Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemohl bych toho pána někde potkat? Rád by si s ním vyřídil nějaké pěstní nedorozumění. On vrdí, že když kupuji použitou hru, kradu. Obávám se, že jedna rána do rozkroku by mu asi nestačila. Budu muset přitvrdit. Pár ran do hlavy by mu snad zpravilo zrak! *5*
  • Když budou dělat hry, které zaberou hodně času, nebo budou znovuhratelné, tak ten problém nebude takový. Dnes je běžné, že vyjde nový CoD a týden po tom už ho někdo prodává. Dohrál to a posílá to dál.

S tou licencí je to problém. Ono o tom totiž nikde není moc psáno. Kdyby to napsali velkým písmem na přední stanu, je otázkou, kolik lidí by si to koupilo a kolik rovnou stáhlo. Myslím, že právě existence bazarových her tím trhem hýbe. To, co si koupím, nestrácí hodnotu a za vytěžené peníze si koupím další hru. Když bude zákaz hry prodávat, budou muset jít s cenou dolu.
  • Dříve jsem byl hloupej a to do té doby, co jsem objevil torrent!! Jenom když pomyslím, jaký prachy jsem těmhle hajzlům nechal, tak je mi na zvracení...
    • jojo - nehodlam jim plati za singlplayer... a pokud jde piratskej multi tak ani za to ne :D

BTW - ochrana proti bazarovym hram ? proste vezmu obal na dvd a dam tam stitek s kodem - lidi si pak hru stahnou z netu :D
      • To ze si zlodejska socka je opravdu duvod pro chlubeni *7*
    • A teď nejsi o nic chytřejší, když používáš torrenty ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit