Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já zase půjdu naopak. Vím, že CoD bude sice dobrá hra, ale za čtyřhodinový film vypláznout takové prachy se mi nechce... o multiplayeru ani radeji nemluvím. U BF3 je naděje, že singl dopadne dobře a multiplayer má kvalitu (mam BF2 a BFBC2). Akorát se mi u BF3 nezdá ten nůž. V BF 2 se taky vybíral jako ostatní zbrane, takže nebyl moc použítelný (když jste někomu za zády a neví o vás je to něco jiného), ale v BC2 je to moje druhá nejužívanější zbraň (hned po M1911A1 *3*). Nevím, ale raději zvolím Dice než Infinity Ward a to si hochů po CoD 1, CoD 2 a CoD MW vážím.
  • Kamaráde ty už radeji nepřispívej... tvým příspevkem jenom ukazuješ, že jsi blb... a i to je možná úspěch, nic ve zlém.
  • S GOG.com souhlasím. A RPG jsem hrál WoW... teď jsem přesedlal a mohu doporučit Fallen Earth. *3* Nevím proč, ale hrát rpg mi připadá jako nejlepší forma ztrácení času u PC *15*.
  • No já měl na mysli vyspělejší adminy s rozumem vyšším než desetileté dítě. ... ale to nevadí. Na našem portálu by se nic takového nestalo.
  • WTF ? tak toto je moc :D
  • Trolololol, miluju tyhle malé kluky :) ještě to ani nevyšlo a ty víš že BF3 je naprd ? Juj promin, já vlastne zapoměl že už asi všichni víme co bude v cod a jak se to bude hrát :)
  • Ježiš je hlavne kkt a gay *16*
  • MishKonn
    No, v Call of Duty možná.
  • Hláška v menu Black Ops multiplayer hovoří za vše: "BO MP je zdarma součástí hry". Ještě aby to bylo za ty prachy placený! Jenže písnička budoucnosti s přihlédnutím na absurditu této hlášky mluví jasně.. V budoucnu bude MP placená součást singleplayeru.
  • A nahlasovani pres Steam, k nicemu... Nahlasil jsem snad padesat lidi, co meli jasny aimbot a wallhack. Sledoval jsem asi mesic jestli maji ban a nic... vysmech. PB nebyl dokonaly, ale tech cheateru jsi potkal tisickrat min.
  • Ja mam podle Steamu odehranych 519hodin. A cheatery jsme potkavali pomalu na kazdem druhem serveru. To nemluvim o tom kdyz si crackly primo cely server, takze si s AC130 strileli jak s kulometu, skakal jsi deset metru vysoko, nebo ti uplne smazaly statistiky...
  • Jžš to je ostuda
  • Uz prestavam ty troly pocitat, je jich jako kobylek *15*
  • Už přestávám ty codka počítat je jich jako kobylek ! *15*
  • vyvojari si za to muzou sami. v parametrech auta byla napsana rychlost 320 a ono mito jelo 280
  • Já na to nepotřeboval Elite, mě stačil BO :-D
  • Presne tak. A taky je tam moznost podezreleho hrace z cheatovani nahlasit pres jeho steam ucet a oni si ho proklepnout. Sam to delam u kazdeho hrace ktereho podezrivam z cheatovani a oni se uz o nej postaraj. Vedu si i jmena ktere jsem nahlasil a na 90% tech lidi jsem uz nepotkal.
  • BF 3 bude na prd, du do COD
  • VAC je v klidu kdyz te chytnou s cheatama dostanes VAC ban na svuj steam ucet a online uz si zadnou hru pres nej nezahrajes.
  • To sem nezminil kdyz chces cokoliv zmenit v nastaveni, opet musis dat exit. Napriklad si budu chtit nastavit hru podle toho jak mi to vyxhovuje ale vzdycky budu muset resetovat hru, znova se pojit na server atd. Je videt ze nekdy delaji hru opravdu masla Tenhle system bych cekal tak pred 20lety ale ted? lol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit