Přejít na výpis diskuzí
Company of Heroes 2 od Relicu vyjde příští rok
4.5.2012 | Adam Homola
88 příspěvků
-
Chudák Kometa. Nebyla ani v jediničce.
-
Hrál jsi CoH? Jestli ano, tak se zamysli nad tou frází "namasujes tanky posles je dopredu a jen sledujes jak drti pod pasy a naboji svych del co se jim postavi do cesty." Protože to je přesný opak toho, co v CoH děláš.
-
Company of Heroes jedna z těch her, která posunula strategie o další kilometr dál. Jakožto skalní fanoušek tétu supr hry si leštím kulomet a těším se!
-
Je spousta dobrých módů. Já mám zase rád Stargate mod, stále se na něm pracuje *1*
-
To ho asi ale pak nehraješ ne?
-
Co to meles? Vetsi nesmysl jsem v zivote necetl. Je to uplne naopak! Kdyz stavis zakladnu tak namasujes tanky posles je dopredu a jen sledujes jak drti pod pasy a naboji svych del co se jim postavi do cesty. Kdyz mas na zacatku prideleno par vojaku a tank tak si davas sakra dobrej pozor abys mel minimalni ztraty protoze jinak vetsinou nemas sanci ji dohrat.
-
Já strategie rád takže super. *3*
-
V CoH že velká armáda? wtf!
-
Jóóóóóóó!
-
No je fakt ze s Complex modem je to docela masaz :D
http://www.homeworld2complex.com/ -
Mně to funguje bez problému.
-
Jede Company of Heroes na win 7 64bit?? Koupil jsem si nový noťas a někde jsem četl, že mají lidi problém to na 64 rozjet díky za odpověď...
-
Vedsia realita v CoH? Zeby som dal CoH znovu sancu? Urcite sa tesim ale viac by som sa tesil na MoW2 ale poriadne vylepseny....comu neverim jedine ze by to zverili autorom Assault Squad. Kazdopadne CoH je skvela hra len pre mna az primoc arkada ale i dovojku si urcite kupim, minimalne v zlave.
-
Tak to radši ani nezkoušejí. Přesně kvůli tomuhle systému se mi DoW2 vůbec nelíbilo, a při tom bylo DoW1 super.
-
Tajne dufam v znacne vylepseny MoW 2 + AS
-
Opravdu? Bez výstavby základny? A s minimálním populačním limitem? To už pak není strategie, protože o taktice už není řeč.. Vypadalo by to asi následovně: Dostanu 20 vojáků + tank, všechny pošlu napříč mapou a budu doufat že až potkají nepřátele budou mít převahu.. pak už jen victory nebo defeated.. Hra o ničem..
-
NEEEEEEE, jen to ne. Radši si budu hrát Homeworld 2, než vidět další zmrvenou sérii *13*
-
Běž si objednat Black Ops 2 na tu svoji super luxusní konzoly a neotravuj tady vzduch *14*
-
to snáď nemyslíš vážne? populačný limit obmedzený na minimum? to chces hrať s desiatimi vojakmi či ako? veď v 2 ww ide práve o to, že na bojisku boli v jednom momente desiatky tisíc mužov! to si potom aký taktik keď nevieš zvládať armádu v stratégii? už vopred poznám tvoj názor na total war...
-
Homeworld 3... PROSIIIIIIM :((((