-
Hmm takze se vyplati pockat do pristiho roku a s dlc balicky koupit za 500.uz jen za to dlc bych jim dal 5 bodu.Vydat datadisk a jeste ho dolepovat dlc balicky je fakt nadhera a co zminit ze si muzu dokoupit hromadu skinu za 2 eura za kus? taky posusnanicko.
Jinak hral betu a nijak me to nenadchlo se vratim zpatky k coh1 + blitzkriegmod anebo eastern front -
Loool teď koukám na Steam a chtěj za to 80€... to je fakt mimo realitu!
-
-
49,99 jako normálně. Za polovic steam key jinde.
-
Ani za polovic by to nebylo férově oceněný...
-
-
CoH je moje nejoblíbenější strategie, strávil jsem u mp tak 2 roky. O to víc smutním nad CoH 2(hodnotím z bety), které mě přijde šité horkou jehlou(THQ se ještě chytal stébla). Celé mě to přijde takové odfláknuté. Optimalizace mizerná, vypadá to jako přemodifikované CoH. Ty budovy mi přijdou jako narychlo nadesingované a takové škaredé. Proto taky jednotky chdí z offmapu, páč si ušetřili animování výroby jednotek v budovách. Budovy samy o sobě působí téměř zbytečně, páč v nich nejsou skoro žádné upgrady. Doktríny mě zklamaly tím, že v nich chybí dva stromy ze kterých lze vybírat, ale zase jich je tuna(nevím jestli plus nebo mínus vzhledem k balancu). Rusové jsou ok, ale proč mají sakra jako klíčovou jednotku USA halftruck, podle mě další známka rychlého vývoje. Němci jsou téměř totéž jako v jedna(co se týče výbavy). Obě strany působí dost osekaně co se týče možností jak vybavit jednotky a upgradů. Ale k tomu asi slouží i výběr více doktrín. Abych jen nekritizoval, počasí je zajímavá změna, pořád se hra dobře(a návykově) hraje. Snipeři už nejsou ultimátní kosiči a je tam pár dalších zajímavých balancových změn. A asi největší plus je změna prostředí. Pořád ale slabé, plánuju koupit za 400 Kč ve slevě pro občasné hraní. A poslední negativum můžou být nějaké dlc co budou měnit mp, ty se snad neobjeví.
Celkově nemůžu říct že CoH 2 je špatné, ale vzhledem k tomu, že to dělal Relic to výrazně pokulhává za jejich obvyklou kvalitou. Jako fanouška série i studia mě to dost štve. -
-
USA zásobovalo Rusko vším možným - potravinami, vozidly, tanky atd... Mohl tam být klidně ještě i Sherman (nebo je?)
-
-
Já vím, že USA dodávali jednotky a zásoby Rusku, přesto bych byl radši, kdyby tam byli pouze Ruské jednotky.
-
-
Jenže Sověti žádný pořádný transportér neměli, než stačili vyvinout něco použitelného, začaly dodávky z USA a ta M3 jim vyhovovala - takže vlastní výrobu zaměřili spíš na tanky a samohybná děla.
-
Jj, dokonce i bazooky, tanky Matilda nebo Valentine (pamatuju z dob Blitzkriegu)... ale je pravdou, že zrovna CoH2 tyhle tanky nepotřebuje, protože balanc národů řeší jinak (HP, síla zbraní atd), takže stačí s tím co mají...
-
-
sherman vraj stalin velmi nechcel lebo skorsie verzie mali nachylnost dobre horiet, takze sa radsej spoliehali na vlastnu produkciu, takze podla mna sherman nebude...skor by som privital rusku namornu pechotu, partizanov, jednotky nkvd zhadzovane na padakoch..taka nahrada airborne alebo SS *14*
-
-
vcelku suhlasim ale tie jednotky ktore prichadzaju mimo mapy maju posobyt realnejsie..kedze budovy sluzia ako velitelstva na privolavanie posil...ani nemci neboli taky pani aby vam zosrubovali tank na bojisku, design budov sa asi ma podobat na polne bunkre ale ano posobi divne, ten americky halftruck...tieto americke vozidla boli v cervenej armade dost pouzivane...dostali ich ako pomoc od USA. Sise chceli zabranit ukempenosti ale nevadi vam minimalny pocet obrannych struktur? *7*
-
-
Po prvních hodinách hraní jsem si říkal že si to těch 7 zaslouží, ale čím víc hraju, tak tím víc se mi to líbí. Dávám 10! *3*
-
-
Přesně. Chce to hrát déle než tři hodiny, přičemž pochybuju, že autor této recenze hrál dele, aby mohl objektivně hodnotit. 10 si to zaslouží, výborná hra ! :)
-
-
Nic víc než jen trochu vylepšený datadisk na 1. díl s nálepkou CoH2 a cenou 100 dolarů!! Za 2000 kč! Šunt!
-
-
nikto ta to nekupi kupovat hned...cena je možno trochu nadsadena:) ale pockas mesiac dva amožeš to niekde najst v zlave a to nehovim o kope obchodov ktore predavaju steam kluce...obcas nechapem odkial ich za tak lacno beru:)
-
-
Bohužel, nebo bohudík kámoš ze školy brigádničil rok v prodejně s hrama...když mi řekl za kolik to nakupujou... *15* dokonce i hry, které nejprve ocení na 1199,- a za rok klesnou na 399,- se jim vyplatí...takže...
-
Odkať? To je přeci jasný...to je pravá cena hry, na ostatních obchodech je nadsazená, protože prodejci věři, že celý ten dlouhý hype a marketing zabral a lidi jim to sežerou *3* Je to dobrá hra, jen ale za cenu max 700,- ...
-
-
? Prodávaj Steam klíče za 6-7 stovek obchody
-
-
1200 kč na steamu a na mmoboost je ted sleva
-
-
Key4You 799 normálně, to už je slušný
-
-
i tak se mnohem víc vyplatí COH 1 za skoro nic + Blitzkrieg mod
-
-
Tak to má ale být...to je pak spíš otázka balancu, těch hodně tanků by mělo stát stejně jako jeden Tiger... A bylo by to fér...
-
Duncan66 .. on Blitzkrieg by se nedal hrát moc turnajově protože je stejně nefér jako skutečná válka... potřebuješ dost tanků na to aby sis za američany nebo brity vůbec mohl dovolit na jednoho tigra, nejlíp ještě leteckou podporu
-
1) Ale hrál, jak v CoH1, tak v CoH2 betě, ale taky v sérii Men of War, která má k reálů 100x tak blíže jako CoH...takže se pancéřování chová reálně - můžeš přijít o tank i na 100 metrů na 1 šupu, nebo se pěchota nepižlá na 5 metrů, ale i ta nejlevnější je schopná na 30 metrů dát headshot (rozdíl je jen v přesnosti střelby - což je reálné - profíci jsou přesnější) ale je jedno, jestli má pušku Mosin partizán (nejlevnější-1 hvězda) nebo Red Guard (nejlepší - 4 hvězdy), pořád je to TA SAMÁ ZBRAŇ, jen jí drží jinak přesný střelec... proto se nestane, že když vlezeš pod kulomet, tak se oklepeš, dáš ústup a je to v cajku...ne...hezky skapeš i s tou nejdražší pěchotou...tomu se říká obtížnost, zkus si sérii Men of War a pak mi něco říkej o obtížnosti *3*
2) je tam rozdíl, v "jednodušší" verzi máš větší rezervu na omyly, jak jsem psal v bodu 1...prostě zdrhneš/stáhneš se... v těžší verzi seš "potrestanej" rychleji... ale beru, tady v tom bodě máš spíš pravdu ty...
3) stačí tenhle bod vzít globálně, mrkni se, kolik lidí hraje CoD a kolik Armu *3* ... nemusim snad vysvětlovat to, že jedna hra je jednoduchá klik-arkáda a druhá simulátor... proto se Blitzkrieg mod tolik nerozšířil... 1) obecně platí, že mody se ne vždy dostanou ke všem... a za 2), protože už to nebyla tak jednoduchá arkáda *3* -
1. pokud naznacujes, ze u normalni verze nemusis premyslet u hrani multiplayeru s opravdu dobrymi hraci ukazuje, ze jsi s nikym takovym asi nehral a vis o tom prd.
2. kdyz maji vsichni hraci stejne podminky, v cem je hra obtiznejsi pro daneho hrace? Kdyz budu hrat s dobrym hracem, tak bude dobry v normalni verzi i v upravene a vyskoli te tak jako tak.
3. pokud by byl blitzkrieg tak popularni, tak realisticky a tak zabavny jak se nam tu nekteri snazite naznacit, tak by se hral online i na vrcholne urovni. Ale neni tomu tak. *3* -
Tím, že jednotky méně vydrží a zbraně se účinností alespoň trochu přiblíží realitě... takže už musíš i přemýšlet, nejen se spoléhat na hitpointy...
-
zvysuje obtiznost proti zivym hracum? a jak prosim?
-
Protože byl na tebe moc těžkej, vzhledem k tomu že zvyšuje obtížnost...lamko *7*
-
to je tvuj uhel pohledu. Pokud chces merit sily v multiplayeru s celym svetem a ne jen s nejakyma lamama co znas, tak musis hrat oficialni verzi. Me Blitzkrieg prave z tohoto duvodu moc neoslovil.
-
-
-
-
-
-
Takže shrnutí recenze dokonale potrvzuje to, co jsem si o hře říkal při betě. Parádní hratelnost jedničky s několika detaily a jinou válčící stranou, plus vylepšená grafika, navíc lehké rpg prvky. Pro milovníky série asi není co řešit... plus Nataša v T-34 *3*
-
Ako som si od bety myslel ze to bude datadisk za plnu cenu, recenzia topotvrdila, hra nic nove neprinasa este aj zoskrtali to co bolo v predoslych coh pockam na dlc/expanzie a kupim goty/gold verziu takto to fakt nema cenu platit len za kampan.
-
Vzpominam, na dobu kdy vyslo prvni COH( jeste predtim soldiers HOWW2) ... dlouho jsem zadnou strategii nemel, tak nevim ze bych tomu sanci treba i dal? Drive jsem strategie rad mnel...
-
-
Zkusil odehral 2mise, nepripadal jsem si tehdy jak u COH, kdyz pominu HW narocnost - (nesmyslna vzdyt grafika krom efektu nema nic moc extra navic vysoke rozliseni textur, Physics ...)
Nevim jestli se ke hre vratim. Proste to neni takove jake to bylo ´tehdy´ a je to jen obycejna strategie ( kdo nepamatuje uvodni d-day masakr ten nevi *3* ) -
ahoj,
kolegové kecaji z hladu. Nemá ti zásadní novinky a změny při coh1, ale je to supr. 800 kč nepovažuji moc za plnohodnotnou AA hru, která má slušnou kampaň a super multiplayer. Já to kvalitativně stavím k Starcraftu2, ač je to jiný styl (ale stále rts). -
-
Set za překlepy - mobil,t9
-
-
Jestli máš rád spíš strategie-arkády, tak zkus spíš CoH1 + datadisky, jinak ale CoH2 je prozatim předražený...zkusil jsem a za ty peníze to zatím nestojí, počkám si na slevu... a pokud máš spíš raději realistickou strategii, tak zkus sérii Men of War (pokračovatel SHOWW2) *3*
-
-
A jestli chceš nějakou čistě stealth strategii tak commandos. To už je sice maličko staré ale dost dobré.
-
-
-
Aj tak si myslím, že toto mal byť skôr datadisk. Možno namiesto Tales of Valor...
-
Za mě tedy 8. Sice kromě zimy nic moc nepřináší, ale zároveň nic nekazí. V single jsem přes půlku a nemůžu si stěžovat - intenzivní bitvy, hustá atmosféra, popravování stáhnutých jednotek. Mám z toho stejné pocity jako u COH1. Theatre of War bylo něco co mi v jedničce hodně chybělo (i když tam byl takový menší náznak v podobě obrany městečka před PC vlnami). A nakonec multiplayer je vskutku výborná záležitost, už mám nahráno přes 100 hodin (včetně bety) a nemůžu si vynachválit.