Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pardon panove, ale cod sem prestal hrat od 5 dilu, je to hra delana pro nooby. :))
  • Ty maslo tohle je prece ve Battlefield Play4Free a je to ta nejvetsi pi*ovina jakou sem u her videl. Opravdu tohle vymyslel jaky idiot, pry zadne zdrzovani v menu jen das exit. Tohle ti jako prijde lepsi od bezneho zpusobu si naklikat server v menu? Opravdu nekteri hraci, PREMYSLEJ!!
  • Takovyhle ss*vine bytostne nesnasim.S*mejde.
  • Nj asi je jednodužši a rychlejši vypnout a zapnout celou hru, než raz kliknout přimo ve hře...
  • a uz si to skusal ked vravis ake je to zle ? cez browser si vyberies server na ktory chces ist, das login na server a spusti sa ti hned pripajanie na server, ziadne zdlhave zdrzovania v menu . Ked chces zmenit server tak das len Exit, hra sa okamzite vypne a ty si spat v server browseri na battlelogu a mozes si vybrat na aky dalsi server sa napojis. milujem hrdinov co hned dissuju a pritom o tom h*vno vedia
  • WTF si teď vyblil? Při každe změně serveru musiš hru vypnout, přes web browser vybrat server a pak zase hru zapnout. Je to přesně naopak než si napsal. Modli se aby fungoval alt+tab. To co vymysleli je opruz jak prase.
  • nebude a taky nebude mít klasické menu a je to logický krok když už vytvořli battlelog tak proč lítat z battlelogu do hry a zpátky tohle vítám pustim akorat prohlizeč a nemusim pouštět hru a proklikavat se dalšíma věcma.
  • Pete.palis
    Cod Elite vyčistil už i mě...nikdy si ho nezahraju *1*
  • MishKonn
    Zajímalo by mě, kde jsi v mém příspěvku našel BF3. Vyjadřuju, co si myslím o Elite, a to naprosto v klidu a slušně. Nesouhlasíš, tvůj názor.
  • Ježíšku na křížku, proč jsem věděl, že tě tady najdu ponořeného do rozdmýchávání dalších nesmyslných MW3 vs. BF3 hateů. Klídek a nohy v teple.
  • MishKonn
    Aha, a tohle nešlo zdarma zapracovat do hry? Já zapomněl, bez $$ by to pro Activision nebylo atraktivní - proč vyvíjet nový anticheat do hry, která stojí 50$. Za chvíli jim budeme vděční za takovéto oznámení:

"Do nového produktu (sequel MW3, pro účely firmy jen "produkt" - pozn. aut.) jsme se po dlouhé úvaze a jednání s managementem na základě přání spotřebitelů rozhodli přidat featury hodné plnohodnotných pokračování: Originální nápady™, Kreativitu™, Nový grafický engine™, Nový systém animací™, Ovladatelná vozidla™, Singleplayer o délce plnohodnotné hry™ a Otevřené levely™. Každou z těchto featur bude zastupovat jedna DLC položka o hodnotě 15$. Každé z těchto DLC bude mít ještě Elite™ verzi s podtitulem "Love, heart and dedication™", která ještě zvětší hodnotu zážitku a vtažení do hry už pouze uvědoměním spotřebitele, že jsme tyto speciální limitované edice tvořili se zapojením srdce, lásky ke hrám a s odevzdáním, což je znát již ze samotného podtitulu. Tyto edice vyjdou na 25$ za kus. Samozřejmě není nutno dodávat, že produkt bude i bez těchto doplňků plně soběstačnou aplikací a spotřebitelé si budou moci užít zážítek ve kvalitě, na jakou jsou od našeho studia zvyklí a jsou s ní spokojení, což dokazují jeho každoroční prodeje. "

Way to go, Activision!
  • ? predjel i na rovinkach
  • Natřel?
  • Ja mam vo MW2 vyse 400 hodin a cheatera som stretol dvakrat..VAC na ozdobu nie, dava delayed bany a este aj tych 2 citerov, co som videl, maju ban...Vzdy je to lepsie ako trapny punkbuster, ktory si kickuje z akehokolvek j*bnuteho dovodu , ako napr. fraps overlay ci ts overlay...No comment.
  • Me je popravde jedno, kde jak VAC funguje. Me zajimal pouze v CoD6 a tam byl doslova na ozdobu. Ze je to vinna Activisionu nebo kohokoli jineho, me take nezajima. Proste a jednoduse ten system nefungoval...
  • Cheatery? Veď ja to už ani nesťahujem, COD urobila antipiráta, Kupujem RPG, i keď Fable III ma sklamal, tie blikátka mi nesedia, nepriatelia sa kotia, presne ako v COD, takže prestaňte pirátiť a kupujte len kvalitné hry na GOG.com! :D
  • VAC funguje normalne a robi si svoj job v ostatnych hrach...Ono to, ze napr. vo MW2 sa da hrat multak s cracknutym klientom s hracmi s originalom, nie je problem VAC ale IWNETU...podakuj sa Activisionu, ze ich to az tak velmi trapi a neopatchovali to poriadne doteraz...Lebo vzdy, ked vydali novy patch, trvalo cca 1 den, kym bol novy crack na to...Problem bude asi v tej komunite, ze je taka blba a musi tolko cheatovat.
  • ?
  • životní ? Cos čekal proboha ? Těmhle komentům se fakt směju :)
  • Jaký je mezi tím rozdíl prosím? Já jsem hloupý... (U_U)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit