Přejít na výpis diskuzí
Co se opraví na základě ohlasu z bety Battlefield 3?
3.10.2011 | levis
142 příspěvků
-
Problém s raketami a granáty po smrti opraven bude. Už před nějakou dobou to slíbili.
-
Hmm,tak bud jsem vyjimka a nebo mas stesti na zvlastni vzorek BF2 hracu,protoze me BF3 neprijde vubec jako pokracovani BF2 a ani beta muj nazor nezmenila.
Pusobi to na me jako" BFBC meets CoD". *13*
Ale proti gustu.... -
To co ti blika u snipera nie je svetlo ale odraz optiky...
-
"MW3 ktery prinasi obrovske zmeny od predchozich dilu" to by me teda vazne zajimalo,o jakych zmenach to vlastne pises?
Nemas doufam na mysli novou 3h SP kampan,nove mapy a zbrane ,ze ne? *1* -
Vie mi niekto povedat kam sa da poslat DICu nejaka pripomienka na tu BETU?? alebo k tomu nema kazdy pristup??
-
pistole nepodcenovat .. treba glock s tlumicem je masakr ...
-
Strileni s raketama neni nic moc. Uz mam taky nejakej ten level nahranej a pokud se clovek netrefi primo, tak jen vyjimecne pomoci splash damage nekoho zabiju, obzvlast pokud ma dotycnej "perk" na mensi zraneni z vybusnin. Kolikrat jsem vystrelil raketu tesne vedle hrace u zdi a vysledek = ja mrtvej a on v pohode 50% zivota. Nehlede na to, ze stejne jako v BFBC2 nektere rakety granaty proste zmizej, coz je dost blbej bug a jelikoz nebyl opraven v BFBC2, tak necekam, ze ho nekdo opravi v BF3.
Spis me stve, ze nejde vyhodit granat z krovi. Uz jsem si ho takhle hodil pod sebe asi 3x :) -
tak pokud je mu videt hlava tak jo :) ...
-
Opravi? Radeji at to zahodi a zacnou znovu. Tohle je zatim nejotresnejsi beta kterou sem mel dosud tu cest hrat. Predobjednal jsem si teleci rizek, jako ochutnavka mi byl naservirovan hadr na nadobi obaleny ve strouhance. *11*
-
Cele me to pripadne hrozne presvetlene a zmatene - ano, valka takova nejspis ma byt ale prece jen...a hlavne, je sranda kdyz sem to teprve vcera zapl, tudiz lvl 1 a mam se utkat s lidma co maj lvl i pres 30 a ultimatni vybaveni...opravdu vyrovnane :)
-
alebo 2 do hlavy a konci ... ja to preferujem takto :)
-
me se osvedicly za recona ty pusky na 11 naboju v kompinaci s gripem, 4x zoomem a tlumicem. i na blizko sem si vetsinou poradil s ostatnimi tridami. pistol sem vubec nepouzival. jestli s touhle zbrani pujde v hardcore modu dat nekoho na jednu ranu tak to bude silene silne.
-
presne tak..nechapu jak jim tohle mohlo uniknout pozornosti..stejne tak je podle me divne ze pri plazeni mlatej se zbrani o zem..respektive se zasobnikem. ono podle me neni realne ani jak to nabiji v klidu natoz ve sprintu. chybi tam ten cas kdy vojak musi pro sumku sahnout. jakoby meli tri ruce. ale tohle by mi vadilo u red orchestry.. u battlefildu jsou daleko vetsi arkadovy zjednoduseniny nez tohle. nektery ku prospechu hratelnosti ale nektere podle me naprosto zbytecne odflakle
-
nj recon je nejlehci .. ja si nim v kombinaci s assaulem udelal prvnich 21 levelu ale pak jsem to omezil na assaulta .. na full auto rozhodne pusky nepouzivam .. s tlumicem, gripem a aimpointem a nemas problem killovat snipery pres celou mapu, kdyz si pohlidas bulletdrop ... 3-5 zasahu a konci ..
-
Ved. ok :)
-
Ty čáry mám taky ..to zas dělaj bety nvidie ..problém se sekáním zvukovek realtek se táhne od BF bad company2 ..na youtube jsou návody ve stylu ..kup USB zvukovku ..se* na realtek ..asi to tak dopadne *5*
-
Ale ja s Tebou uplne suhlasim ze to ma shiiiit hodnoty v tychto oblastiach ale proste som chcel hrat BF3 na plnych a v jednom interview som videl ako hovorili z DICE ze dve GTX 580 bude "safe". Necakal som ze 6950 pojde plnynule na ULTRA!! Keby som toto vedel tak kupujem 6950 crossfire a mam pokoj.... Proste som naletel.....
-
v bete sem se dostal asi na 15lvl takze docela dost na jednu mapu. se vsim na low, 4xMSAA a 1680x1050 vypada zatracene dobre. bagu je tam spousta. nejvic me vadilo prodavani do zeme a fyzika smrti (kazda treti smrt konci v saltech nebo nepritel dokonce zmizi uplne). hral sem za snipera jelikoz je to s prehledem nejsilnejsi povolani. zadne kempeni v trave a cekani na jednu presnou ranu. proste si vemete automatickou pusku na 11 naboju a na nepritele dvakrat rychle zasebou kliknete a je to. naproti tomu kdyz strilite z kulometu nebo utocne pusky tak musite pouzivat fulout..prd vidite a musite casto prebijet..nemluve o tom ze na dalku nic netrefite. nejvic me pobavila baterka, ktera by mela oslepovat protivniky. nejenom ze me s ni spoluhraci casto oslepili, tak hlavne neni nic lepsiho pro snipera nez kdyz o sobe takhle davali vedet. dalsi veci co me vadila byly raketomety. pouzivani proti pechote mi prijde hodne kazici valecnou atmsoferu a navic neni obrany proti tomu kdyz nekdo vykoukne zpoza rohu a nasije to do mista kde diky malym prostorum logicky nekdo bude branit koridor. proste bezmoc. bylo by lepsi kdyby to nejakym zpusobem omezili sami DICE nez aby pak na kazdem druhem serveru admini za pouzivani raket proti pechote kickovali hrace, coz se delo v bad company a takovym serverum sem se obloukem vyhybal. co maji co admini rikat hracum co muzou a co ne ve hre jako je battlefield. co me naopak potesilo byla ta grafika jak uz sem psal na zacatku. zvuk sem mel jen ve stereu na sluchatkach takze nedokaze pousoudit ale nic co by mi vadilo sem nenasel. rush mod je sice battlefield klasika ale opet je to dalsi prvek co kazi atmosferu valky. kdyby tam misto tech bedynek aspon byli nejaky cile logicky zapojene do mapy. napriklad v metru by bylo za ukol prerusit nejakou komunikacni sit a v parku znicit tu artilerii.
-
Pomer cena/výkon a to hlavne spotreba.... no ja neviem neviem.
Dan, tak nech ti to vydrži čo najdlhšie. Ked zapinaš PC aj blikaju žiarovky ? :D -
Nějak jsem tam nenašel opravu bugu, kdy můžeš medic packem rozbít zeď *4*