Přejít na výpis diskuzí
Co se opraví na základě ohlasu z bety Battlefield 3?
3.10.2011 | levis
142 příspěvků
-
Hmm, takového machra jsem v BC2 naštěstí ještě neměl tu čest potkat. Samotná heli mi přijde jako vetší řezník v rukou zkušeného hráče.
-
to me tez docela sere :D zakempim se za zdi hodim first aid pod nohy a kryt v riti
-
v BC2 jim máš 8 s perkem munice! což je 8 killů minimálně a veř mi, že není nic lehčího než sednout do blackhawku a metat pod sebe zkázu, a nikdo v hledáčku nemá šanci utéct, to samé platí pro střelbu z kopce na rovinu, odpal a zapomeň... a že se to dlouho nabíjí atd. bla bla bla...
-
este k tomu ze ste nasypal cely zasobnik do oponenta a udajne prezil.Viete ono sa to ma tak ze tie zbrane maju spatny raz tazke kupodivu nemozste skakat a len drzat tlacitko fire a dufat ze hra zbytok urobi za vas a ze vsetky gulky pojdu do jedneho bodu a oponent sa zruti k zemi toto nie cod.
-
ja som zatial spokojný, mám odohraté dosť aj BFBC2 a aj z bety. Mne sa dosť nepáči, že postup v urovniach je velmi rýchli, v BC2 ktoré mam od vianoc, mám nejaký 18 level, a v BF3 mám za 4 dni level 23... ale myslim že, ked DICE urobia opravy tak to bude u mna jasne kúpa... suhlasim s nazorom, že povolanie recon by malo byť počtom obmedzene, ked je polovica hračov zakempovana, nehovorim že všetci su taký ale vačšina je, tak to dosť serie ked po niekolko razov ma sunda nejaký čurák, pri respawn pointe... aspon že urobili odlesk od optiky, tien netien, je to aspon nejaka vyhoda, pre tých čo nesedia v rohu mapy a čakajú na ciel... bagy ako to že do hrača vysipem celý zasobník z AKčka a on ešte lahne a na jednu ranu ma sunda so 100% života, tak to ma vytáča.
-
samozejme je to nezmyse; samozrejme len v HC mode na strednu vzdialenost ked je super schovany za nejakym sutrom a vy mate v ruke len to CG tak ste rozhodne v nevyhodnejsej pozicii enginer ani s povolenym cg isto nieje najsilnejsia postava.Nehovorim o tom ze da jeden vystrel a skoncil skuste s takou zbranou drzat nejaku plan s poza krytu vo vycte kde nema enginer so sc najmensiu sancu oproti klasickym puskam by som mohol pokracovat este dlho.Proste neviete o com hovorite.
-
Jenže o to EA šlo (ne DICE, to "musí" poslouchat). EA nemůže porazit svými zbraněmi CoD už dlouhé roky, tak se rozhodli, že je zkusí porazit zbraněmi nepřítele *1* A ztrácí některé fanoušky BFka. Mě se ten mix líbí a rád si dám oboje. Nejvíc mám teda nahráno v BF a už od roku 2006 jsem stálým pařanem *3*
-
v code sa tak nejak zo vsetko striala rovnako hlavne bezat skakat a zaroven strielat zbrane vobec nekopu a chovaju sa vsetky doslova identicky teren je len na okrasu pretoze je stejne nezmyslene ho vyuzivat rovnako dobre by sa to hralo na mape fotbaloveho ihriska Tento druh hratelnsoti ale samozrejme na dalko vyssej urovni mal uz DOOM a po nom quake ci unreal.
-
včera mně přes půl mapy přes kopec jeden cheater z respu střelil pod nohy padáčkem 40mm granát
po tom co jsem jej sundal sniperkou v blackhawkovi na pozici střelce...
taková jako hustá pomsta, co si to dovoluješ na Boha!?
opakuji, přímo - pod - nohy, po jeho respawnu, přes kopec, jedinou ranou... na Isle -
Proto jsou rakety pomalé, zanechávají stopu, dlouho se nabíjí, engineer jich má jich málo a nemá u sebe balík s municí.
-
Epic fail je to určitě proto, že ty na to nemáš, co ?
-
stačí nějak překopat akceleraci zvuku... já jsem tne problém řešil u BFBC2 bety a pak už nebyl nikdy problém
-
Budeme muset zasypávat redakci Games upozorněními na levisovi špatné překlady. Kdybych je zaznamenával, tak bude ten soubor obrovský. Na odkazovaných stránkách (i v češtině) je to přitom psáno víceméně správně.
-
nejvíce se nadává na tým útočníků, kde je přes 50% hráčů odstřelovačů
pak se obránci začnou nudit, zahlcovat chat hláškami typu f*cking campers mno a potom?
potom jim tam vtrhnou a rozsekají je... a nejhorší na tom je, když se ti parchanti i trefují :) -
napadlo ta, otocit sa na chrbat ? Zrejme nechceli implementovat otacanie sa na chbat tak je to aspon takto... ale chapem niektory ludia nemaju predstavivost.
-
presne tenhle nazor ja nesnasim... hrajes za snipera ses de*il... ses schovanej v domku ses de*il... pouzivas moc silnou zbran ses de*il... chlubis se ze ti to jde ses de*il... pouzivas moc granatu ses de*il protoze me neumis zabit pistoli... zabils me tankem ses de*il protoze ja ho nemel... s takovyma sem se setkal v bad company 2 kdy sem se seznamil s partou hracu pres kamarada co meli vlastni server... nakonec to dopadlo tak ze se mi povedlo par her a oni byli tak frustrovani ze mi rekli ze sem cheater a vykopli me. pritom sem tam byl s kamaradem ktery ses s nimi zna a on me zna taky dobre a vi ze sem je nemel. kdovi jestli vubec je bad company mozne s nejakym aimbotem hrat..nevim. no kazdopadne s timhle svym nazorem jdi doprdele. kdyz budu chtit, tak si zalezu do krovi a budu si kempovat jak dlouho me to bude bavit. a budu doufat ze nekde mezi tema "spravne" a "ferove" hrajicima assaultama beha taky nejakej blbec jako ty a prska vzteky
-
Je to blbě přeložené, protože aktuálně je bug, že pohybujcí nepřítel občas dostává větší damage (občas dostane pomalu instant kill) než by měl dostat. Škoda, že tyhle špatné překlady lidi často jen opisujou aniž by věděli o čem je řeč a pak zbytečně vznikají tyhle "flamy".
-
Mě se strašně líbí, jak je třída odstřelovačů okamžitě považována za kempery. Zrovna v Battlefieldu a ještě k tomu s faktem, že je to jejich koncept a specializace. Ano, taky neskáčů radostí, když se jich na mapě nachází hromada, proto volám po omezení jejich počtu na mapu, ale pokud si ho už zvolím, tak ať se na mě nikdo nezlobí, ale očekávat, že budu blbnout s ostatními v metrovém střetu, rozhodně dodržovat nebudu, natož se hejbat jak nadopovaný králík, pokud by to nevyžadoval postup týmu a jeho podpora k danému cíly. Mimochodem, když ležím v trávě a proti mě se řítí tank, který mě mine a já mu to napálím s protitankovou do jeho zádě, taky se mám považovat za kempu? A nebo s partou inženýrů ležíme na vyvýšině, pod kterou máme kontrolu na nedaleký silnicový přistup a je silně podminovaný náložemi a čekáme s úmyslem je odpálit až bude projíždět nepřátelské vozidlo tak, aby se nedostalo k naší důležité základně, jsme taky kempy?
-
A uvědomuješ si, že by potom víceméně nemělo cenu hrát za nikoho jinýho než Engineera, protože by měl bazuku co dává insta-kill v okruhu několika metrů? To by určitě byla hrozná zábava... *7*
-
ja som normal mod ani nehral bol to proste des.Jeden z mala sposobov ako ostatne triedy vyvazit so sniperom je ten ze aj normalna utocna puska zabije na 3 max 4 rany do hlavy na 1.ak mam zasiahnut snipera 6x je jasne ze som absolutne bez sance dalsiu vec co by som pridal je ze ked hrac inkasuje zasah tak to s nim riadne sklbne a nieze 0,2s. hned po zasahu ma sniper trafi absolutne bez problemov-uvidime ako sa to vivinie.