Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já si nejsem jistej, ta hra má furt šanci, ale možná už je pozdě. Plno věcí mělo být hned při vydání a některé neměly být vůbec. Když vezmu že nejde macrovat, což mi přijde jako setsakramentskej fail, abych měl skoro 4 bary prošpikovaný abilitama, k tomu žádnej stealth bar, katastrofální healování (holt bez macros). Naprosto kreténskej TAB, kterej tabuje všechny kolem jen ne toho koho chcete.

A co mě nejvíc zklamalo - systém class, kecy typu macra nebudou protože ToR neni kopie WoWu apd. neberu, kopie WoWu to je, to mi nevadí, ale to že je bez inovací už ano (žádnou zásadní inovaci nemá). Např. k povoláním (to zní hrozně) - vyberu si Imperial Agenta, proč se ala sakra musim rozhodnout mezi sniperem a operativem, proč jednoduše nemám pořádně rozvětvenej skill tree a když vim že budu chtít stealth, tak si prostě vyberu větev která má stealth, prostě aby si člověk udělal postavu podle sebe - př. chci odstřelovat ale chci mít nějakou tu healovací abilitu, proč né, ale kvůli investovaným bodům do healingu, budu ochuzen zase o něco málo skillů pro snipera. Tohle mě zklamalo...

PS: Jinak hra mě ještě zatim pořád baví... Ale spíš mě je trochu líto, že tahle hra měla šanci jako jediná konkurovat WoWu, což by Blizzard pořádně nakoplo a Bioware taky a museli by se setsakra snažit aby si udželi hráče = epic victory pro nás hráče, no fantazie bylo už dost...

Holt Bioware to řádně pokáleli...
  • Ringwraith
    Tak vidím, že se názory na hru za nějakou dobu celkem dost změnily.

Asi by to chtělo počkat až vyjde patch 1.2, chvilku si zahrát a pak napsat nějaký reakční článek. Pán Smutný, ujmete se toho?

Jinak musím říct, že Legacy systém je dobrý nápad od Bioware. Využívá totiž toho jak je hra koncipována - jako singleplayer dobrodružství. A tento systém by mohl pomoci některé lidi přesvědčit, ať hrají víc altů.
    • sankuri
      Sry ale Legacy je presne to co by tam byt nemelo. Tedy pokud by zrusili mesicni poplatky za singleplayer tak at si to tam daj nemam namitek. Takto je to jen dalsi hrebicek do rakve s napisem mmo
    • Cahir
      Ale nezměnily, napliváno bylo u článků ohledně swtoru vždycky. *3* Venku je hezky, začíná jaro, a tak se nálada spousty lidí mění ve smyslu: "Žij a nech žít."
      • Ringwraith
        Napliváno?

V této diskuzi je naprostá většina komentářů podaná slušně a pouze popisuje svůj názor na hru.

I když se tyto názory neslučují s tvým, tak bych je neoznačoval za "napliváno".
        • Ellendway
          A bohužel najdeš pod těmito komentáři právě obránce SWTOR, kteří načínají plivat na ostatní lidi, kteří napsali něco, co není pěkné.
      • sankuri
        Ehm hrac ktery prestane hrat protoze je venku slunicko za moc nestoji:-D
        • Mas pravdu byt zavrety furt to je vyhra.
    • sankuri
      Myslim ze presne o to BioWare jde.. Aby si lidi zaplatili dalsi mesic
      • Ringwraith
        Ale samozřejmě.

A jak vidíš, tak za tímto účelem zvládli využít specifik své hry.
  • SkillJam
    Pokud někdo máte možnost postrádat jedno Friends Trial, tak bych si hru rád vyzkoušel. Když tak slavomir.jancar@gmail.com Díky moc!
  • SW velka bublina ktera splaskne tak rychle jak se nafoukla :). Se divim ze to jeste neni F2P
  • No já měl spíš namysli addony, které ti ukážou jakou má kdo v partě dmg, addony které ti ukážou jaký máš vlastně miss rate apod. Nemluvím o něčem, co by ve hře něco dělalo za mě.....
    • Kdyz nemas combatlo,g tezko muzes mit adony na mereni dps . Nicmene combatlog se chysta do nejakoveho patche jestli to bude 1.2 netusim
  • Pete.palis
    "Friends trial" neboli program, v jehož rámci si vaši přátelé budou moci vyzkoušet hru zcela zdarma po dobu sedmi dní.......aneb nalákat další platící ovečky..muheeee hee *16*
    • Trialy jsou na vetsinu mmo. Takovy demo. Prusvih je ale spis v tom ze vetsina nedostatku vynikne spis az po delsim hrani.
      • A?
        • Sorry - to bylo pro kapitána Obvijóze seshora...
  • No ale vazne by mne zajimalo, kde jsou lide jako Vrook, Huhi a dalsi, co mne tu pred mesicem za moje nazory na to, jake SWTOR je (a ktere dle dnesnich prispevku sdili vetsina) sproste nadavali do debilu a jinych. Tak kluci, vylezte a pochlubte se.
    • Shaker
      Porad plati, ze clovek, co to nehral ma ho*no co kecat do toho, jaka ta hra je. Hlody od takovych lidi by nikdo brat vazne nemel.
    • Jsou ve hře a nemají čas si tu cintat játra. *3*
      • Jsou ve hre pri downtimu? *1*
    • Cahir
      Ne každej má čas vysedávat 24/7 na fórech. *3* A ne každého baví vést boj s větnými mlýny, je to strašná ztráta energie, navíc bez smysluplného cíle - 90% lidí sem chodí s tím, že svůj názor protlačí za každou cenu a jsou tak hluší vůči jakýmkoliv argumentům. Proto ty diskuze vypadají tak, jak vypadají - každej má svojí pravdu a dokola opakuje ty samý žvásty. Jak to tady tak čtu, mám silnej pocit deja vu, takže předpokládám, že Vrook a podobní na tyhle dokola omílané kecy nemají žaludek.

Takže gratuluji těm, kteří rozpoutávají flame na každé diskuzi - holt patříte mezi "odolné" diskutéry. *3*
      • Já už to vzdal hned po pátém či šestém kole *1*
    • sankuri
      To by mne taky zajimalo
  • ja to hraju uz mam assaina 50 pvp 1 gear a tet hraju za warra flaspointy super sem tank takze se nenudim a tosem bejvalej hrac wow ktere sem hral 4 roky a vubec semy nestejska po wow aspon mam jistotu zesetam neobevi panda jako chystaj k wowXD
    • Vy zas asi neumíte číst.V minulým postu jasně psal že není čech.Vaše příspěvky např. na ang. forech by asi taky nebyli žádnej zázrak.
      • Jestli mu to věříš, tak jsi hodně naivní
    • nerozumet jazyku tveho kmene *8*
    • A hráčům WOW se nestýská po tvém projevu :D
    • To je moc toto *1*
    • To delas naschval, nebo fakt takhle pises?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit