Přejít na výpis diskuzí
Co se opraví na základě ohlasu z bety Battlefield 3?
3.10.2011 | levis
142 příspěvků
-
tak nemyslim si ze to je zla kupa. Nic lepsie sa neda kupit do SLI alebo crossfire aj ked nevravim ze to je lacne.
Ano pocul som ze BETA nieje final ale ked si porovnate model postavy zo singlu a povedzme ked sledujete Kill Cam tak to je brutal rozdiel!!! Inak efekty su fajn len som trosku sklamany s modelov... (moc hranate) Zeby singlac mal zase inak nastaveny engine?? -
je to dobra kupa, vydrzi dostatocne dlho kym bude potreba upgrade..
-
Zkus si to v reálu s plnou polní, ideálně na eskalátoru :)
-
lehni si na zem do travy nebo mezi kameny, dej si na zada bagl, do ruky 3-9kg tyc a otoc se o 360 stupnu horizontalne bez toho, aby jsi zvysil svuj profil ... jestli ti to jde plynule a rychle tak vsechna cest ..
-
Je inak strasne zaujimave ako sledujem BF komunitu, zo zaciatku v prvy den bety sa stazovali BF2 hraci, no ked si k veceru zvykli na styl hry ovladanie a system, zahrali s kamosmi, zmenili nazor a vsetci sa zhodli ze toto bude dobry nastupca BF2, ak si navyse DICE vsimne peticie na zmeny urcitych veci, tak to bude dokonalost sama.
Kto tu pise ake to bude sklamanie bud to vobec este nehral, alebo si neuzil teamovu hru s kamosmi :) gameplay je vycackany a feeling z boja je fakt silny... a to hovorim len o Metro mape... az conquest na velkych mapach bude to prave.
Mam to od zaciatku predobjednane a nikdy som neprestal DICE verit. -
Při zvedání a lehání nejde efektivně střílet ani v reálu. Já osobně bych ještě zamezil střelbu během skákání. Tohle jsou věci, které dělají akci v BF pomalejší a taktičtější. V MW je to akce supermanů sólistů a bunny-hopperů. Tedy ne že by MW byla špatná akce, jen je rychlá, méně kooperativní a víc na fragy (a skillery).
To s kill-cam je jen nevědomost na tvé straně, protože to lze na straně serveru vypnout (HC servery to mají defaultně vypnuté). A nezdržuje to, protože rychlejší respawn do BF nepatří kvůli medikům s resuscitací - když umřeš, musíš za to nějak zaplatit. Opět, u HC serverů bývá prodleva pro respawn "až 15 vteřin". A samosebou toto taky podporuje taktické hraní.
Prostě CoD bylo vždy CoD a BF byl skoro vždy BF. Jen BC2 je někde mezi a B3 se hodně mění v závislosti na mapě, což je fajn (variabilita nikdy neuškodí). -
Asi ti, kteří od toho očekávají kopírku B2...
-
ty ked lezis nevies sa rychle otacat ? hmm ... drevo ? :)
Nic v zlom, ale niektore napady tu mate ludia fakt stupidne. -
2x gtx 580 = epic fail buy
Tie karty su zbytočne vyhodene peniaze do luftu ak nerobiš s grafickym programom nejakym... -
není úplně finální, bylo to psaný snad v každým článku, kde psali, že začíná beta
-
neřekl sem, že to není logický, jen že sem zklamanej, i když z tý mapy míň, než z toho nepovedenýho módu
-
Paradna hra. Len este by mohli stopnut moznost prebijania zbrane ked sa plazim ved to nieje vobec realne co sa nosom posuvam zatial kym si prebijam???
Ale ta grafika je trosku cudna.... mi to pride tak ze ako keby to nebolo uplne final pretoze oni dali doporucenu konfiguraciu na 6950 moj bratranec ju ma a hra to na ULTRA!!! to je dost cudne... Naco som si teda kupoval dve GTX 580 :( -
tak volba teto mapy pro betu byla pomerne logicka ...
-
nemoznost strilet pri vstavani je normalni, akorat bych trochu ztizil pohyb pri plazeni se .. pomalejsi otaceni, snizil rychlost, zpomalil vymenu zbrani kdyz lezis a zrusil moznost pohledu pres miridla kdyz se v leze pohybujes
-
tak tak, tolko patchov bolo na BC2 a ten C4 bug je tam furt a uz tam aj ostane, dufam ze na BF3 bude trocha lepsi support zo strany DICE.
-
napiš změny v COD... docela by mě zajímaly. Jinak věřím a doufám, že sklamání pro mě bylo BF 3 zatím jen v tom, že to neukázalo nic co mě ohromilo na BF2 , jen pěší střílení na relativně malé mapě jako v COD, těším se na velký bitvy za pomocí techniky a samozřejmě na conquest, rush je blbost
-
Mam Realtek HD zvukovku na desce a zvuk mi jde v pohode. Spis mam problem se zobrazovanim grafiky, kdy mam obcas pres obraz ruzne cary apod. :)
-
MW3 jasna volba...souhlasim stim, ze v BF3 je krasna grafika ale hratelnost ve srovnani s MW3 zadna...kdyz lezite a stoupate si nemuzete strilet scim ztratite min. 1s casu...dale stupidni kill cam v kterej vidite vojacka z pohledu 3 osoby (zbytecnost)....zatim to vypada tak ze EA se soustredili jen na grafiku, ale stimhle se nemuzou rovnat s MW3 ktery prinasi obrovske zmeny od predchozich dilu...osobne uz mam objednano MW3...
-
Seznam bugu je peknej vysmech ... resej kraviny (vetsinou) misto toho, aby odstranily ty zasadni bugy, ale to uz jsem zvyklej z BFBC2. Takze uz aby to vyslo.
-
Jo jistě zaměřovač na brokovnici ..co takhle opravit sekaní zvukovek realtek ?