Přejít na výpis diskuzí
Co se chystá do budoucna v SW: The Old Republic
15.12.2011 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
parada tahle zprava mi udelala radost :)
-
hrál jsem chvíli betu a angličtina se mi tam nezdála moc hard :) a to se pokládám pouze za průměrnýho angličtináře ;) každopádně jestli chceš poradit co si koupit za mmorpg tak já osobně teď čekám až vyjde GW2 :) Máš tam příběh takže se vyplatí číst dialogy a hlavně nemusíš platit měsíční poplatky aby jsi to mohl hrát :) Plus si k tomu přičti že GW2 obsahuje spoustu netradičních nápadů (jestli to bude fail nebo grandiózní úspěch se teprve uvidí ale já spíš věřim tomu úspěchu ;) Ale jestli si chceš vybrat jen z WoW či SWToRu, tak určitě SWToR :)
-
Poradil by někdo nějaké dobré MMO, které je v češtině ?
-
no vzhledem k tomu, ze battlechest stoji asi ctvrtinu toho co swtor...tak je to urcite levnejsi varianta :), navic se vsichni pubertalne nevyboureni hraci presouvaji na swtor.. mohlo by to byt docela klidny hrani WoWka... Ja bych vybral swtor kvuli pribehu...
-
Co se vizualni stranky tyce,tak jsem cekal trochu temnejsi pojeti a ne tuhle pastelkovou paletu barev.
Hru jsem nehral,takze jinak nemuzu soudit,snad jedine podle gameplay videii,kde to na me pusobi jako wow ve vesmiru.
Cekal jsem od toho trochu neco jineho,ale jak rikam,nehral jsem. -
Ahoj,
mám na vás prosbu hlavně na lidi, kteří se v MMORPG vyznají. Chtěl bych začít hrát nějaké MMO a nevím, jaké si mám koupit, jestli WoW či SWToR. Nejen, že si chci zahrát, ale také se již naučit angličtinu, přes hry jsem něco pochytal a teď se jí učím na VOŠ. S WoW mám zkušenosti, ale bojím se, že má již hodně datadisků a musel bych si je časem kupovat. U SWToR se zas bojím, že tato hra bude velice složitá na překlad a já bych z toho nic neměl a musel bych se stále ptát. Proto prosím, pomůžete mi se nelehkým rozhodováním.
Dík váš Worilord -
Priklanim se k tobe... Taky jsem hral tri vikendy BETU a ted uz pobiham v hunterem ve hre...
Kazdopadne myslim ze zatim je to nejzajimavejsi MMORPG, umi vtahnout do deje a jen tak nepustit ( hral jsem L2,WoW,Rift,LOTR:O,Star trek:O,Ultimu:O,Age of connan....) -
""První na seznamu jsou ale prý gildovní banky""-to ma byt jako co? U ackoveho MMORPG titulu by to snad mela byt samozrejmost.
-
Hrál jsem o třech víkendech betu a včera jsem dostal invite do Early Accessu...jako takhle...zatím asi nejlepší MMO, co jsem kdy hrál (hrál jsem Anarchy Online, Lineage 2, WoW, RF Online, DC Universe Online, Age Of Conan, Champions Online, APB...)
-
chces hodnoceni od lidi, ze kterych to 99% ani nehralo?
-
Jelikoz to v podstate stoji stejne jako jakakoliv jina single player hra, tak i kdyby jste se rozhodl nepokracovat, tak mate 30 dni zbavy v porovnani se single hrama, ktere kolikrat s tezi dosahuji jen par hodin hrani.. samozrejme najdou se i lepsi na par dni.. Po mesici jiz urcite budete vedet zda pokracovat.. Ja rikam jdete do toho.. *3*
-
Jaká je ta hra ?
libí = dobrá/nelíbí = špatná -
Uvidíme, s tím early accessem se jim to zatím moc nedaří, taky čekám.
-
Ty by jsi chtel tunelove MMORPG?Vetsi blabol jsem uz dlouho neslysel.
-
No třeba v lotru se mi líbilo že jsi po tutoriálovym povinnym questu (hadam že mi to trvalo tak 1 - 2 hodiny) mohl jit treba jako trpaslik do kraje a delat questy mezi hobitama. V lotru je vzdy pro urovne levlu nekolik lokaci, coz hlavne ze zacatku prida docela na atraktivite.
-
nekteri vi kam maji jit, jiny tam musi dovest tunel
-
Otevrene prostranstvi... Boze, dalsi blbecek. K cemu ti pomuze volne otevrene prostranstvi? Stejne ani nevis, kam mas jit a letas tam jak dem*nt -> kdyz mas otevrenou krajinu... Troll is obviously troll... Die in piece.
-
12.99 eur/mesic, jestli neco nezmenili
-
Ty koridory jsou hlavně na začátku v prvních levelech co vím, od vyšších levelů už je to hodně otevřený svět
-
no prave nejhure to skonci ze dojdes 50level a bb. Ja uz se moc tesim doufam ze o vikendu me tam uz pusti. Kdyz ne, tak ne no, pockam si =)