Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenže on nezdrhnul... On odletěl, chápeš? Pokaždé odletěl s tím, že se jeho podobizna rozmázla na obrazovce při onom odletu. *1*
  • Asi tak stejný jako v sérii Gothic a Risen... Nic extra - ale stačí to :-)
  • Že se bavite s tim pacientem lol, nic nehral, jenom se tady vytlemuje a rehta jak ho tady baštite-čistej pošššuk. Dokavaď sem budou chodit tydle vocasi, ja nemam duvod k registraci.
    Kritizovat cizi praci, jo to už je borectvi a ješte se s tim zviditelnovat, ne nic neni dobry, nebo kone kone lezou po sklalach a hra je prišerne zabugovana a furt dokola -seš ubohej slintal...
  • lol ty jsi kkt *1*
  • Nikoliv, to je prosty fakt, ktery ses jednou musel dozvedet. Bezny, prumerne intelgentni clovek s prumernou davkou stesti, to co potkas ty nepotka, takze tak to je. Ale bud v klidu, honit muzes cely zivot a na zbytek se vyser...
  • A za dvanácté za 11té je správně.
  • LOL, tak to je kvalitní názor! *1*
  • nechapu proc sem porad cpou ty trapne clanky o wowku, zaprve je to silene neaktualni tedka psat o nejakym meste, za dalsi to nikdo nehraje a za treti je wowko blbost a za ctvrte to na takovejdle web vubec nepatri a za pate to vedej a proto k tomu ani radeji neotevrou diskuzi a za seste si kazdej muze vschno o wowku najit na wowwiki a za sedme je wowko trapna hra a za osme: ano hral jsem wowko takze za devate vim ze je to blbost a za desate proc jsem to teda hral kdyz je to blbost a za jedenacte protoze jsem proste blbej a delam blbosti
  • Tak teď jsi mi to nandal, kémo! *5*
  • Kůň ti zdrhne když z něj slezeš pokud jsi ho ukradl. *7* Pokud si ho koupíš tak sice tvrdne na jednom místě jak trubec a ty si musíš zapamatovat kde je, ale když použiješ Fast Travel tak se portne i s tebou.
  • Ano, ses proste ultrakokot a ultralooser zabaleny v jednom slizkem balicku zoufalstvi a kretenismu.
  • Veskoslav
    Tak hra má své mouchy, ale od dob Oblivionu je to 100krát lepší. Sice vidět draka, co přede mnou couvá, tak to sice hrdinovi zvýší sebevědomí, ale na sestřelení je to katastrofa:-D
  • Jinak to video je překvapivě dobré, díky za něj!
  • LOL *1*
  • S těmi titulky jsem hledal řešení, ale v té době se nejspíš ještě nevědělo, neb jsem našel jen nějakou jednu diskuzi na to téma s třemi příspěvky, kde se vyřešilo kulové... No ale ruku na srdce, nehrál bych to dál ani tak, protože ten svět je prostě strašně prázdný.
  • Ringwraith
    Hmm, titulky řeší rozbalení jednoho z esp souborů, ale to je nepraktické a navíc tam taková hloupá chyba vůbec neměla být.

A začátek Skyrimu si pěkně podali v Extra Credits:
    http://penny-arcade.com/patv/episode/skyrims-opening
  • Já jsem ho "jen tak" neodmítl... Připadal mi graficky přebarvičkovaný a přeblurovaný, navíc hrozně konzoloidní už z trailerů, takže se mi nelíbíl (v porovnání s Oblivionem). Na popud haterů jsem si to však stáhl a zkusil dvakrát zahrát.

Konzoloidní ovládání "předčilo" veškerá moje očekávání a velmi mě odrazovalo už od začátku (hraní na xbox gamepadu nastřídačku s klávesnicí a myší, obojí naprd). Úvodní část hry rovněž nenadchla (hledání cesty na svobodu při útěku před drakem). Po půl hodině hned v prvním městě mi začaly titulky u rozhovorů běhat tak rychle, že to bylo nečitelné, což s mým ztlumeným zvukem je docela problém (záhadně to však zezačátku hry fungovalo bez obtíží). Když mi posléze ještě odlétával kůň někam do háje pokaždé, když jsem z něj sesedl, tak to už byl vrchol všeho... Nehledě na to, že ovládání koně je hrůza a děs.

Jinak svět Skyrimu je hrozně plytký a prázdný, nemá to žádnou atmosféru... V tomhle je Gothic úplně jinde.
  • Ringwraith
    Aha no jo.

Ono je dneska standard vydal hru v nehotovým stavu a dokončit si ji až později.
  • v poslední době?
  • tohle je fakt jen pokus o idiocký flame a nic jiného. sám víš, že prostě lžeš a nebo minimálně strašně přeháníš.

Jaká prealfa verze? Víš, co to vůbec znamená?

Skyrim je na tom ve srovnání s jinýma hrama ještě docela dobře. Na 10/10 fakt není (dal jsem 8/10), ale úplná srajda to prostě není a být nemůže. Kdo má rád tenhle žánr, nemůže prostě SKyrim jen tak odmítnout. Teda pokud není naprosto zaujatý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit