Přejít na výpis diskuzí
Co se změní v Counter-Strike: Global Offensive?
26.8.2011 | levis
171 příspěvků
-
takto dodrbany CS som este nevidel..... dakujem neprosim.
-
Oprava.Jenom 7 map a tak strašně zastaralý pohyby postav?Navíc map pouze trochu upravených? *16*
-
-
1) tohle je jen základní výčet map, které budou ve hře z původních her.
2) Valve vydává DLC (zdarma), takže více map bude časem (pokud se nepletu, CS:S začínal se 3-4 mapama...)
3) Jsou tu ještě neoznámené mapy/módy, které by se měli objevit ve finální verzi...
-
-
Právě jsem zjistil, jak moc jsem se mýlil, kdiž jsem říkal že bych tomuhle novému dílu dal šanci... Ne nedám, je to naprostej klon cs: source a ten byl zase klon cs: 1.6 takže tenhle třetí díl je tím pádem klon klona, A to už se na té jejich genetice prostě muselo negativně projevit formou naprosté degenerace buněčné struktury *4*
-
-
Ano. A CS 1.6 byl klon CS 1.5, tedy klonu CS 1.4, což byl klon verze 1.3, která byla klonem CS 1.1, viď?
-
1.6 smrdí
-
Víš, on je to záměr. CS:S je remake (čili vlastně klon), jenže je tam spusta věcí jinak a fanoušci 1.6 ho proto nemaj rádi. Takže tohle je vlastně takovej updatovanej Source, kombinující cs1.6 a source (takže by měl nalákat cs1.6 hrače na Source?). Neni to pokračování a ani to tak nikdy být nemělo a cena tomu bude odpovídat.
-
-
headshoty od pasu ma neberu preto som po dlhych rokoch hrania presiel na ine MPFPS... a teraz vo mne zhasla posledna nadej :) skoda ze zo neposunuli inam lebo Zatvrdlych HC hracov to neoslovi a len kvoli novej grafike.. no neneviem...
-
No jako dlouholety hrac cs mi tohle prijde uplne zbytecne. U source to melo skoncit, promod je toho dukazem.
-
Hmm, dúfal som vo viac, ako takúto recykláciu. No nič nezúfajte, Red Orchestra sa už hrnie *3*
-
Hm, zrovna CS je hra, kde bych partiklovejma efektama dost šetřil (s výjimkou smoke grenade). Na tom videu pořád někde něco dýmá nebo ve vzduchu poletuje jiný svinstvo... *7*
-
Možná bych si to i zahrál ...... Ale bohužel BF 3 umě vládne :))))
-
mmnt jdu zvracet. Konzoloidní mr*ka ://, achjo...Quo vadis Counter Strike ? :(
-
No nemyslim si ze by me tohle odlakalo od BF. *6*
-
-
A co v tobě vyvolává dojem, že tahle hra chce BF3 konkurovat? Trochu pleteš kávu s kukuřicí...
-
-
nechápu za co má ten příspěvek nade mnou mínusy, vždyť má pravdu. BF3 a CS? WTF jak tohle můžete srovnávat někdo, každá je totálně jiná. Btw už stačí že srovnávají cod a bf
-
-