Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • se mi nechce verit, ze tohle ma na svedomi Valve *8* - skutecne jen zmodovany CS ... aby za chvili neohlasili kompletni predelavku jako Blizzard u Doty - mno doporuceni budou mit vic nez dost
    • Valve to nemá tak úplně nasvědomí, ale studio Hidden path, které se stará o CS:S (má na svědomí poslední updaty CS:S) a Valve to financuje, dohlíží a dělá PR.

Jinak, pokud vim, tak tam budou i nové věci (mapy, herní módy), které prý ještě nejsou oznámeny. Graficky to vypadá dost dobře (mapy), ale modely zbraní jsou opravdu fuj fuj. Animace se mi ale celkem líbily. Navíc, určitě za to nebudou chtít plnou pálku, takže uvidíme, třeba bych do toho šel, ale jsem taky na hraně...
  • Jenom 7 map? *16*
  • Víc HDR, ostřejší textury, casual mod, cross-platform... nějaké další rozdíly oproti CS:S?
  • Hraju porad 1.6ku a asi u ni zustanu i dal...minimalně se kolem ní pohybuje dobrá banda lidí a je to oldschool skill střílečka. Novou grafiku fakt u tohohle stylu hry nepotrebuju.
    • hmm ja s CSkem koncil nejak kdyz se hromadne prechazelo z 1.3 na 1.6 a pamatuji jak jsme vsichni nadavali jak je 1.6 lamerska .. pak si kazdy zvykl a nadavalo se na source .. na ten si zase hodne lidi zvyklo a bude se nadavat na GO .. :)
      • blbe je ze z verze 1.3 to bol vacsi posun a mam dojem ze za 1.6 sa neplatilo :) sa pletiem ?
        • prechazelo se s 1.5, a nic se neplatilo normalne si dal do steamu svuj cdkey s halflifa a hral si :D
          • Mno pri změně verzí lidem nejvíc vadilo, to, že se musel začít používa steam(pokud si neměl čornutou verzi) a to, že změnili hitboxy a přidali kokotinu jako je štít aj.. Source,cz apod. už má s cskem společný jen jméno mapy a zbraně. Tohle už mi příjde jen jako dojení jména.
  • Tak pokud kompletně nepřepracují vzhled zbraní a textury, tak nemá cenu vydávat. Normálně grafiku nekritizuji, ale toto vypadá dost slabě.
  • Ježíši Kriste to je Trapááárna jako howado........co s tím?????
  • U CSS mě asi nejvíc štve, že se tam hrajou jenom asi 3-4 mapy což je dost málo přitom co sem koukal tak zajímavejch map je mnohem víc..a co se taktiky týče tak to není tak hrozný a často narážim na servery kde se hraje teamově .
  • Chtěl bych vědět jednu věc, CS 1.6 jsem moc nehrál, ale CS:S docela jo, a tak by mě zajímalo, v čem je oproti Source 1.6 tak skvělá. Jo a prosím nesuďte grafiku u hry z nekvalitního videa, která ještě nevyšla, vždyť si jí stejně nebudete všímat, teda alepoň ne ti co tak propagujete 1.6.
  • co je v tom za změny? jen to vypadá hnusnějc než css :D
  • Oni odkryli moje oblibeny camp pointy. Tak tohle nechci *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit