-
"Company of Heroes 2 má dvojku v názvu poněkud neprávem. Není to pokračování v pravém slova smyslu, protože neposouvá sérii vpřed. "
toto by sa dalo povedať o 90% dnesnej hernej produkcie na cele s Call of Duty -
-
Nechápu, proč by mělo číslo automaticky znamenat nějakej posun vpřed..
-
to by sa dalo povedať o 90% celej hernej produkcie od nepameti
-
Oba máte pravdu.
-
A to rikas jen proto ze grafika je furt stejna??? Takych debilov mam rad.
-
-
No tak pardon! Přidali psa...
-
-
-
Odrovnali mě hned ty kecy o SEGA a strategiích. Kdopak už 8 let vydává sérii Total War?
-
ty nápisy SDKFZ na německých vehiklech, to je teda dobrý úlet. Snad výjde nějaký fanouškovský patch, který tyto sci-fi hovadiny odstraní
-
" Stejně jako v předchozím dílu jsou pěšáci uskupeni do družstev o několika mužích (či ženách - Relic se nejspíš inspiroval Natašou z Red Alert 3 a servíruje dalšího prsatého snajpra)"
LOoOL V armádě SSSR se ženy vyskytovali normálně, čemu se proboha divíte. -
-
CoH 2 je lepší hra než všechny konzolové exkluzivity dohromady *6*
-
-
ANO, teď si mě hrozně naštval, určitě jeden z TOP drsných komentářů za poslední rok. *3*
Příště se snaž víc.
-
-
Když už ses přerodil v "člověka" s celkem normálníma názorama, dej si přič tu profilovku, moc ti to tu nepřidává... Teda pokud si The GGG nezabil a teď nepíšeš z jeho IP...
-
-
Nepřerodil, jen ke mě u zpovědi promluvil Pán farář a řekl že trollové chodí do pekla. *16*
Já ale stejně nemám rád nebe, takže co.
PS: Nevím proč, ale v poslední době se mě tu na games pořád ptají jestli mě někdo nezabil. Věř že skutečný idol se zabít nedá *3* -
-
Skutečný idol ne, to ale bíbr neni... je to jen penězma rozmazlenej fracek, co neví jak se oblíkat a akorát hraje puberťačkám na city... a chová se jak přiteplenej trotl. Takže mezi idoly opravdu nepatří.
-
-
to se dá říct o 90% puberťáků, jen z toho narozdíl od něj nemají ty miliony *1*
-
-
bohužel... jako kdyby aspoň nekazil hodnoty těm malejm holkám, tak ať se třeba po*ere do těch svejch skasanejch nasrá*aček, ale takle...
-
-
-
-
-
-
7/10 je malo
-
Já tohle taky nechápu. Na žádném českém webu a dokonce i na strašně málo zahraničních není skoro žádná recenze na Wargame. Přitom ta hra je špičková a mě baví hodně.
-
-
Recenze Wargame už je napsaná, vyjde brzy. Chyba byla vydat hru okolo E3, kdy jsem recenzi vydávat nechtěl, protože by si jí nikdo nevšiml.
-
distributoři...
-
-
Tím chceš říct že když distributor neposkytne redakci hru tak prostě recenze nebude ??
-
-
viděl si tu někdy reklamu na wargame? *4* ne.... a na coh? často... *3*
-
bude evidentně nejspíš se zpožděním
-
-
-
-
Takže spíš taková verze 1.5 za cenu 1.5 hry? *4*
-
-
Asi tak...
-
-
Nerad to říkám, ale pro mě spíše zklamání. Doufám že další díl bude třeba v Pacifiku USA vs Japonsko tam by se dalo s toho hodně vykřesat...
-
Jedno docela nechápu CoH2 recenze v den vydání a Wargame AB další dobrá strategie která vyšla před měsícem a nic ?
-
-
Wargame AB je bohuzel moc realna, takze cilovka bude mensi. Mozna proto.
A ber to tak, troufnes si recenzovat hru, ktera vysla, a hrajes ji den?
CoH2 tu bylo x mesicu v bete (takze mas cas sledovat) -
-
Některé recenze tady tak vypadají, že se s tím někdo vůbec nepáral a měl z hodinku vyděláno. Screeny z prvních minut hraní + dojmy, které jsou často zavádějící protože autor neměl snahu objevovat herní mechanizmy, takže hru potopí nebo vychválí jen podle prvních pár minut hrání, které toho moc neřeknou. Obzvlášť pokud je hra složitější s mizerným tutoriálem. Viz např. recenze na 7.62 high calibre.
-
-
Jj, presne tak. 0day recenze, kdy nemas cas to rozumne projit...
A zrovna wargame, je celkem obsahla (zhodnotit balance? za mesic skutku snad ani nemozne).
-
-
-
-
Za 700 v preorderu jsem kupu nelitoval. Ale 1200 bych za to nevyplázl. Každopádně mě to hodně baví.
Jen to chce stále dost vyladit... Nevím proč skopčáci házej ty granáty jak vzteklý a vybuchujou během chvilky, zatímco sověti než ten molotovák hodí tak je půlka čety mrtvá.
T34 medium tanky jsem zatim vubec nevyužil, nemůžu pro ně najít na bojišti uplatnění. Panzer IV je rozštípe jak nic, ale oni jeho ani neškrábnou. O to víc jsem málem plakal, že T34 nebyla shcopná zničit ani Ostwinda... To už se mi zdá jako fakt přepálený.
A tohle je jen pár věcí. Celkově se mi zdá že jsou ty němci trošku OP, ale tak dá se to nějak chytře vyhrát dycky. Jen mě zaráží jak mi někdo začne říkat: "no ale němci měli lepší výzbroj atd tak to je logický" jo, to je logický, ale v Men of War nebo jinejch hrách, tady to chce prostě trošku balancnout, jinak je to fajné. Toť můj názor. -
-
Mě to přijde naopak, molotovy hážou strašně rychle, kolikrát v tom pak němci ještě stojej a nechtěj odejít *1* a jak je to levný tak to hážou furt a na všechno, na budovy je to zlo. Německej granát trvá dlouho, všimni se že zaklekne, vystřelí a pak to strašnou dobu letí, není problém se vyhnout.
S T34 záleží jak se trefí, kolikrát se mi stalo že mi T34 sejmula panzer a zůstal jí skoro plnej život. A s protitankovejma puškama sundáš v klidu s jedním týmem panzera.
To s tím OP říká každej :D Kdo hraje za němce nadává že rusáci jsou OP, kdo za rusáky, tak zase na němce. Tady máš statistiku z bety: http://coh.cz/pictures/novinky/statistika_beta.png -
-
Ty jo hrajeme oba stejnou hru?? *1* *1* *1*
-
-
Tak zrovna T-34 byla zpočátku mnohem lepší než Pz IV, to nějak Relik nevychytal
-
-
Proto ten panzer IV zpočátku taky má problém sundat T34 (tj pokud hraješ historický bitvy podle let). V klasickým multiplayeru se hraje s jednotkama z roku 1944-45.
-
-
Tak tak...
-
-
CoH je v tomhle těžká arkáda, ale i v rámci "arkády" to místama už trochu přetahuje...místo toho, aby hru vybalancovali jinak (třeba jinou jednotkou), nebo počtem či cenou, tak krutě nereálně měněj sílu zbraní a HP tanků... nevim no... CoH1 bylo trochu víc stravitelnější v tomhle...
-
-