Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějak mi v tomto příspěvku uniká, proč by se tím článek měl zabývat. A také mi uniká, proč by legislativně hry měly mít nějakou podivnou ochranu oproti jiným druhům zboží. Argumenty s licenčními ujednánímí a s autorskými zákony nepovažuji za relevantní. Legislativa protlačená fašistickými organizacemi typu OSA a jim podobné skrze velmi morální a pro občany jistě hlasující zákonodárce je zhůvěřilost, která by měla být smetena stejně jako většina konceptu autorských práv
  • Nemohl bych toho pána někde potkat? Rád by si s ním vyřídil nějaké pěstní nedorozumění. On vrdí, že když kupuji použitou hru, kradu. Obávám se, že jedna rána do rozkroku by mu asi nestačila. Budu muset přitvrdit. Pár ran do hlavy by mu snad zpravilo zrak! *5*
  • Myslím, že Codemasteři svým způsobem vyzývají lidi, aby si hru raději zadarmo stáhli z nějakého P2P serveru! Jejich blbost.
  • ankitamishra
    Doufám, že ta Codeprasata zkrachují! Odemě už nedostanou ani HALÉŘ!
  • Všichni samé nesmysly. Když si člověk kupuje hru, tak si nekupuje to médium tu krabici (to je jen forma), ale licenci k užívání a licence k užívání je nepřenosná, pokud to vydavatel neurčí jinak. Tak to prostě je, bazarové hry neexistují, jsou to pirátské verze i když máte originálku i s krabicí.
    Článek tedy není dosti korektní, protože necituje licenční smlouvy a neodvolává se na zákony jen proto, aby vyvolal nesprávnou reakci čtenářů.
  • 2 ferw : Stahováním vytváříš kopie, které...
  • Článek jen ukazuje na to, že nepřítelem her není jen warrrez, ale někteří producenti sami.
    Věřím, že i kdyby se počet pirátských kopií rovanal nule, vždydcky se najde něco, co jim bude "krást zisky". Dnes je to bazar, -co příště ? -mám snad čekat hry na jedno použití, -že se jako po dohrání sama vymaže, a nepůjde znovu zainstalovat, aby mě náhodou nenapadlo ji hrát znovu a raději běžel udělat předobjednávku na nový díl...
  • Codemasters není zrovna firma s revolučními nápady a skvělými tituly, takže by si měli radši rychle ujasnit jednu věc: hráči nemají žádnou povinnost jejich hry kupovat a klidně se jim na tohle všechno můžou vykašlat. Z dobrých her od Codemasters za poslední dobu si pamatuju snad jenom GRID (a to už je 2 roky) a v budoucnu se to asi moc nezlepší, takže si myslím, že by se bez nich herní scéna klidně obešla.
  • s tim co rekl se nic nezmeni vlastne jo lidi co si kupovaly hry z bazaru je zacnou taky stahovat
  • :D to je fak nápad s těma nekompletníma hrama........to je jako kdybych si v bazaru koupil auto ale motor bych si musel dokoupit od výrobce *7* už mě to štve kupuju si origoše a ochrany mě postihujou víc než piráty .........viz AC2 s tím online ukládáním....mám notas a prostě na chatě si hru nezapařím.....to samé v multi call of duty zlaté časi kdy stačilo jen natukat seriové číslo a mohl jsem vesele pařit ted se musím všemožne registrovat ach ach ......
  • A posekat travu po mě nechtěj?
  • Codemasters by se měli radši starat, aby další F1 vydali jako funkční hru a ne jako nedodělanej zmetek. *10*
    V bazaru nakupuju běžně. Pokud v bazaru nejni, stejně si 6 měsíců, rok počkám, až je hra za polovic.
  • at jdou doprd..e cele codemasters někdo z bazarovek žije a nemuže si dovolit kupovat si origa za 1600,- jsou to promě jen nasosky co chcou co nejvíc ojebat lidi! *10*
  • Stahováním vytváříš kopie, které umožní hrát většímu počtu hráčů najednou z jednoho placeného kusu hry, - v bazaru je to pořád jeden kus na jednoho hráče,- takže takhle bych to nesrovnával.
  • prestal sem piratit a zacal sem si kupovat bazarovy originalky. tem vydavatelum se clovek proste nezavdeci :D
    nemuzou po mne chtit abych dal 60-70 euro za hru jen proto ze je nova a ze oni z toho musej neco mit. uz tak me vystavej na vselijakejch dlc ktery sou v obehu online treba 2 roky a nezlevnej ani o penny, viz. napr. burnout paradise island dlc
  • se softwarem ne ale princip je stejnej je to tvoje auto a az te nebavi tak ho prodas do bazaru a nekdo jinej si ho koupi a nikomu to nevadi.
  • Kdyby se raději starali o to, jak hru v krabici vymazlit- tak ať mám dobrý důvod ji neprodávat.
  • Jenže auto se softwarem nemá nic společného. Proč teda nemáš stahování legální? Když je stahování nelegální, tak je blbost, aby bazar byl, ne?
  • Mam si od nich za tezky prachy koupit pulku hry ke ktere ani nevydaji demo nebo si celou hru ukradnout z netu bez zbytecnejch caviku a otravnejch registraci? Mylim ze je to jasny. Spise by se meli naucit delat dobry hry aby si je lidi kupovali. Fascinuje me jak vzdycky ty co se soustredej a rychlokvasky obohacene poradnou davkou reklamy tak nejvic kricej proti piratum a ostatnim.
  • zmrdi. *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit