Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • calwin
    s hodnotením recenzenta súhlasím... hra má veľa nedostatkov ale kvalitou prevedenia neurazí... (P.S. v traileri síce šťuky predvádzajú kobercové bombardovanie :D ale v hre to už našťastie nerobia :P)
    • ale je tam: vola sato doktrina hrotu a posledna abilita je bombardovanie triestivymi bombami
      • calwin
        no tak to by nasr*lo aj mňa :D
  • Chtěl bych strategii kde by se dalo bojovat za Němce. Pomoct Führerovi vyhrát válku a zvrátit historii, prostě alternativní průběh a svobodnou volbu. (globální mapu, ve které si budu útok moct plánovat, tak jak Já chci - Rusko by počkalo a Švýcarsku bych tu neutralitu hodně rychle vymluvil).

Nebo třeba naopak hrát za Rusko a ve jménu Stalina předběhnout Německo v rozpoutání války.

Proč se každý tolik bojí dát do své hry možnost hrát za ty "špatné"? Proč mi nikdo nedovolí užít si postupnou germanizaci a opravdové vybudování třetí říše, nebo nakažení světa nemocí zvanou komunismus?

Když se to tak vezme tak opravdu významná hra, která tohle umožnila byl Red Alert (hlavně ten první, kde to bylo bráno v rámci možností dost vážně a ne jako komedie v dalších pokračováních).
    • Za Němce se dalo hrát v stand aloene datadisku k první hře.
    • Kr.Pa
      Prave strategie jsou jedine, ktere ti dovoli hrat za ty "zle". Sice ne az tak, aby jsi menil zazitou realitu (u historickych). Neznam zadne RPG ani strilecku, kde by to bylo umozneno. Jo pak vyjimek se najde (na ruce bys jich spocital) ale ty jen potvrzuji pravidlo.
      • Já myslel právě strategii ale nějakou méně hardcore než je Hearts of iron nebo Civilizace a kde by se dalo hrát za němce a přepisovat dějiny. Hry hraju už přes 15 let ale se stragiemi moc zkušeností nemám....
        • Kr.Pa
          kde muzes hrat za ty zle:
          Red alerty 1 + 2 + 3 ; tiberiany ; starcrafty ; warcrafty ; dungeon keepery ; star wars empire at war ; disciples, heroesy ; original war ; swine ;

empire earthy ; CoH1 opposing force (nemecka kampan) ; rise of nations ; bliztkrieg ; desert rats vs afrika korps ;

to je tak vse, na co si ted vzpomenu
          • Sudden strike
    • Tak by mě takováhle hra za němce hodně zajímala ale spíš něco méně hardcore pro začátečníka, mohly byste poradit ?
    • tak si zahrej civilizaci...tam muzes ovladnout svet, nahazet atomovky a nastolit vsude treba komunismus
    • V tom pripade ti doporucuji zahraj si Hearts of Iron II+ doomsday a tam se muzes vyradit s alternativni historii dosytosti
  • 7 jsem čekal.
  • 7/10 je moc
  • Doufám, že jednou udělají Japonce vs USA takhle pořádně. Jungle pasti Banzaii atd.
    • Kr.Pa
      nejaka tichomorska strategie z WW2 by byla dobra, slo by hlavne o lode, nejake mensi mise s vylodovanim a i letecke souboje (manazment letadlove lode)
      • Jo škoda že se nechytl Sudden Strike 3 tam se mě to libilo jak se letadla řezala mezi sebou. A chtělo by to fakt promakaně ne jako v té strat. hře nevím jak se jmenuje jak je tam vidět celá mapa EU a můžete i blafovat ....
    • Doporučuji Men of War Assault Squad =)
      • Mám a štvou mě tam servery ..
    • v japonksu se moc nebojovalo, japonci tam jen mavali klackami (nemeli moc vyvinutou techniku) tak jim amici hodili na hlavu bombu (atomovku) a bylo vymalovano.
      • Vrook
        *15* *15* *15* *15*
      • padli jsou uz 70 let v zemi. Ja jsem se te predstave ze v roce 1945 meli jenom klacky uprimne zasmal.
        Pro ostatni. Kdyz zapnete hru a mate svoji vinou na krku podle titulu desitky, stovky v nekterych pripadech i desetitisice mrvych, nema cenu si tu hrat ne nejake moralisty nad obetmi nejake valky. Je treba si uvedomit, ze ty hry nejsou vycucane podle neci fantazie, ale vychazi z toho, co se v realu delo, nebo deje. Ve valce proste umiraji lide. Tecka. *7*
        • Miserius
          To je jako rict ze deti umirajici v Africe na hlad je naprosto prirozena vec, protoze kdyz nekdo dlouho neji, umře *7*
          • Kdyz si tak hrajete na moralistu, kolikrat uz jste v Africe byl pomahat tem detem? Kolik korun mesicne jim posilate, kdyz je to pro vas takovy problem se kterym neumite zit?
            Delal jste nejake petice proti vtipum o somalcich? Asi ne co? Tak prosim prestante hrat tohle trapne divadlo.
            • Já tam zase jezdím doporučovat anální sex a taky to nepomáha
            • TheGGG
              Já jim posílám měsíčně balíček s antikoncepcí, ale nijak to nepomáhá.
      • Tilwaen
        Zájem o historii se hned pozná.
      • p.s.
        omlouvam se vsem padlym o tomhle se nezertuje
        • V japonsku se moc nebojovalo... kolik ti je Cody? Už jsi měl někdy vlastivědu? Nebo dokonce zeměpis? Ty si troll jak vrata fakt...
          • Sice je cody troll nejvetsiho kalibru, ale ma castecne pravdu. Tedy budeme-li se tedy bavit o japonskych hlavnich ostrovech. Ostatni drobne samozrejme bojem prosly. Nebyt A-bomb, tak by k vylodeni doslo....
        • Miserius
          Klidne si poslechnu vtipek, ale to tvoje neni vtip ale jen trapnej pokus *3*
  • Ja jen dodam to co dodavam ke kazde hre od relicu:

Je jedno pod jakou znackou hra vychazi, to samo o sobe zaruka kvality neni, tou zarukou kvality jsou lide kteri tu hru delaji a ti se dost casto meni v zavislosti jake pracovni prilezitosti dostanou.

v relicu uz dlouho hodne kteri delaly puvodni serie nejsou (DOW1, COH1,Homeworld)

staci se jen kouknout do "Credits" mozna se budete divit kde nekteri skoncili
    • Kr.Pa
      smutna pravda, a ne jen tyto hry
  • a pokud se vám náhodou pomíchají tři skupinky vojáků na omezeném prostoru, vybrat pak tu správnou grupu je úkol pro velmi precizního klikače...olejníku co si takhle označit všechny a jednoduše si pak požadovanou jednotku vykliknout? *3*
  • Tak uvidim časom či mi dvojka ostane na tolke roky hrania ako jednotka.....je to taky stred: nepotrebujete korejske apm ani šialene mikro mow, časom ak vyjdu mody a datadisk s novymi stranamy určite *4* kampan ma určite gýcove momenty ale o tu zas až tak nejde, problem su divne štatistiky ked nie je zrejme na akej urovni je hrac....časom to dufam poriešia, trochu čo ma irituje (ale nič podstatne je grafika po ukonceni hry ta animacia skrížených mečov *11* a nasledne tabulky vyzeraju ako by to robil študent zakladnej umeleckej školy *1* ) soundtrack je skvely ale dost často sa jednotlive skladby opakuju ...použitie velitelov nevnimam zas tak skvelo..ak by mal velitel určity strom a musim si z neho vybrat: chcem skor kingtiger alebo v1...takto sa to po vybere odomyka samo a a medzi nimi podla mna nie je až taky rozdiel...v 1 ste podla zvolenej doktriny mohli dobre predpovedat čo sa bude najbližšie diat, dalši velitelia budu asi vychadzat vo forme dlc :/ majte sa idem expit:)
  • A já si říkal že ta hra je nějaká suchá jak jsem ji hrál.. stále jsem tomu nechtěl věřit dokuď jsem si nepřečetl recenzi.. :D
  • Mnohý si tu plácá játra, jak to není dost uber, protože to nevypadá zásadně jinak, než CoH (Crysis 3 vám čelist uvolnil?), kampaň klasika, ale teď jsem absolvoval první MP 3v3 ... 2x a super!

Jako koupil jsem za 800kč, to není neadekvátní cena. I Steamu těch 50eur bych dal, kdybych nemohl jinak, nelituju nákupu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit