl 3 v dějový línii, který mi znemožnili postup ve hraní a to jsem teprve na 20 urovni..
  • Jo je to prostě výborná hra :-)
  • Tos trochu nezvládl :)
  • Nejhorší je,že to lidi i přes to kupujou a recenzenti vychvalujou do nebes. Marketing zmákne všechno..
  • Mně v první řadě hlava nebere, co musí mít člověk v hlavě když jasně vidí, že na něj není nikdo zvědavý a přesto mávaje nad hlavou svobodou slova pořád leze ostatním na nervy.
    Kouzlo internetu. Takový člověk dojde jednou jedinkrát do hospody, kde rozdává ,,moudra", jednou dostane přes držku a je klid. Stejný člověk přijde na internet, považuje se za rebela a prudí a prudí.
  • JJ, nabili ma v CoD, uz som ti povedal, ze neraguj na mna, ked nemas co povedat, ked tebe nemiznu questy, neznamena, to, ze nemiznu ostatnym, Skyrim na Ps3 tiez nelaguje kazdemu, zalezi to od velkosti savu a teraz tu nebudim tvrdit, ze ja ten problem nemam a bla bla bla...
    A nezabudni si zas editovat prispevok, ked sa najprv zmozes na 3 slovnu trapnu reakciu a potom ked ti dojde, co si napisal, rychlo to vymazes a napises az 4 vetu...Si boss.
  • calwin
    tak mi teda sprav screen toho tvojho lietajúceho draka dozadu :D :D :D chalan toto som videl naposledy na youtube ale v hre som sa s tým nestretol...
    ostatne... ja tvoje komplexy liečiť nemienim takže hodne zdaru v tom tvojom boji :D... zastávam sa hry iba tam kde píšu buď blbosti alebo sú to trollovia ako ty čo ma svojou dementnou reakciou dokážu vytočiť... ano a oháňaj sa IQ to ti isto pomôže
  • ...hej, len nas ešte nechytili...
  • Tím že běží přes celý dungeon myslíš že běží tou jednou šíleně dlouhou chodbou kde jsou max 3 odbočky za 10km? Moc náročné...
  • To mělo jít níže...
  • Jediny, kto tu place si ty, lebo mas potrebu reagovat na pomaly kazdy negativny prispevok a bugoch...Zrejme musis byt na tej hre dost zavisly, ked mas tu potrebu sa jej vehementne zastavat.

Ked nemas povedat co k veci, tak sa zdrz reakcie, alebo si chod zahrat skyrimcek, ked si ziadny bug nepostrehol, ty pablb, ked ti nevadili ani draky lietajuce dozadu ci to, ze tazka zbroj bola znegovana jednym buglym patchom tak, ze lepsie bolo mat lahku, tak tu nevypisuj blbosti o tom, ako si nepostrehol ziadny bug, lebo nemas zjavne ani IQ na to, aby si postrehol chyby v hernych mechaniznomch, pre ludi, ako si ty, tu je CoD a BF.
  • Všichni jsme zde přece pacienti, pan Rybka osobně to posvětil!.
  • V Gothicu by si byl nemile překvapen, i v jedničce, orkové uměli nejenom skákat ale dokázali se vypořádat i se složitější překážkou. Nemluvě o goblinech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší