Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja jsem pro a delal bych to tak u vseho "jsem proti bazarovemu prodeji her uaaaaa a aut taky proto se odted budou prodavat v bazaru auta jen s polovinou motoru a pro tu druhou si budete muset zajet do automobilky prislusne znacky muzete jet klidne bazarovym vozem s pulkou motoru uaaaaaa :-D
  • Codemasters nikdy nedělalo problém prosazovat svůj vlastní styl (např. jejich dlouholeté lpění na Starforce). Je to ostatně jejich svaté právo, oni vlastní společnost, oni si určují směr. My zase máme právo si ty hry nekoupit.
    Na tomto prohlášení mě jen docela zaráží, že ten pán neměl moc jasno v tom, co chce vlastně říci. Když chce mluvit o tak důležitém tematu, jakým je postoj firmy k placení za hry, měl by si to řádně promyslet a nevytasit se s výrokem "my už bychom určitě něco vymysleli". To mohou říkat "strejcové u piva".
  • Proč si furt myslej že na těch hrách je něco výjmečnýho. Z druhý ruky se kupuje snad všechno kromě rohlíků, tak proč né hry?? Místo toho aby lidi nalákali si hru koupit, budou vymejšlet další takovýhle paskvily. Já teda nejsem žádnej PR manager nebo vývojář tak nevim co je vede k tomu takhle pravidelně bouřit lidi proti sobě. *7*
  • Za ty sračky co dnes vychází,ještě někdo platí?.Zaplať pánbůh,že už mě hraní nebaví.Z nostalgie na disku:Fallout 1 a 2.Baldury oba díly.Planescape:Torment.Mám klid *1*
  • Vetsi pi*** jsem teda dlouho neslysel. Jestli chteji jeste zvysit podil piratstvi, tak do toho. Za nejakej polovicni paskvil, kde budu mit pulku hry a za druhou budu platit po druhy pres net svy penize opravdu nedam. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit