Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 2 hrac : jj Gothic už jsem pochoval, ArcaniaA asi není vyloženě špatná hra, ale není to Gothic, v JoWooD se asi zbláznili.
    "Mazlit" by se neměli jen se sběratelkama, tam by to za ty prachy měla být samozřejmost, hodně by se toho dalo udělat i na běžných krabicovkách, papírová krabice si myslím je naprostý základ.
    Dobře si vzpomínám jak jsem skřípal zubama u Gothic 3 kvůli mapy, ta byla ve hře strašně malá, a nedalo se v ní nic zaznačit, musel jsem si mapu stáhnout, a pak ji mít shozenou v okně. Pokud jsem pak nezapoměl, dělal na ní v křížky v malování , ať neběhám ke stejným truhlám několikrát - jak amaterské *9* Co bych dal za papírovou mapu na zeď a krabičku stylových špendlíků, -a o kolik by se zvedly náklady na výrobu,- 50 Kč ?
  • ucho:Ne protože na papíře to kolikrát vypadá hezky ale pak je opak pravdou.
    Každopádně seš trochu naivní jestli si myslíš že takový obchody sou všude.
    Zlodějíčků?To si trochu přestřelil a asi si přehlíd tu část kde píšu že si hry nestahuju .
  • Kdyz uz tady pises jak hru v krabici vymazlit, musim si prihrat polivku. Ten kdo si poridil sberatelskou edici Gothic 4, mi da urcite za pravdu co v CZ podani znamena vymazlena krabice a jeji obsah za 1499,-. To byl muj posledni nakup sberatelky z nasich luhu a haju nemluve o Gothic-u 4 jako takovem. Horky kandidat roku na "Kup a prodej na otocku."
  • Socanskýho na tom je, že si všichni myslej, že je všechno všech. Pokud ovšem koupiš zboží, které je vyhradně ke tvému užívání a tím, že ho prodáš, přenecháš, nebo necháš užívat někoho jiného přestává existovat, tak ho prostě nemůžeš prodat ani přenechat, protože se vypaří do "prázdna".
    Krásnou analogii to má s tajemstvím, představíš-li si tajemství (klič ke hře, který podle smlouvy nesmíš prozradit) a ty ho prozradíš, tak už nemáš tajemství (nemáš hru). :)
  • Jo, a za dalších 5 ti nechají stáhnout zpět tvoje savy,- a všechno bude " v pořádku", protože je to řeci psané v té, ... no...licenční smlouvě *4* *4* *4*
  • 2 jóóó? jj *4* , ta podobnost není náhodná, - co takhle zákon o ekologické likvidaci aut, nutící šrotovat auto jako celek?
    - Je to opravdu nutné ?, - jsou snad řidiči už z principu hovada, které vhazují své staré auta do rybníků tak masivně, že je třeba zakročit, - a pokud ano, a je třeba "prevence" -proč nezačnem u el. spotřebičů, baterií, a jiných mnohem nebezpečnějších věcí které se vyhazují častěji ?
    - nebo jde o to, že auto narozdíl od třeba mobilu se místo šrotování rozebíralo na náhr. díly, které se pak prodávají na netu, nebo v bazarech, což "okrádá o zisk" mocný automobilový průmysl.2
  • ucho
    Requiem: a on ti snad někdo brání tu hru vyzkoušet? opravdu nedokážeš informace kolem sebe vstřebat a rozhodnout se? je spousta obchodů s hrami, kde si je můžeš osahat. a když i proti tomuhle jsi, tak si ji prostě stáhni a vyzkoušej. ale co bych chtěl, zase klasické kecy zlodějíčků, co nadávají a zkoušejí si najít sebemenší záminku k tomu, aby neplatili. neplať, je to tvoje volba. tvoje věc. udivuje mě ale, že spousta lidí hraje nějaké hry, dohraje je do konce a pak na ně všude na fórech nadávají, jaké jsou to blbosti... ale co, klasika, češi.
  • ucho:Idiot seš sám a to pořádnej na recenze a názory ostatních lidí ti opravdu z vysoka s.ru protože pokud hra není opravdovej shit tak se názory na hry silně od sebe lišej.
    Informace od vývojářů sou skoro pokaždý jen lži .
    Gameplay videa mi sou k ničemu hru si totiž potřebuju zkusit sám abych věděl jestli mě to opravdu baví.
    Prostě pokud není demo tak si hru nekoupim(ani nestáhnu) pokud tedy nejde o počiny těch pár firem o kterých mám dobrý mínění u těch fakt demo nepotřebuju.
  • Jak to tak vidim budes si muset za 5$ koupit klic, ktery ti umozi provest druhou instalaci, ale az pote co online deaktivujes instalaci prvni *3*
  • Ta hra je ale už stará a není o ni zájem, stejně jako o auto. a když projdeš hru stokrát, ono i to medium a manuál může často vypadat dost zoufale.
  • To ze si zlodejska socka je opravdu duvod pro chlubeni *7*
  • Když budou dělat hry, které zaberou hodně času, nebo budou znovuhratelné, tak ten problém nebude takový. Dnes je běžné, že vyjde nový CoD a týden po tom už ho někdo prodává. Dohrál to a posílá to dál.

    S tou licencí je to problém. Ono o tom totiž nikde není moc psáno. Kdyby to napsali velkým písmem na přední stanu, je otázkou, kolik lidí by si to koupilo a kolik rovnou stáhlo. Myslím, že právě existence bazarových her tím trhem hýbe. To, co si koupím, nestrácí hodnotu a za vytěžené peníze si koupím další hru. Když bude zákaz hry prodávat, budou muset jít s cenou dolu.
  • Pretoze iny tovar - napr. auto, pouzivanim straca svoje kvality, takze pri bazarovom predaji auta, motorky... uz nepredavas ten isty vyrobok, aky si kupil pred x-rokmi. Jeho uzivatelska hodnota je znizena.
    Pri predaji diel (hry, hudba, obrazy...) sa nepredava medium, na ktorom je dielo, ale samotne dielo, ktoreho hodnota sa ale pouzivanim neznizila. Hra ktoru prejdem 100x je stale ta ista hra, nepotrebuje vymenit sviecky, tlmice, brzdy...ako 10rocne auto. Pri bazarovom predaji ide presne o to iste dielo, ktore ponuka distributor. Preto maju diela (nielen hry), iny stupen ochrany.
  • ucho
    tak jsi to médium neměl řešit v obchodě, ale přímo s vydavatelem. je klidně možné, že by ti nové médium poslali... tedy já to tak jednou vyřešil, jen po mně chtěli sériové číslo na ověření...
  • Umím si představit, že vydáme další hru ze série Formula One, která bude jen z poloviny kompletní. Bude mít třeba šest tratí a za další si budete muset zaplatit-----------------No a já si umím představit, že takovou hru si určitě nekoupím. *1*
  • to je ale blbost me se nikdy nestalo ze by me v obchode vymenili poskozene medium ktere sem si u nich koupil za nove treba mass efect kterej se me kousnul v mechanice a poskrabala ho ze by me vymnenily za novej me tak akorat reknou ze si ho muzu koupit znova a to co ty pises manipulacn polatek vyroba a tak to te vynde nastejno jako kdyz to koupis znovu
  • Naprostý souhlas...
  • ucho
    Sentilj: to jsou kecy. poplatky si nic nepředplácíš. to že si to s tím snažíš omluvit je jedna věc, ale to je tak všechno...
  • Pravdu mas, EULA prakticky nemoze byt zavazna, dalej v zakonoch mas jednu klauzulu - ak uzavries zmluvu, ktora je pre jednu stranu extremne vyhodna a pre druhu extremne nevyhodna, nie je zavazna, resp. je napadnutelna. Dalsia vec je, ze piratenie si kazdy z nas predplaca, preto mozes s cistym svedomi stahovat. Poplatok OSA si zaplatil za kazde medium, pokial niekde pausalne predpoklada ze som zlodej penalizuje ma za to, nemam dovod na vycitky svedomia.
  • Ty jsi chuj. Cituji: "za manipulační poplatek, zaslání, výroba"
    Tak to mi tu motorku po zaplaceni vyse uvedeneho poslou taky! Kdyz uz pises prispevek, tak jej 10x precti, jestli v nem ze sebe nedelas debila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit