Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oprava.Jenom 7 map a tak strašně zastaralý pohyby postav?Navíc map pouze trochu upravených? *16*
  • Jenom 7 map? *16*
  • Souhlasím. Celý trailer jsem hledal pozitiva. Na začátku jsem si říkal, že bych třeba další CS koupil, ale po dokončení traileru ... opravdu to na mě udělalo dosti amatérský dojem. Vypadá to jako nastavená instatní kaše. CS:Source snad v horším kabátku.
    Naštěští po dlouhé době se zdá, že se objeví více potencionálně lepších her :-)
  • Sice nemám konzoli, pouze podobný gamepad, ale bez autoaimu, který v CS nemá vůbec co dělat, podle mě není možný hrát PC vs. Konzole, neboť považuji klasický ovládání (myš) za jednoznačně přesnější a rychlejší a tudiž by to byl souboj zhola nerovný.
    Neuvažoval o tom kdysi Unreal? Byla by to sranda třeba ...bez aaimu. Sám bych si rád ověřil teorii, že každý gamepad dám s prstem v nose.
    Nadruhou stranu ke konzolím lze teoreticky připojit myš, takže by si holt konzoloidní.cskáři pořídili myšky a nebyl by problém.
  • Hairy_Ass
    Zatím to nevypadá nic moc, dokonce mi to přišlo horší než CS:Source. No, uvidíme.
  • se mi nechce verit, ze tohle ma na svedomi Valve *8* - skutecne jen zmodovany CS ... aby za chvili neohlasili kompletni predelavku jako Blizzard u Doty - mno doporuceni budou mit vic nez dost
  • No nemyslim si ze by me tohle odlakalo od BF. *6*
  • dr.gonzo
    fuj co to je? cekal jsem pokracovani a ne jen nahozeni skaredsich textur a mnohem skaredsich modelu zbrani.
  • Je vela serioznych dôvodov, zla fotka napriklad, alebo moc dlhe meno, ci zle postavenie planet. Ale v skratke, niekto ta asi nema rad. :)
  • rancor1223
    Můžu vědět za co dostávám mínusy? Za to že nejsem fanda CS nebo že se mi nový CS nelíbí?
  • jen dalsi parodie na cs jako je source (on to je vlastne zase source, jen preskinovanej)

a porad ty stejny retardovany animace pohybu, nonstop moonwalk, majk by mel radost
  • takto dodrbany CS som este nevidel..... dakujem neprosim.
  • Kesis
    Moja chyba, 4. je samozrejme ???
  • za co? ze me se*e autoheal ? :D
  • Ban
  • rancor1223
    Já žádnej fanda CS nejsem, ale občas si zahrajeme 1.6 ve škole na IVT a pijde mi to desetkrát lepší a hezčí než tahle rozpizlá příšernost!
  • teď nevim jestli jsem slepej nebo blbej, ale chybí ti 4ka
  • Kesis
    Návod na nový CS:
    1. Zoberte náhodné modely z fpsbanana.com (najlepšie rating 2/10)
    2. Zoberte skript a poupravte textúru molotovu (najlepšie v maľovaní) z L4D2
    3. Zoberte textúry rúk z Team Fortress 2
    5. Jemne (ale fakt len jemne) poupravte HUD, ostatné textúry zoberte zo starších dielov, použite distortion, bloom a liqify vo photoshope tak, aby ich nespoznal ani sám autor
    6. Celé to zabaľte do enginu z Orange Boxu (ako default nastavte bloom na 100%)
    7. Vytvorte hardcore trailer vo Windows Movie Maker
    8. Hotovo
    Hru podávajte výhradne cez digital distribúciu a prašule sa len pohrnú.
    Jedno plus - žiaden autoheal.
  • christianus
    Na mě to zatim působí jako upravenej CS:S a nejspíš dopadne stejně.
  • Co bude dobré je že tam budou souboje Pc hráčů a konzolistů to bude hodně zajímavé. Teď aby tam nepřidali nějakej autoaim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit