Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je spis cely baleni hajzlaku, alespon po 8, jenze oni z toho opravi tak jenom asi 1 ctverecek !!
  • the cake is a lie ..
  • uz opravili ten bug ze tam chyba akakolvek slubovana destrukcia a tym padom je hra prachsprosty prehypovany podvod ?
  • překopat ...Jak ?
  • Joo tak tenhle klučina si BF3 ani nemusí kupovat, tomu stačí, když jenom pomyslí na americké vojáky a už se z toho celý udělá *1*
  • Hahaha, ked si chudobny, mozno vtedy. Prestan citat ddworld.cz.

Epic fail buy je akurat ten sh.t Bulldozer.
  • No ty toho len naspamuješ okolo jednej hry *7*
  • gtx 560, i5 2500, ma nekdo s tim zkusenosti ? nekdo psal ze ma gtx560 a ze hraje na high detaily. budu si kupovat nove soucastky
  • H4wk
    agreed, toto vravim cely cas, v takmer vsetkych topikoch kde sa spomina BF3 a kde pisu hateri, ale nikto neveri... :)
  • HAWK: ale me vubec nejde o simulaci a pod. .. jen bych nahodil stizene podminky pri hrani na brichu aby kempovani nebylo tak prijemne (nic proti kemperum .. kazdy at si hraje jak chce)
  • H4wk
    dobre, ale BF sa nesnazi byt simulator. Bola je a bude to stale len arkada..
  • PROSÍM O POMOC : stáhl jsem z battlefield3.com origin ,nainstaloval ho , registroval se , ale nejde se mi prihlasit . vim ze heslo pisu spravne ,s tim ze jsem bez bety bych se smiril jenze problem je ze od te doby mi nejde prihlasit ani na muj ucet kdyz zapnu BFBC2 ,,,, proste pise Unable to log in ,,stalo se to presne v tu dobu co jsem stahl a nainstaloval origin ,,, poradí mi někdo co mám dělat ? doufam že nejde o hackera.... :((( MOC DÍKY ZA POMOC
  • :) s batohom nebo RPG na zadech se to bude delat krasne, nemluve o tom ze ztratis prehled o deni v okoli a pokud nejses na mramoru pred narodnim divadlem tak se zadny brakedance nekona a zas tak rychle se neotocis :) .. hlavne to je jako na vytku u nemoznosti strelby pri vstavani reagovat tim, ze se muzes zvednout ptakem a obe ruce pouzivat na strelbu ...
  • H4wk
    vinimocne s tymto suhlasim, origin nema absolutne ziadny zmysel.
  • H4wk
    caspian border v bete bol..
  • Já mám HD 6970 hraju na Hight bez AA na 1920x1080 a jede a jede to pruměrně na 54 což není moc..
  • urovne budou do plne verze resetovane a predelane. "A budete si moci celou hru uzit od znova" - zh1nt0
  • jesusek
    To padání u RealTeků dělá PunkBuster. Není to hrou (alespoň u BC jsem to tak měl).
  • Napadlo me, ze hodne z vas by mohl zajimat tento clanek na Battlefieldo.com http://battlefieldo.com/bf3-true-sequel-conquest/ . Autor tam rozebira, jestli je BF3 tim, cim ma byt. Je to dobry clanek, navic od hrace, ktery serii hraje uz od Codename Eagle, takze bych rekl ze o tom neco vi.

btw. "přibude vizuální efekt hlásící nízké zdraví" Snad ne.. BLOODY SCREEN (... so real!)
  • mohli by v clanku opravit ze caspian border v bete nieje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit