Přejít na výpis diskuzí
Co se změní v Counter-Strike: Global Offensive?
26.8.2011 | levis
171 příspěvků
-
Heh CS 1.6 som hral dlho. Po tom, co som zacal dostavat bany za cheatovanie, ktore som vobec nerobil, som z NON Steamu presiel na Steam v domneni, ze t bude lepsie. No asi o mesiac alebo dva sa to zacalo opakovat aj tam a najst dobry server bol problem, pretoze bud boli stale plne alebo zaheslovane. Tak ma to po case prestalo bavit. Neviem, ci by som sa k tomu este vratil, ale asi nie.
-
-
Ďalší kecálek. CS hrám rekreačne už od 2001 a za tie roky som videl už kvantum takých "dobrých" hráčov čo dostávali bany za ich "skill". CS vo svojej podstate funguje na veľmi triviálnych princípoch vďaka, ktorým skúsenejší hráči spoznajú cheatra do 2-3 kôl. Som si istý, že ak si dostal bany na serveroch patriacich väčším CS portálom, tak boli oprávnené. To vieš je veľa takých čo si myslia, že sú extra trieda a nikto ich nikdy neodhalí. 1 ban môže dostať človek omylom, ale 2 a viac už omyl nebude.
-
-
S tím nemůžu souhlasit, mám rozhodně víc jak dva bany, většinou bylo odůvodnění AB, což mě vždycky potěšilo, že si to admin myslel :) Jsou prostě dny, kdy do hlavy padá každý náhodný výstřel, prostě lucky day. A vzhledem k množství serverů, no problemo nějaký ten banán.
Každopádně Reiki se nemalinko snažil vytahovat :D
-
-
Pokud je to server spadající pod Steam, tak se obrať na Valve a podej vůči serveru stížnost. Dá se to.
-
-
Zadarmo klidne ale jinak ani ty blbe tri stovky bych za to nedal. Je to jak nejaky mod do CSS. Hlavne nechapu na co delat novy csko. Jestli nekomu vadi nektere mapy, ci snad nejaky kempy aby je od tamtad vyndal molotovem tak at to prida jako mod do CS 1.6 a CSS. Jen ne proboha nove csko, za dva roky bude CS 2 a pak to tu zachvili bude jak s codkem, 1-8
-
-
nove condition zero, nic viac :D
-
-
No, to jsi vystihl bych řek. A ten, kdo zná CS1.6 a Condition Zero tak určitě potvrdí, že ty hry se hrajou celkem dost odlišně.
-
-
To si jako mysli ze nejaky molotov pomuze k nejake odstraneni kempu? Hodi se molotov a jde se kempit o neco dal. PS: Ty efekty jsou hrozny.
-
-
To není o nic lepší..
-
Hm, zrovna CS je hra, kde bych partiklovejma efektama dost šetřil (s výjimkou smoke grenade). Na tom videu pořád někde něco dýmá nebo ve vzduchu poletuje jiný svinstvo... *7*
-
To bude blbost ! CSko vždycky byla nelogická a nereálná kravina pro děti ale tím nemyslím že cod je něco jiného. Protože pokaždé když jsem hrál cs tak se v mikrofonech ozívali samé děti 3-11 let. *3*
-
-
Prej kravina pro děti se prober debílku .Za to že si hral na nějakejch lamáckejch serverech a dostaval jsi od dětí za to nikdo nemůže.
-
-
Ubožáčku *1* ani bych se nedivil že jsi ty to děcko který si mně dávalo protože se zacempilo za rohem. *1* *1* *1*
-
-
Mam pro tebe jednu zpravu, si lamka. Pokud se nechas dat v csku od nejake kempy co sedi v rohu tak csko nehraj. Sedici kempu v rohu dam maximalne na 2 kulku headshotem. :D
-
-
Navic csko je uz tak ohrane ze je temer nemozne aby me dala sedici kempa v rohu. V CSS mozna sem tam se to stane ale v 1.6? Parkrat proklikam stenu a je vymalovano.
-
-
-
-
Ja naopak nemam problem prevazne nechodim na nonsteam pac to je s*acka vsech sracek mam sve top servery kde znam i adminy kdyz dela nejake decko problem leti ze serveru. No a na CB nebo nektere ligy si nemuzu stezovat. Kdyz nekdo flamuje cely zapas dostane report za urazky a jede se dal. Deti jsou vsude at hrajes cokoliv.
-
-
Je tez pravda ze kolikrat to 14 decko ma vic srovnane v hlave nez kde jaky dospelak.
-
-
Cože ? Tak já tedy 14 leté lidi už nepočítám do dětí říkám 5-11 let a tich 5 let nepřeháním už jsem viděl i hrát mladší *3*.
-
-
-
Vypni voice-chat a sopliaci majú smolu. Bývali doby (ale že to už je pekne dávno), keď to vôbec nebolo treba. Teraz to vypínam všade, kde sa len dá *10* *11*
-
-
Ano ano souhlasím s tebou *4*. Ale stejně vždycky CS bylo takový prostě hmm nereálný protože i na tom videu vidíte jak stříli bez míření sož je docela haluz.
-
-
Nerealny? Jaka hra je realna :DDD
-
-
Neříkám že hry maj být hodně realný ale i cod proti cs je reálný ! Protože střílet bez zamíření je fakt blbost !
-
-
Lol,to snad ani nemyslis vazne *1* .Cod nevidelo realitu ani z rychliku,stejne tak jako 99% vsech her.
Opravdu mi nekdy zustava rozum stat nad tim,jak si fanousci ruznych her mysli,jak ta jejich oblibena hra neni realna *1* . -
lol cod je ta nejvetsi arkadovka co se fps tyce.
-
-
-
-
-
problem je,ze neni moc MP/online her,kde bys ty deti nepotkal *3* .Snad az na takove EVE a par dalsich.
-
-
JJ tak u EVE je tu jasný protože kde maj hry měsíční poplatky děti nejsou *1*.
-
-
-
Hned jsem si říkal.. Doufám že tam nebudou ty starý mapy co předchozích CS jak se zdá bohužel budou *11* A další věc vono to snad ještě běží na tom starým enginu ne? žiši *7* Takovýhle prkený hry už mě nebavěj... Já rači když to pořádně hází s obrazovkou *2* všude samý výbuchy až člověk ani neví co se děje..
-
-
ty seš starý engine. novy CSko jede na nové verzi Source enginu
-
-
No vsak je to ten samej starej jen na nem malinko zapracuji.
-
-
CSS dostal minuly rok novy engine, takze sa tiez rozpadol na dve casti - stary a novy engine, este sa hrava CSS Beta. Si myslim, ze je to blbost cele GO, ale ma to aj svoju vyhodu: -75% zlava na CSS (plati tento vikend)
-
-
btw platí to i s garry's modem což 100% doporučuju
-
-
-
-
Jdi si hrát COD, CS nebude nikdy pro tebe...
-
-
Ne díky... Skoro stejný..
-
-
jasny BLOODSCREEN SO REAL ze ? ach jo
-
-
Je to asi tak reálné jako dostat několik zásahů z pistole a běžet dál...
-
-
Je celkem usmevne,jak ti u cs vadi,ze dostanes par zasahu z pistole a bezis dal a zaroven obhajujes hry ala cod,kam vylozene sedi termin "bullet-sponge".
-
Jenze rozdil je ten,ze o cs nikdo jako o realny hre nemluvi,zatimco ty a tobe podobni, povazuji hry ,kde se ti furt trepe obrazovka,caka krev na obrazovku a podobne kravinky, za kdovi jak realnou.
-
-
-
-
Tak ja nevim teda.Mapy vypadaj fajn,vylepsene verze z css,ale ty zbrane,animace a zvuky mi prijdou teda jako krok zpet.
Zatim me to teda nejak nebere. -
lot of fun ? :D ten komentator musel byt naj-- --ebany hnus grc tie modely zbrani a granaty parodia
-
-
Od kdy grafika/vzhled=hratelnost (zábava)?
-
-
To je nevyuzity potencial, kdyz to ps3kari nemohou nandat xboxakum. Meli do sebe pustit vsechny a pri zakladani hry moznost povolit vybrane ovladace. Treba jenom gamepady (ty funguji i na pc) nebo gamepad vs move, mouse vs move a podobne.
-
-
Beztak to neni kvuli ovladani, ale kvuli obstrukcim microsoftu. XBox hraci jsou a budou izolovani od vsech ostatnich.
-
-
Wooooooooooot *8* *14* *14*