Přejít na výpis diskuzí
Co přinese patch verze 1.4 pro Elder Scrolls V: Skyrim
21.1.2012 | levis
227 příspěvků
-
Já si počkám na goty se všema dlc. Tam už bude snad většina věcí v jejich enginu vychytaná. Ale už tu bude jednoznačná jistota, že už další patch nepřijde.
-
Kdyby ta pre-alfa verze, kterou se Bethesda opovážila vydat s velkou pompou jako finální produkt, nedostávala všude desítky jak na běžícím pásu, nikdo by neřekl ani popel. *4*
-
jasně, hlavně že mě nezřídka ženou nepřátelé přec celý dungeon, dokud mě nedostanou.
neříkám, že se nepřítel někdy nezasekne, ale vy to prostě přeháníte. -
to se mi stává jen velmi málo. většinou si pro mě enemy pěkně příjde a je jedno, kde stojím.
-
jeste nez jsem do tehle diskuse vlezl, vedel jsem ze tu najdu aspon jednoho troubu, co bude kafrat na to ze se Bethesda stara o svoji komunitu, vydava patche a podporuje moddery aby si mohli jejich hru pretvorit ke sve predstave dokonalosti. Nekteri nezklamali ;)
-
No k nějakému hlubšímu rozboru by bylo třeba si definovat, co vlastně znamená slovo "kamarád"... V dnešní pseudosociální-fejsbůk době už je přítelem i ten, koho jsem v životě neviděl, takže si nedovedu představit, jakou hodnotu pro lidi slova jako "známý", "kamarád" či "přítel" doopravdy mají.
V každém případě tě uklidním - mám kolem sebe přesně tolik lidí, kolik potřebuju ke svému štěstí... Jestli je jich hodně či málo, to už nechám bez komentáře - nějací by se však jistojistě našli. *4* -
Nelži. Žádné kamarády ani kamarádky nemáš.
-
aha... neviem teda aké voloviny ty berieš ako bugy... pre mňa bug znamená nejaký zádrhel vďaka ktorému sa nemôžem v hre pohnúť ďalej... nemôžem splniť quest... si myslíš že keď si videl videá s bugmi tak že sa v hre s nimi stretneš dokiaľ ich cielene nevyhľadávaš? ja som na žiaden bug nenarazil a v tom prípade si asi "vul" ty...
-
No a v tom je krása Skyrimu.
Kdyby měli bugy všichni, tak je to nuda. Kdyby nikdo, tak taky.
No a tak si Todd řekl:
http://www.fybertech.com/4get/13026588912427.jpg
A výsledek vidíš sám. -
To, co je v tom minikomixu, jsem přesně zažil u kamarádky, která to hrála! *1*
-
Ne, NPC chodí buďto po předem naskriptované cestě vývojářem a nebo přímočarou cestou k Tobě, no a když jim něco stojí v cestě, no hold smůla.
-
Jestli jsem za něco Skyrimu vděčný, tak právě za to, že mě svými bugy nenechal pokračovat v dějové linii už po půl hodině a měl jsem klid! *1*
Teda vlastně neměl - rozehrál jsem tu hru znova, abych zjistil, jestli to nebyla náhoda... A nebyla. -
Hergot co maj všichni s těma bugama? Hraju to vanilla od začátku, jsem na lvlu 32 a ještě jsem nepotkal JEDEN JEDINEJ bug.
-
Mno vypadá to slibně, počkám si ještě na patch 1.7 a zase to rozehraju. Do té doby nemám zájem hrát takovou zabugovanou s*ačku která mi nedovolila ani pokračovat v hlavní dějové linii...
-
Kraviny tu pises ty, staci se schovat za sutr a NPC jen stoji a cumi na tebe a snazi se pres ten sutr k tobe doskakat. Zasekavani potvor funguje v cely serii odjakziva, a dycky takhle slo hned na zacatku uzdibat i nesilnejsi enemaky co se daj potkat.
-
Takze Skyrim je tvoje prvni hra?
-
já se s moc bugama teda nesetkal. Vlastně zatím ani s jedním. Hraju jen základní verzi.
-
V tom pripade ses hodne nenarocna osoba, protoze neco tak zabugovanyho uz sem hodne dlouho nevidel.
-
základní verze je úplně v pohodě. ještě jsem nenarazil na nějaký hodně závažný bug. rozhodně je skyrim na tom lépe jak třeba Oblivion, Gothic 3 atd.
-
V tom pripade ses vul, protoze neco tak zabugovanyho uz sem hodne dlouho nevidel.