Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni jsme zde přece pacienti, pan Rybka osobně to posvětil!
  • Nech je cítit se důležitě, oni dobře ví proč tam ty diskuze nejsou :-D však to ještě tak před pěti "články" bylo povolené.
  • ...ďalši pacient...
  • Ringwraith
    Vrať se k CoDu.
  • calwin
    no a už si sa vyplakal?
    V ŽIVOTE mi žiadny z questov nezmizol... ak ťa štvú nejaké chyby v tom prípade to je vec názoru ale nemyslím si že zrovna MY za to môžeme... tak si vyprosím to urážanie na margo "hlupych blbých lam"... podľa mňa ti v tom CODku naložili a teraz si liečiš komplex... tak to KU*A nekupuj keď si dobre vedel ako to dopadne... tebe asi slovo spotrebitel povie velké ...
  • Ja jenom vidim tady ten jeho vytlemeny xicht, a vopouštim diskusi, ale kurňa človek si tady xe prečist diskusi o svi oblibene hre, a von tady Kri*l diskusni, a hned je po nalade a du delat neco jinyho... *1*
  • Mohol by som sa tu s niekym hadat, ci ta hra zabugovana nie je, alebo je, staci sa pozriet na fora, mile blbe deticke, koko tam je ludi, co maju problemy, a je jedno, o aku platformu ide a pochybujem.

Jedno je fakt, a to to, ze ta hra je zabugovana a zle optimalizovana, proste je to akurat velky vtip na to ako to vyzera a ako to ide..Ako kazda hra od bethesdy.

Mne osobne samo odseba miznu prijate questy, hru musim vzdy niekolkokrat loadovat, aby mi ich vsetky nacitalo spravne..Nemam sa tu chut rozpisovat o dalsich bugoch, ako nefunguju jednotlive bonusy, skilly, kuzla, za urcitych okolnosti, ako sa zneguju patch od patchu, staci si pozrriet oficialne fora a staznosti ludi, za to, ze vy ste blbe hlupe lamy, ktore hraju RPG hru ako CoD a nevidite bugy, lebo vam hra nespadne a nenapise error, neznamena, ze tam ziadnie nie su...Kazda hra od bethesdy, ci Falout seria ci Elder scrolls, maju vzdy tie iste problemy pri vydani a vzdy ten isty priechod...Par ich opravia, vydaju par dlc a na hru sa vyseru...Pravdaze, este sa ospravedlnia, ako ich to mrzi, ze vydali produkt v takom stave, v akom ho vydali a nabuduce sa to uz nestane...Ospravedlnovacky a klanacky, ze sa to uz nestane boli aj pri Fallout3, F NV atd..
  • No ne? No ne. *3*
  • no ted mastim skyrim a musim rict , ze je to hrozna droga, uz abych ty questy vsechny dokoncil, takhle dlouho jsem snad jeste u zadny hry nevytuhnul.
  • smejki
    Blbými questy trpí všechny bethesdí hry
    Třeba guilda zlodějů je taky pošušňáníčko. Pětidílný rozbor jeho zhovadilosti here:
    http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=14422
    http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=14425
    http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=14411
    http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=14458
    http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=14464

ty lapsy jsou až neuvěřitelné.
  • Video pěkné ale nemluví tak trochu k věci.
    Opening k FPS a openworld RPG musí být diametrálně rozdílný, už jen z toho důvodu, že FPS je hra na několik hodin, Skyrim an několik desítek hodin. Pokud by byla prezentace úvodu úchvatná jako v CODMW, pak by neměli co moc ukazovat vývojáří v dalších fází hry...Dejme si ruku an srdce MW měl skvělý začátek a skvělý konec, vše mezi bylo plytké a moc "hrdinské". Kdežto Skyrim ukazuje vše po kouskách.

Analogicky to řeknu jinak: Kdyby do vás ve škole hned první den nalili moudrost lidstva, tak už tam nemusíte chodit, či by jste se tam nehorázně nudili. Skyrim je skvělá hra, a ty bugy k tomu patří, nebo snad znáte jinou hru s otevřeným světem, s komplexními mechanismy, která by byla bez chyb? Já Bethesdě budy odpouštím a jsem rád, že vyšla hra, kde můžu strávit 10tky hodina stále se budu královsky bavit....Což například u COD nejde, jelikož MP je stále o tom samé:)
  • Už jsem nad tím taky uvažoval v příspěvcích... Byla by to paráda a myslím že redundance by se markantně zmenšila
  • Hairy_Ass
    Jo, hlavně nechápu proč u toho není povolená diskuse, protože bych jim tam napsal, že mě vážně nezajímá každá blbost, co se stala ve WoW. Když už, tak ať udělají nějakou syntézu všech zajímavostí a ve stručnosti to sem pošlou, ale tyhle obsáhlý studie o tom, co měl Thrall v pátek k obědu jsou vážně o ničem. *5*
  • Paulcz
    Jestli to ještě někdo hraje tak doporučuju veleinteligentní quest dobytí pevnosti Kastav :) questaři v Bethesdě nejšpíše prodělali lobotomii
  • ty ten svuj skyrim nazor musis sirit snad i v pekarne kdyz jdes pro roliky / mame kdyz ti rika at prestanes tloustnout u toho pocitace / sefovi kdyz ti rika at makas misto zaplavovani chatu svejma napadama/ ... no ne?

jinak je dost pravdepodobny, ze vetsina tvych vytek, za tu dobu cos s tim zacal, si navzajem silne protireci
  • Podnět pro redakci/programátory: nešlo by přidat možnost schovat příspěvky uživatelů, které si zvolím? V každé diskuzi s trolem.diskuznim se dá demence přehazovat vidlema, tak že bych prostě jeho výplody přeskočil...
  • Paulcz
    erm.. ani světlušku ?
  • Harshday
    Ano je to zbytečné o tom psát, když se stejně od wowka neutrhnou, natož číst něco na webu. *1*
  • Další internetový uživatel se svými nezpochybnitelnými fakty a pravdou... *6*
  • Nech ho hňupa *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší