Přejít na výpis diskuzí
Co se změní v Counter-Strike: Global Offensive?
26.8.2011 | levis
171 příspěvků
-
LOL, dyk je to úplně stejná hra jako před X lety jen je o trošku líp vypadající, ale v porovnání s konkurencí (BF3,COD:MW3). Takový výkon bych čekal od fans ale toto od vývojařů? Výsměch nebo snad apríl?!
-
To sice ano, ale zase co jsem tak čet, tak velká část kritiky neni oprávněná, protože hru soudí lidi jako by to mělo bejt pokračování CS a ještě k tomu hra za plnou cenu, což neni ani jedno a to se vědělo prakticky od začátku. Já jsem třeba docela spokojenej, pokud teda předělaj ty modely a animace. Level design je dobrej, spíš bych soudil, až to dostaneme do rukou a hru "ucejtíme", to myslim je to na čem tady v tomhle případě bude záležet nejvíc.
-
Vidíte těch mínusů, několika zhrzeným fanouškům se nelíbí jak o jejich hře píšeme tak toho nechte oni pravdu stejně neuvidí *3*
-
co je v tom za změny? jen to vypadá hnusnějc než css :D
-
A co v tobě vyvolává dojem, že tahle hra chce BF3 konkurovat? Trochu pleteš kávu s kukuřicí...
-
1) tohle je jen základní výčet map, které budou ve hře z původních her.
2) Valve vydává DLC (zdarma), takže více map bude časem (pokud se nepletu, CS:S začínal se 3-4 mapama...)
3) Jsou tu ještě neoznámené mapy/módy, které by se měli objevit ve finální verzi... -
Stim souhlasim, nevim čim to, ale mám z některých zbraní (brokovnice) pocit, že to tvoří rusové :D
-
Víš, on je to záměr. CS:S je remake (čili vlastně klon), jenže je tam spusta věcí jinak a fanoušci 1.6 ho proto nemaj rádi. Takže tohle je vlastně takovej updatovanej Source, kombinující cs1.6 a source (takže by měl nalákat cs1.6 hrače na Source?). Neni to pokračování a ani to tak nikdy být nemělo a cena tomu bude odpovídat.
-
Tohle je engine Portalu 2... To zase lidi, která ani nemaji fakta o hře musej kritizovat, jen aby byli cool. Oni si asi myslej, že to je CS2, což neni. Pokud tedy čekáte CS2, tak tohle můžete minout...
-
Modely zbraní jsou pěknej paskvil...
-
Valve samo řeklo, že tohle neni pokračování, ale spíš velkej update/remake, kterej kombinuje CS:S a CS 1.6...
-
Valve to nemá tak úplně nasvědomí, ale studio Hidden path, které se stará o CS:S (má na svědomí poslední updaty CS:S) a Valve to financuje, dohlíží a dělá PR.
Jinak, pokud vim, tak tam budou i nové věci (mapy, herní módy), které prý ještě nejsou oznámeny. Graficky to vypadá dost dobře (mapy), ale modely zbraní jsou opravdu fuj fuj. Animace se mi ale celkem líbily. Navíc, určitě za to nebudou chtít plnou pálku, takže uvidíme, třeba bych do toho šel, ale jsem taky na hraně... -
Asi tak no. trailerem mě hezky navnadily :P ale jak sem postupem sledoval jejich stránky....poslední aktualizace asi před rokem, tak sem usoudil že to je asi dead :/ škoda veliká..
-
Právě jsem zjistil, jak moc jsem se mýlil, kdiž jsem říkal že bych tomuhle novému dílu dal šanci... Ne nedám, je to naprostej klon cs: source a ten byl zase klon cs: 1.6 takže tenhle třetí díl je tím pádem klon klona, A to už se na té jejich genetice prostě muselo negativně projevit formou naprosté degenerace buněčné struktury *4*
-
Tu by chcel nie je jeden fanusik HL2 modov... :(. Skoda ze to nema Valve ale len fanusikovia ktori podla vsetkeho nato kaslu...
-
Vypadá to jak kopa sraček. To bych si radši pořídil 1.6 nebo Source, než tohle.
-
To bych radši bral tu předělávku Black Mesa source
-
Tak pokud kompletně nepřepracují vzhled zbraní a textury, tak nemá cenu vydávat. Normálně grafiku nekritizuji, ale toto vypadá dost slabě.
-
To bude proto, že hraješ na IVT CS místo aby ses učil, rošťáku *1*
-
Engine z Orange Boxu? Proč tak starý? Od té doby došlo k řadě vylepšení Source...