Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    No osobně na W10 přecházet u tohohle PC nebudu a počkám s tím až na rok další. Stejně bych asi DX12 nevyužil.

Ale s novým PC už plánuju W10... Už jsem na W7 jel dost dlouho a je na čase se zase posunout.
    • Spades
      Máš lepší přejít hned, protože to bude zdarma a lincesi si IMHO budeš moct přenést.
      Mám dojem, že se teď bude vázat na účet, aby sis nemusel pamatovat licenční údaje, ale čert ví jak to bude s OEM verzema.
      • Keyz
        Máš pravdu.

Jestli přechod bude opravdu zdarma po nějakou dobu, tak je nejlepší přejít ihned. S OEM by problém být neměl i kdyby to bylo jak to je. Tedy, že to začne kecat jakmile vyměníš PC. Pak se to řeší tuším telefonicky a projde to. Tedy, tak to popisovali lidé na fóru, když jsem se díval na OEM a změnu PC.
        • bacha aby to nebyla microsoft Verze Preorder bonusu. v podstatě těd docela riskuješ.
  • nejhorší windows co jsem kdy zažil a dx12 at si strčej někam *16* *16* *16* *16* *16*
    • souhlas.Sem zvyklej na WIN XP i když už nejsou aktualizace stále mam instalační CD *5*
  • Ten z tý prezentace Win10 na mě mluvil jak na zaměstnance Microsoftu, kterýmu někdo PR kecama vysvětluje "healthy eco-system within the system" a pak to zakončí "synergií". Proboha od Win8 to tam vedou samí pedofilové nebo co?
    • a postavil se ti?
  • No neviem kto si bude kupovat ich Win. kazdy rok....5 korun to tiez nestoji ze? Nech si nechaju svoju 10...
    • hlavne ked je zadarmo si ho nikto nekupi:D
    • Spades
      Ale Win10 má být poslední systém, který kdy vydají. Budou vydělávat na server verzích, officech a business systémech.
      • To sem zvedavej jak, 80% firemnich zakazniku resi cim dal vic, jak se widli zbavit - a to nejen na desktopech ale predevsim na serverech. Protoze i zadarmo je to drahy. (a ver tomu, ze widle jako takovy sposuta firemnich uzivatelu prakticky zadarmo ma).
        • Spades
          To číslo sis asi vytáhl z prdele, protože většina firewm by na Linux nikdy nepřišla. Blbý Franta Uživatel s tím neumí dělat, takže Windows jsou jasná volba. Servery jsou něco jiného, tam holt je Linux lepší, ale hodně firem stejnak sáhne po Windows, protože dobré Linuxy pro servery jsou stejnak placené.

Stačí mi případ naší školy. Mohli by samozřejmě jet kompletně na Linuxu, ale prostě pro běžného uživatele je to opruz, takže máme Windows Server, všude Win7 a na DreamSparku máme Windows, Office, Visual Studio atd zdarma.
          • Vis o tom kulovy. 100% firem je uplne uprdele co kde bezi. Ony resi, kolik je to stoji. A widle jsou nakladny predevsim na administraci. Nakupni cena nikoho nezajima. uzivatel taky nikoho nezajima, uzivatel dostane ikonu a tu pouzije. Nelibi? Tahni, tamhle ceka 1000 dalsich.

Zadnej tux neni placenej, ani jeden jedinej, plkas howna. Zaplatit si muzes support, coz u widli ani za penize nedostanes. Zdarma mate leda howno, platim to ja ze svych dani.
  • nVidia podporuje harwerovo iba dx 10.1 u generacii 4xx-7xx...ziadna z tychto kariet HARDWEROVO nepodporuje full DX11 v akejkolvek verzii...az rada 9xx KONECNE podpruje FULL DX11/12...kompatibilita starsich kariet s DX11.x bola zabezpecena len softwerovo pomocou ovladacov a aj to nie všetky funkcie DX11...lutujem tych ktori si kupili nVidiu 4xx-7xx...AMD ma od 7xxx hardwerovu podporu DX 11.1 bez problemov...
    • Ona je lepší neúplná implementace, než nefunkční že ;-)
    • a okrem toho...cely clanok mi pride ako keby hracov burcoval podla nazoru autora... pritom autor vôbec nema informacie a tvrdí bludy...skuste si teraz nainstalovat Vistu...so vsetkymi updatami v pohode zloží XPčko ľavoui zadnou...kedysi to bol slaby windows,ale v dnesnej dobe uz je na tom lepsie ako XP...
  • Windows 10 bude další propadák. Je to až smutné, ale je dobře, že je tu stále dost prostoru pro konkurenci.
  • morokura
    Time for a celebration... Windows 10 for everyone! Waaait, scratch that. Windows 10 for no one. That can be just as much of a celebration, if you don't like Windows, true?

https://www.youtube.com/watch?v=QR2FYemIokE
  • jestli vás nezajímají mobily nebo xbox a chcete se dovedet jen neco ohledne pc, tak z toho 7 minutoveho videa mužete preskočit tovnou na minutu... wait ono tam vlastne nic ohledne pc není :))
  • Celá analýza v článku je zbytočná,keď sa nepočíta s vplyvom existencie Mantle na celý proces a používajú sa analógie z doby ,keď nič iné nebolo.
    • Spades
      doublepost
    • Spades
      Ale Mantle je prakticky to samé co DX12. Jde jen o menší úroveň abstrakce, aby si programoval víc u železa. Podobně jako třeba u assembly. Teď to můžeš dělat pouze s CUDA a OpenCL, ale na DX12 to půjde i multiplatformně. U Mantle nevím, zatím si spíš říkám, že to bude oničem, protože to dopadne stejně jako GlideAPI od 3dfx. Spíš sem zvědavý, s čím přijde další verze OpenGL, protože tam je to taky potřeba.
  • P.S.
    ješte zapomnel vysvetlit jak bude fungovat streamovaní star citizenu z xboxu one z obyvaku do detskeho pokoje. Oh wait... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit