Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to. praseek - vystihl jsi to naprosto perfektne, lepe to ani napsat nejde, jenomze to co jsi zde napsal, vetsina tech WoW ignorantu nedokaze pochopit a neustale budou na vsech ostatnich forech spamovat jak nejen SW stoji za ... schvlane si zajdi na wowfan a podobne stranky a procti si par "diskuzi" jestli se to da vubec nazvat diskuze.
    Kriklouni z WoW neumeji, lepe receno nechteji pochopit, ze ta jejich hra uz je jen svym stinem kdys slavneho jmena Warcraft, hra se pomalu a jiste potapi jako slavny Titanic jenze roli ledovce jsou zde urvane deti na WoW forech a samo Blizzard u kormidla, ktery na ty narky slysi. Ty jejich milionove acc kteryma se neustale ohaneji zacinaji mit trhliny odliv je patricny hra je delana pro deti 5+ viz LFR atd mohl bych pokracovat. ALe stejne by to nemelo smysl.

Jak nekdo napsal nejhorsi je srazka s volem a to je na "diskuzich"obzvlaste okolo komunity WoW videt dnes a denne.
    • Ellendway
      Kirre, ty stále nedokážeš akceptovat, že většina věcí (od čtyř lidí, co na WoWfanu křičí) jsou hráči s bohatou MMORPG historií a zkušenostmi. Opravdu si myslíš, že máme za cíl znemožnit hru jak se dá? Do hry jsem narval peníze a očekávám od ní, že mi bude servírováno to, za co si platím. Každý z nás musel dát tisíc korun za hru a většina z nás si také platila hru měsíčně.

Než něco zase inteligentního napíšeš počkej si na další čísla od akcionářů, jak se SWTOR daří. Protože jsem si jistý, že jak měl raketový start bude mít raketový dopad. A dopad to bude hodně tvrdý pokud budou vývojáři místo oprav bugů přidávat nové textury postavám.
    • praseek
      No, já si tedy nemyslím, že wow jde ke dnu. Myslíš, že lidi co tam jsou nějakých 5 let to zahodí? To asi ne. A s takovou fanouškovskou základnou? Hm, nevím nevím.

Trollové nemusí být hráči ničeho a všeho. To není o hře, to je o člověku. Někoho baví si o hrách pokecat, někoho baví lidi vytáčet a štvát proti sobě a vytvářet hádky a konflikty. To pak občas docela bere chuť se o něčem bavit na nějakém větším, nespecializovaném fóru
      • No dovolil bych si nesouhlasit ja hral do nedavna take WoW, hral jsem cca 4 roky a ver ,ze ubytek hracu byl alespon na nasem serveru patrny obzvlaste hracu s mozkem, kteri byli schopni raidovat hc, staci kouknout na guildy na serveru kdys, kdyz se rozpadla solidni guilda vznikly 2 nove a bylo si z ceho vybirat a dnes ? Bida a jeste jednou bida guildy je cim dale mene a nove jaksi neprichazeji, GuM lepsich guild, neustale nadavaji ze nejsou lidi.

No a to jde ruku v ruce s narocnosti WoW proto Blizz rozdava fialky na potkani vsem, aby jeste prilakal vice hracu (5+) a ono to nekde mozna i funguje ,kazdopadne ze timto zabiji celou hru, jiz nejak neresi a ver ze spousta lidi to zcela jiste znechuti a taktez WoW neprida ani strasne nudny stereotyp proste jiz nejde nic moc vymyslet tak se neustale oprasuje neco co tady jiz bylo a tak bych mohl pokracovat . Kdyz jsem s WoW zacinal bylo to podstatne jina hra a lidi se kteryma jsem zacinal jiz dnes ve hre nepotas.

A zadruhe rec cisel je jasna drive skoro 12 mega activnich acc dnes neco malo pres 9 mega a pocet klesa.
    • Kde prosim beres jistotu, ze jde o WoW kriklouny? Ja WoW v zivote nehral a hrat nehodlam. Na to, aby clovek videl marginalni chyby ve SWTOR nemusel ani jinou MMO hrat. Ale pokud hral, tim vic tech chyb vidi.
      • Vzdyt si poradne precti co se zde pise, stejne nicky, stejne komentare jako na wowforech, vzdyt je to porad dokola totez, je jich totiz hodne, tak jsou rozlezli na vsechna fora ostatnich her.

Jiste SWTOR ma chyby a spousta veci sem i osobne take nelibi, ale proto nebudu vsude kam vlezu tuhle hru jen spinit,navic to byly chyby, ktere mi jeste v nicim nezabranily pokracovat v hrani, jak napsal kolega praseek, hra je z prostredi SW ktery se mi zamlouva mnohem vice nez ohrani trpaslici, nebo nedej boze pandy :-)))
        Ale chapu, ze kazdemu se nemusi libit SW svet
  • Ještě to někdo hraje?
    • Po dolevlování nevypilované WOW :D
    • už ne :)
  • Přiznám se že pro mě SW:TOR nějak přestal být zajímavý. Zpočátku jsem ho hrál jako ďas a bil jsem se ale teď jsem si k tomu asi po 4 týdnech znova sednul a nějak nic. Poloprázdná guilda, opakující se nepřátelé a questy. Akorát ten příběh za postavu je furt zajímavý a proto ho hraju. No uvidíme jestli to ten 1.2 změní.
  • To ještě někdo hraje krom Smutného? *5*
    • Cahir
      Jeden nebo dva míče se najdou *5* ...
    • Bez hrat Skyrim a tahni kafrat nekam jinam
      • I like your style, mate!
    • miker17
      troll fail
  • Tak hlavne ze pridaj to guild banku. Takova fantasticka novinka zcela zmeni fungovani kazde guildy. Prekvapuje me, ze i v jinych hrach nemaji guild banky.
    • Realita je taková, že já si vždy ve WoWu vystačil sám a z guild banky sem vpodstatě nic nebral ani nedával (mimo itemů, které se na aukci nedali výhodně zpeněžit). Cenné věci sem vždy raději rozprodal, samozřejmě že sem hodil na gchat zda se někomu zrovna to či ono nehodí, když ne, do aukce s tím. Tenhleten gbank komunistickej systém je stejnak k ničemu, v 99% to končilo tak, že někdo potřeboval jen prachy na nějakej item co byl na AH, tak je dostal přímo (např ode mě) a bylo...

PS: To mi přijde jako ten nejmenší problém v SWTOR, že neni guild banka...
  • Reaguju jenom na zmínku o RIFTu, hraju ho už skoro rok a pořád mne baví. Jak vidno, jsou i tací.
    • praseek
      Ok. To je dobře. Aspoň je vidět, že i hry o kterých se už moc nemluví (po tom co to vyšlo) mají svou aktivní komunitu a žijí dál. Ono je možná lépe, že se o nich tolik nemluví - aspoň to nepřikrmuje trolly*4*
  • no jak tak ctu + dojmy znamych co to hrali, tak holt nejak bioware zapomnel na to ze vlastne dela mmo a misto toho udelal single player hru s moznosti nekolikanasobneho replaye
    • to sice ano jenže Singl (který mimochodem není nějak závratný) za který musíš platit a nepříliš záživný multiplayer jsou na dvě věci. Oceňuju snahu Bioware ano, určitě tudy cesta je ale není to dokonalé a s tím replay, když si uvědomíš že povolání druhé strany jsou přes kopírák a že budeš muset znovu 4x procházet a vybíjet stejné planety tak si rozmyslíš ten replay -_o
    • jj mas pravdu ale voni to samy rikaly ze to chtej udelat jako single player zamerenej spise na pribech a multiplayer ze budou vylepsovat postupne
  • Ahoj. Povodne som si chcel tu hru zadovazit hned na zaciatku. Som rad ze som to nespravil. Nie len vy tuna, ste s touto hrou nepokojny. Zial pravda je tak, ze velke mnozstvo ludi v zahranici toto presne pise. Tym velkym mnozstvom nemyslim par stoviek ludi. Ako tuna pisete a toho nazaru je bohuzial strasne vela ludi, ta hra mala mat uz vela veci dorobenych. Take veci o ktorych sa uz vseobecne vedelo, ze budu fungovat. Dokonca jeden clovek napisal nasledovne:

Hra na zaciatku super, ale neskorsie je jasne, ze sa jedna o jedlo, ktore jete, ale na vasu smolu este neni dovarene.

Sam som neveril co citam. *3*

Do hry investovali strasne peniaze? Tomu verim. Som ale nazoru, ze kolko do toho dali, nam nikdy nepovadia. Dovod? Akoby sa vam pacilo zistenie ze 75 percent prachov slo do reklamy, licencne prava, odvody pre Lucas Art atd.
  • http://bonusweb.idnes.cz/boj-world-of-warcraft-o-hrace-je-zoufaly-osmdesata-uroven-je-na-pozadani-1n3-/Magazin.aspx?c=A120307_185645_bw-novinky_anb a tak konci wow a zacina konecne SW
    • njn tose dalo cekat uz nemuzou nabidnout nic noveho tak max Pandu asi se koukali na kunfu pandu 2 *4*
  • Anarcha
    No tak jsem si to tady pročetl je úsměvné jaké úsilí vyvíjejí někteří jedinci , aby v diskuzi k článku o updatu SW rozjeli debatu na téma proč je Wow lepši než SW a naopak. Jste fakt komici.
    Jediné k čemu bych se asi vyjádřil je , že kdosi tady zmiňoval , že je rád , že do hry nešel (což je jeho věc) z důvodu toho , že na fórech a to i zahraničních lidi psali , že se hrou končej. To si jako vážně někdo myslí , že je to irelevantní měřítko úspěšnosti pokud ano je naivní.Když je člověk nasranej tak to vykřičí do celého světa , ale pokud je hráč spokojeny nemá většinou důvod to dávat nějak extra na odiv tudíž tenhle postoj je poněkud mimo.
    • Je to relevantni.
      Kdyz nekdo napise ze konci protoze expeni je nudny, engine nemusi jet uplne plynule, ovladani ma odezvu atd. tak do toho nepujdu, jsem pvp hrac, mam rad expeni a plynuly hrani.

Kdyz napise ze hra je ok, ale endgame pve content je nudnej tak je mi to jedno protoze jsem pvp hrac atd.
      • praseek
        Informace z druhé ruky nikdy nebudou mít stejnou váhu jako osobní zkušenost, ne? *5*
        • Nebudou, ale zkusenost me v tomhle pripade stala litr. Takze priste budu opatrnejsi.
        • Ringwraith
          Ne.

Ale přesto všichni vývojáři touží po vysokém metascore, po kladných recenzích a kladných reakcích na komunitních stránkách. Čímpak to bude?
          • praseek
            No, asi tím, aby nebyly slyšet jen hlasy haterů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit