-
v nfs shift jsem upravil data aut tak byla dost rychla, kdyz sem moc vystartoval tak poznali ze podvadim a vyhodily me, tak sem si vzal jine upravene auto ktere nemelo rychlej start ale melo upravene jizdni vlastnisti a vubec me nevyhodili jenom se hraci divili proc je na sem tak rychli. oni zondy, bugatti, lambo a ja jim natrel se subaru
-
A ty si idiott. Je to mezi novinkama na předni straně, odkaz je tady http://bf3blog.com/2011/08/battlefield-3-pc-version-wont-have-in-game-server-browser/ ...mužeš se smazat sam za blbost.
-
Ale on má pravdu.....
"Multiplayer server v PC verzi Battlefield 3 si půjde vybrat pouze přes Battlelog, nikoliv přímo ve hře." takhle to stojí v novinkách :) -
Ironie? Sarkasmus? *1*
-
kecas debiliny praveze aj drble konzole budu mat uz server browser... si iba provokater.. by som ta zmazal za deinformacie !
-
hej hlavne ked su admini v nepriatelskom tyme a to sa tyka aj napr. BC2 ked si admin povedal ze kickne vsetkych sikovnych aby ho uz tolko nezabijali a jeho tym mal sancu... ... pritom sa vobec nechatovalo... fakt Xkrat som mal skore najvacsie od ostatnych a dostal som ban tipu ze spawkill alebo bez zdvovodnenia... aj ked som bol o dve vlajky vzadu a podobne kootiny.. takze radsej kvalitny autoadmin.. ako zakomplexovaneho admina....
-
Lol, BF3 nebude mit server browser ve hře...
-
Já vám to povím takto: Není nad to když se o servery starají Admini a čistí tu Cheaterskou špínu sami.
-
To je tak vtipné, že jsem skoro spadnul ze židle!
-
to su take keci ... akoby priznali ze doteraz sa dali mozno osrat ale teraz uz urcite neee.. )))
-
cod8 lol to nekoho jeste bavi? Uz se nemuzu dockat az bude cod379 jo to bude super pecka :DD
-
Horsi nez "uzasny" VAC, to byt snad nemuze, takze budiz... Kazdopadne zatim sem z CoD8 mile prekvapen, aneb predtim oznamene free dedic servery.